کمک nazanin normal

hatamhardani

عضو جدید
سلام دوستان
من چندتا فایل pdf دانلود کردم ولی فونت نازنین نرمال ازم میخاد این فونت رو هم که وارد میکنم باز هم درست نشون نمیده

mmnew

عضو جدید
من براتون سه تا فونت مربوط نازنین فرستادم که استاندارد هستند. برای استفاده باید توی پوشه Fonts توی پوشه Windows کپی بشن.
اگه باز هم درست نشد، پیشنهاد می کنم که برنامه Adobe را حذف کنی و از نو نصبش کنی.
گه باز هم درست نشد یه نسخه دیگه ازAdobe را استفاده کن.
موفق باشی.

پیوست ها

• Desktop.rar
    105.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

reza76622201

عضو جدید
مشكل حل نشد

مشكل حل نشد

عزيز من اينارو هم نصب كردم اما بازم مشكلم حل نشد. Acrobat Reader 9.4 هستش و از سالم بودن همه چيز مطمئنم. نمي دونم مشكل چيه!؟!؟!؟

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
عزيز من اينارو هم نصب كردم اما بازم مشكلم حل نشد. Acrobat Reader 9.4 هستش و از سالم بودن همه چيز مطمئنم. نمي دونم مشكل چيه!؟!؟!؟

سلام
میخواهید فایلتون رو اینجا بذارید تا ما چک کنیم و مطمئن شیم که مشکلی نداشته باشه :gol:

hojatsargol

عضو جدید
سلام من نیز نیاز دارم چندین فایل دارم که همین مشکل را دارد و چندین بار هم این کار ها انجام دادم ولی درست نشده از سالم بودن فایل هم مطمئنم چون برر روی کامپیوتر دیگه ای سالم مار می کند اگه امکان داره کمکم کنید. ممنون

shoonisht

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من نیز نیاز دارم چندین فایل دارم که همین مشکل را دارد و چندین بار هم این کار ها انجام دادم ولی درست نشده از سالم بودن فایل هم مطمئنم چون برر روی کامپیوتر دیگه ای سالم مار می کند اگه امکان داره کمکم کنید. ممنون

با سلام
دوست عزیز نسخه Adobe Acrobat را عوض کنید .
منظور ورژن پائین تر یا بالاتر نصب کنید .
شاید مشکل از آن باشد .
با تشکر - سیستم 32

hmdjml

مدیر تالار مهندسی نفت
مدیر تالار
من براتون سه تا فونت مربوط نازنین فرستادم که استاندارد هستند. برای استفاده باید توی پوشه Fonts توی پوشه Windows کپی بشن.
اگه باز هم درست نشد، پیشنهاد می کنم که برنامه Adobe را حذف کنی و از نو نصبش کنی.
گه باز هم درست نشد یه نسخه دیگه ازAdobe را استفاده کن.
موفق باشی.

خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون.
یک ساعت تکمیله که دارم سرچ میکنم. بالاخره درست شد. باز هم تشکر فراوان.
واقعا باشگاه چیزه خوبیه. همه چی توش پیدا میشه.

FREE DOOM

عضو جدید
با سلام.
من يه مودم smc وايرلس دارم ميخوام كانفيگش كنم . پشت خود مودم يوزر و پسوردو نوشته منم ميزنم ولي وارد نميشه پسورد هاي ديگه رو كه ميزنم ارور ميده ولي پسورد خودش و كه ميزنم ارور نميده فقط وارد نميشه.مودم رو ريست هم كردم فرقي نكرد.اينم بگم فاير والم خاموشه و آنتي ويروسم ندارم.
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اگر فنت هاي بالا كمكتون نكرد ، اين فنت رو نصب كنيد

پیوست ها

• NAZ___SF.rar
    32.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

sara1700

عضو جدید
میخوای برو توی فولدردرایو سی فولدر ویندوز بعدش فولدر فونت فونت پاک کن دوباره نصبش کن!

marziyeh25

عضو جدید
سلام دوستان
منم این مشکل رو دارم فونت هایی رو که گذاشته بودین نصب کردم بازم مشکل حل نشد

marziyeh25

عضو جدید
سلام
من این فونت هارو نصب کردم اما بازم همون پیغام رو میده .
شما پیشنهاده دیگه ای ندارین؟

بالا