کمک میخوام

donya 66

عضو جدید
سلام به همه .توروخدا کامل جواب بهم بدید.بازم واسه درس روش تحقیقم مشکل دارم هرچی واسه استادمون میبرم ایراد میگیره......بخدا خودش اصلا بلد نیست درس بده.........الان هم گفته باید پروژتون رو کامل کنید تحویل بدید.........کارمو براتون میذارم توروخدا کمکم کنید چون باید تحویلش بدم....نمیدونم مدل تحلیلی وچارچوب نظریمو چطوری بنویسممممممممممممممم اگه میشه فعلا تا اینجا کمکم کنید:huh::huh::huh:

پیوست ها

• New WinRAR archive.rar
    70.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

هدیه.

مدیر تالار مهندسی شهرسازی
مدیر تالار
سلام به همه .توروخدا کامل جواب بهم بدید.بازم واسه درس روش تحقیقم مشکل دارم هرچی واسه استادمون میبرم ایراد میگیره......بخدا خودش اصلا بلد نیست درس بده.........الان هم گفته باید پروژتون رو کامل کنید تحویل بدید.........کارمو براتون میذارم توروخدا کمکم کنید چون باید تحویلش بدم....نمیدونم مدل تحلیلی وچارچوب نظریمو چطوری بنویسممممممممممممممم اگه میشه فعلا تا اینجا کمکم کنید:huh::huh::huh:

من الان امکانشو ندارم که فایلتو باز کنم، یه توضیح بده چیکارا کردی تا راهنماییت کنم.

mayor2

کاربر فعال
[FONT=&quot]سلام. مشکلتون دقیقا کجاست؟ اگر فقط فقط برای طراحی مدل مشکل دارید. می توانید به این دو کتاب مراجعه کنید.
1. [/FONT][FONT=&quot]بلیکی، نورمن، (1384)، طراحی پژوهش های اجتماعی، ترجمه حسن چاوشیان، چاپ اول، انتشارات نی
[/FONT]
[FONT=&quot]2. [/FONT][FONT=&quot]عندلیب، علیرضا،(1381)، روش تحقیق و تدوین رساله دکتری، انتشارات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تهران، چاپ اول[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]

donya 66

عضو جدید
مشکلم اینه که نمیدونم اصلا این مطالبیو که واسه مدتحلیلی و چهارچوب نظریم نوشتم درست هستند یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد از اون نمودار اخرم کامل ودرست نیست اگه میشه میخوام راهنماییم کنید تا درستش کنم.....من این کتابارو ندارم

donya 66

عضو جدید
موضوع پروژه درس روش تحقیقم بررسی تقاطع های غیر همسطح وتاثیر اون بر کاهش با ترافیکیه.......حالا نمیدونم مدل تحلیلی و چهارچوب نظریم چطور بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

هدیه.

مدیر تالار
خوب دنیا جان من کارتو دیدم، نمیدونم استاد شما چه جوری بهتون گفته و چیارو ازتون میخواد اما اون چیزی ک من دیدم چارچوب نظری نیست. تو یکسری نت برداری کردی. یک کم از روش استادتون توضیح بده تا ببینم دقیقا چی و چه طور ازتون مطلب میخواد.
در ضمن فکر کنم باید دو بعد حمل و نقل و اقتصادی رو هم به ابعادت اضافه کنی

donya 66

عضو جدید
بخدا اگه بگم اصلا چیزی بهمون نگفته شاد باورت نشه میاد سرکلاس چرت وپرت میگه اصلا واضح حرف نمیزنه تنها من اینطور نیستم تمام کلاسمون این مشکل دارن. فقط این پاورو بهمون داده براتون میفرستم اگه لطف کنید کمکم کنید دعاتون میکنم.ممنون از اینکه جوابمو میدید

donya 66

عضو جدید
ادامه تاپیک قبلی

ادامه تاپیک قبلی

نمیدونستم توی اون تاپیک چطور این فایلهارو ضمیمه کنم مجبور شدم اینجا بفرستم لطفا هرکسی میتونه بهم کمک کنه

پیوست ها

• New WinRAR archive (2).rar
    447.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

هدیه.

مدیر تالار
فکر نکنم اینجوریا باشه :)
پاورو بذار ببینیم چی گفتن استادتون.

juliosezar

عضو جدید
بخدا اگه بگم اصلا چیزی بهمون نگفته شاد باورت نشه میاد سرکلاس چرت وپرت میگه اصلا واضح حرف نمیزنه تنها من اینطور نیستم تمام کلاسمون این مشکل دارن. فقط این پاورو بهمون داده براتون میفرستم اگه لطف کنید کمکم کنید دعاتون میکنم.ممنون از اینکه جوابمو میدید

بابا اینکه طبیعیه،از هر 10 تا استاد ایرانی 9 تاشون همینجوری ان که شما میگین.ما توی ارشد یه استادی داشتیم برای درس ریاضیات مهندسی پیشرفته،هر 400 صفحه رو تو 1 ساعت میگفت.یعنی حاضر بودیم بریم کارگری ولی سر جلسه ی امتحان این بابا حاضر نشیم،چون هیچکس هیچی نمیفهمید.الانم متاسفانه چیزی راجع به درستون نمیدونم وگرنه کمکتون میکردم

donya 66

عضو جدید
هنوز هم نتونستم پروژمو کامل کنم چون اصلا نفهمیدم که چیکار باید کنم اگه کسی مقاله ای دارهکه تمام مراحل مثل چارچوب نظری و مدل تحلیلی رو داره برام بفرسته شاید بتونه کمکم کنه.............................................................................:confused::confused:

هدیه.

مدیر تالار
عزیزم قرار شد جزوه استادتو بفرستی که نفرستادی...اینجوری نمیشه کمک زیادی کرد.

minamir3000

کاربر فعال
هنوز هم نتونستم پروژمو کامل کنم چون اصلا نفهمیدم که چیکار باید کنم اگه کسی مقاله ای دارهکه تمام مراحل مثل چارچوب نظری و مدل تحلیلی رو داره برام بفرسته شاید بتونه کمکم کنه.............................................................................:confused::confused:

چرا از کتابای روش تحقیق استفاده نمی کنید؟مثلا روش تحقیق گروت و وانگ

donya 66

عضو جدید
با لاخره مجبور شدم پروژمو بدم دفتر فنی به طور کامل انجام بدن

بالا