کمک میخوام راجب یک نوع سنسور خاص

HoOMan.tbz

عضو جدید
سلام
به کمک شدید احتیاج دارم.
یه سنسور می خوام که به یک جسم وصل شه و زاویه رو تعیین کنه.
خودم یه سنسور جیوه ای درست کردم که داخل یک لوله عایق , جیوه ریختم ولی 2 سرشو رسانا کردم و از این طریق کالیبرش میکنم.اما واقعا مشکله واسم.اگه چیزی میدونین کمکم کنید
HoOMan.tbz@gmail.com

babak farhadi

عضو جدید
سلام سنسور تشخیص زاویه در بازار هست که قابلیت اندازه گیری در دو محور x و y رو داره.

HoOMan.tbz

عضو جدید
یه همین اسم مشهوره؟
یعنی تو بازار اینو بخوام میدن؟
از قیمیتش و ... اطلاع دیگه ای دارین؟

bahreini

عضو جدید
سلام
به کمک شدید احتیاج دارم.
یه سنسور می خوام که به یک جسم وصل شه و زاویه رو تعیین کنه.
خودم یه سنسور جیوه ای درست کردم که داخل یک لوله عایق , جیوه ریختم ولی 2 سرشو رسانا کردم و از این طریق کالیبرش میکنم.اما واقعا مشکله واسم.اگه چیزی میدونین کمکم کنید
HoOMan.tbz@gmail.com
سلام جناب مهندس اگه به جواب سوالتون رسیدید یه ندا هم به ما بده .:cowboy:

rashidishahram

مشاور صنعت برق
سوالتو دقیقتر مطرح کن به چی میخواد وصل شه و زاویه چیو انداز بگیره؟ زاویه چی با چی ؟ در مورد اون جسم هم بگو.

bahreini

عضو جدید
سوالتو دقیقتر مطرح کن به چی میخواد وصل شه و زاویه چیو انداز بگیره؟ زاویه چی با چی ؟ در مورد اون جسم هم بگو.
یک جسم را تصور کنید که نیاز به تراز شدن داره (مثل یخچال) .
حالا سوال : سنسوری وجود داره که نسبت به میزان زاویه سطح تراز با سطح مفروض تغیراتی را از خود نشون بده ؟ (ان شاءالله سوال مفهوم بوده باشه ):redface:

josef2600

عضو جدید
adxl330 -k

adxl330 -k

سلام . آقا این یک سنسور سه محوره هستش که خروجی pwm بهت میده . نوع چینیش 14 هزار و نوع اورجینالش که k آخرش نداره 30 هزار تومن هستش ولی بد پیدا میشه . بغل پاساژ امجد خیابان جمهوری بگردی پیسدا میکنی . من از جهان کیت گرفتم 66715432
امیدوارم مفید واقع شده باشه . البته شما برای گرفتن زاویه و تراز و غیره از سنسور های زاویه مثل hmc 1052- hmc1051 باید استفاده کنی اینم همون جا ها پیدا میشه

bbq

عضو جدید
salam.man daghighan az mohavaieprojheie shoma etelaee nadaram ama mitonam potentiometer ro pishnehad bedam.albate bazi saita catalogair sazandehaie in tajhizato gozashte in momkene komak bokone