کمک ( مهم)

kimiaye_hasti

عضو جدید
حدود 2 سال پیش صورت من کمی جوش زد. برای اینکه بدتر نشه به پزشک مراجعه کردم. دکتر داروهایی رو به من داد اما...
به محض اینکه محلول رو به صورتم زدم صورت من واکنش نشون داد و بعد از چندساعت به قدری صورتم ورم کرده بود که حتی نمیتونستم چشمامو باز کنم. احساس میکردم که کور شدم. صورتم به شدت خارش پیدا کرده بود و مثل آتیش میسوخت. قرمز شده بود و حالت سوختگی پیدا کرده بود. دونه های سفید تمام صورتم رو پر کرده بود. زیر پوستم پر از آب بود.

تصورکنید دستمون با یه جسم داغ برخورد میکنه ورم میکنه پوست میندازه و زیر پوست یه حبابی از آب دااااااغ تشکیل میشه. صورت من دقیقا چنین حالتی پیدا کرده بود.

حتی دکترخودم وقتی صورتم رو دید وحشت کرد ترسیده بود. اون روز من 6 تا آمپول زدم و تماااام مدت رو صورتم یخ گذاشته بودم. به محض اینکه یخ ها رو برمیداشتم صورتم به شدت داغ میکرد و خارش و ورمش شدید تر میشد.
بالاخره بعد چندوقت خوب شدم اما...

تصور کنید وقتی دستتون که سوخته و زیر پوستتون آب جمع شده... حالا وقتی اون حباب بترکه یا ورمش بخوابه... چه اتفاقی می افته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صورتم خیلی حالت بدی به خودش گرفت. پوسته پوسته شد. پراز لکه های قرمز, پر از چروک مخصوصا اطراف چشم و پشت پلکم, حالت افتادگی پوست و شلی
بارها و بارها دکتر رفتم اما فایده نداشت

همین چند روز پیش یه دکتر معروف دوباره دارویی به من داد که برای بار سوم صورتم چنین اتفاقی براش افتاد. حتی بیمارستان بستری شدم.
نمیدونم علتش چیه؟؟؟ دکترها هم از زیرش در میرن. خسته شدم از این وضعیت. نمیدونم علتش چیه؟؟؟ آیا بیماریه؟؟؟ حساسیته؟؟؟
2 ساله افسردگی گرفتم. هیچ جا نمیرم. توی هیچ مهمونی و جشن و گردش و تفریحی شرکت نمیکنم. چون...! من یه دخترم 21 سال دارم چه گناهی کردم که باید اینجوری جوونیم از بین بره؟؟؟

هردفعه وضعیت صورتم بدتر و بدتر میشه. خودم که پزشک نیستم وگرنه دنبال این جریانو میگرفتم چون از هر صدها هزار نفر شاید یک نفر چنین اتفاقی براش می افته. خود دکتراازچنین اتفاقی تعجب مبکنند ولی از ترس آسیب ندیدن به اسم دکتریشون فقط جواب سر بالا میدن.

لطفا شما راهنماییم کنید

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزم ..
ببین پیش یه دکتر مناسب برو و همه اینا رو توضیح بده ..بعدشم اینجا کسی دکتر نیست یااینکه نمیشه اینطوری که شناخت نداری هرحرفیوگوش کنی مگراینکه کسی تجربه کرده باشه وبعت بگه کجابری...
ولی یه چیزیو گوش کن ..تواین سن پیش میاد پس حداقل یکم بی توجهی کن خودتو از دیگران دور نکن..اینجوری تشدید میشه....بدون درست میشه:smile:

R.N.Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دکتر محمد جواد نخعی رو پیشنهاد میکنم اگه تاحالا پیشش نرفتی به سر برو اگه خواستی شماره مطبشو بهت میدم وقت بگیر و اینکه به خودت انرژی بده هر روز به آینه نگاه کن به خودت بگو که چقدر پوست سالم و زیبایی داری

باران 686

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز.
یکی از دوستان من هم چنین مشکلی براش پیش اومد.دکتر برای اون قرص ضد حساسیت نوشت و اون بعد از چند روز خوردن اون قرص کاملا خوب شد.
اولین پیشنهاد اینکه شما اون محلول ها را دیگه برای صورتتون استفاده نکنین و دوم اینکه به متخصص پوست مراجعه کنید.نگران نباشین.

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش 100% حساسیته

یاد چندسال پیش خودم افتادم
منم دانشجو تبریز بودم دستام دقیقا همینی که گفتی شد!! یه صابون مخصوص داد و یه قرص آمریکایی هم بود که چون تو هیچ داروخونه ای پیدا نشد نگرفتم با پماد کلوبتازول !! ولی حساسیته
منم هرچند دکتراشون چیزی بارشون نبود ولی علتی براش نداشتن و فقط میگفتن حساسیته
خیلی هم بده! دقیقا میدونم چی میگی ! واسه من دستم بود دهنم اسفالت شد وای به اینکه بیاد تو صورت.
فقط خیلی مراقب باش- دنبال دلیلش باش تا بدونب از چی باید فرار کنی
دنبال وجه تشابه 2سال پیش و الانت باش و به دکتر توضیح بده

این نخعی هم که دوستان معرفی کردن اسمش خیلی معروفه ولی دلیل بر بهترین بودنش نیست! دکتر بهتر از اون هم هست باید بگردی

kimiaye_hasti

عضو جدید
ممنون از همتون
دکتر نخعی تاحالا اسمشونو نشنیده بودم
ولی تاحالا پیش دکترای معروفی رفتم که شاید درست نباشه اسموشونو بگم
بازم از همتون ممنونم:gol::w27: