کمک : مطلب در مورد سوپرآلیاژها

Ho$$ein

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
سلام بر مهندسین عزیز

دوستان من قصد دارم بر روی سوپر آلیاژها یسری تحقیقات انجام بدم

خواستم درخواست کنم اگه مطلب یا مقاله و یا هر اطلاعاتی راجع به سوپرآلیاژ ها دارید ممنون میشم اگه در این تاپیک بذارید که علاوه بر من سایر دوستان هم استفاده کنند .

ضمناً بنده هم گه اطلاعاتی در این زمینه دست و پا کردم در اینجا خواهم گذاشت .

کلاً این تاپیک رو اختصاص میدیم به :
.:سوپرآلیاژها:.

magnet

عضو جدید
سلام.
مهندس ، این جمله ی "یسری تحقیقات انجام بدم " مبهم هست .
منظورتون تست و کار عملی یه ؟ فکر کنم منظورتون فقط صرفاً کارهای تئوری و مطالعه ای باید باشه . حالا فایده و نتیجه ای که میخوان ، چی قراره باشه ؟
پیشنهادم کار روی مسایلی یه که بعداً بتونین عملی هم کار کنین . (هرچند در این موضوع، دقیق نمی دونم )

درهرصورت ، اگر مطلبی بود ، قرار میدم .
تایپیک هم به یکی از بخش های گرایش ها انتقال خواهد یافت .
موفق باشید .

eterno

کاربر ممتاز
اتفاقا دو روز پیش یکی از همکلاسی ها در مورد سوپر آلیاژها سمینار داده بود،ببینم اگه شد مطالبش رو ازش میگیرم و میذارم اینجا...

magnet

عضو جدید
ebook

ebook

Superalloys: A Technical Guide

By: Matthew J. Donachie

دانلود

Ho$$ein

کاربر ممتاز
سلام.
مهندس ، این جمله ی "یسری تحقیقات انجام بدم " مبهم هست .
منظورتون تست و کار عملی یه ؟ فکر کنم منظورتون فقط صرفاً کارهای تئوری و مطالعه ای باید باشه . حالا فایده و نتیجه ای که میخوان ، چی قراره باشه ؟
پیشنهادم کار روی مسایلی یه که بعداً بتونین عملی هم کار کنین . (هرچند در این موضوع، دقیق نمی دونم )

درهرصورت ، اگر مطلبی بود ، قرار میدم .
تایپیک هم به یکی از بخش های گرایش ها انتقال خواهد یافت .
موفق باشید .

خیر مهندس . تحقیقات همراه با کار عملی هست . فعلاً در مرحله مطالعات میدانی هستم .
انشا ا.. به مرحله عملی هم خواهد رسید .

sonya.b

عضو جدید
سلام. من پروژه لیسانسم در مورد شکست خزشی سوپر آلیاژهای پایه نیکل (Rene 80) بود. شاید فصلهای اولش بدردتون بخوره. اگه خاستین بگین تا براتون بذارم. البته بلد نیستم چطوری باید اینجا آپلودش کنم :redface:

Ho$$ein

کاربر ممتاز
سلام. من پروژه لیسانسم در مورد شکست خزشی سوپر آلیاژهای پایه نیکل (Rene 80) بود. شاید فصلهای اولش بدردتون بخوره. اگه خاستین بگین تا براتون بذارم. البته بلد نیستم چطوری باید اینجا آپلودش کنم :redface:
بله حتماً ... بسیار عالی هست . چون می خوام مقاومت به خزش سوپرآلیاژ پایه نیکل رو بالا ببرم احتمالاً خیلی بدرد بخور باشه .
خیلی ممنونتون میشم اگه قسمت هایی که فکر میکنید مفیده رو واسم آپ کنید .
توهر سایتی میتونید آپ کنید و بعد لینکش رو اینجا بذارید مثلاً 4shared.com آپ کنید . ممنونم خیلی زیاد دددددددد . : )

Ho$$ein

کاربر ممتاز
اتفاقا دو روز پیش یکی از همکلاسی ها در مورد سوپر آلیاژها سمینار داده بود،ببینم اگه شد مطالبش رو ازش میگیرم و میذارم اینجا...
ممنون میشم اگه این لطف رو بکنید .

Ho$$ein

کاربر ممتاز
no such file

لینک مشکل داره مهندس ...

sonya.b

عضو جدید
هنوز این فایل رو نگرفتین؟؟؟ شاید چون مال خیلی وقته اکسپایر شده. اگه میخاین میلتون رو بدین براتون میلش کنم

9434

عضو جدید
کتابی با عنوان "سوپر آلیاژها" وجود داره، میتونید تهیه کنید، البته نمیدونم هنوز به دردتون میخوره یا نه