کمک مشکل حاد برای ثبت نام در کنکور سراسری 89

smtp1000

عضو جدید
سلام من دانشجوی ترم 1 کاردانی دانشگاه غیر انتفاعی هستم و می خوام در کنکور سراسری 89 ثبت نام کنم و اگر سال بعد جایی بهتر قبول شدم از دانشگاه فعلی انصراف بدم و برم انجا ولی ولی در دفترچه راهنما ثبت نام انگار گفته دانشجویان در حال تحصیل که معافیت تحصیلی برای انها رد می شود نمیتوانند در کنکور 89 ثبت نام کنند وباید انصراف دهند از دانشگاه خود و به سربازی برون وبعد ثبت نام کنکور کنند ایا چنین چیزی درسته ممنون ممنون ممنون ممنون

smtp1000

عضو جدید
کمممکککککک

کمممکککککک

کسی دوست نداره به من کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
اگه توی دفترچه نوشته بعید هست که اشتباه باشه
ولی تا پارسال که اینجوری نبود

نفر اول کنکور 86 خودش 3 سال پیام نور ثبت نام کرده و دوباره امتجان داده

اگرم قانون جدید باشه به این صورت هست که شما باید دفترچه سربازی و پست کنید اول ، اون وقت اگر کنکور قبول شدید که معاف تحصیلی اگر نه که باید برید سربازی
از یه مشاور هم سوال بپرسید حتما

....

عضو جدید
سلام .چون دانشگاه غیر انتفاعی جزو دانشگاه های سراسری به شمار میره طبق قوانین باید در صورت تحصیل در دانشگاه های سراسری در هنگام انصراف و یا قبولی در کنکور سال بعد مشکل خدمت سربازی نداشته باشید . اگر انصراف بدید باید برای شرکت در هر آزمونی وضعیت نظام وظیفه ی خودتون رو حل کنید . چون شما از معافیت حین تحصیل استفاده میکنید در صورت هر گونه جابه جایی سنوات تحصیلی و یا حتی شرکت در هر آزمونی وضغیت سربازی شما از طرف دانشگاه اعلام شده و بدون مشکل باشه
امیدورام که موفق و موئید باشی

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
انصراف نده بمون بخون کنکور دادی چیز بهتر قبول شدی اونوفت انصراف بده
نه تا زمانی که داری تحصیل میکنی نمیشه پسر خاله ی منم همین جوری بود باز با اموزش دانشگاه صحبت کن

بالا