کمک - راهنمایی در مورد آسیب - Damage

ysnysn

عضو جدید
سلام
لطفا کسی هست که بتونه تو زمینه آسیب یا دمیج یا مدل سازی آن یا بدست آوردن پارامتر های آن یا کلا هر اطلاعاتی که ازش دارید کمکم کنه؟؟؟؟؟
میخام با آباکوس یه مسئله دمیج را مدلسازی و حل کنم. مدل جانسون کوک بشتر به مسئلم میخوره.
لطفا اگه اطلاعات ، منابع ، رفرنس ، مرجع ، کتاب ، مقاله ، جزوه ، خلاصه هرچی دارید نیازمند کمک سبزتان هستیم.....
با تشکر

mahdi.shahabi

عضو جدید
سلام
لطفا کسی هست که بتونه تو زمینه آسیب یا دمیج یا مدل سازی آن یا بدست آوردن پارامتر های آن یا کلا هر اطلاعاتی که ازش دارید کمکم کنه؟؟؟؟؟
میخام با آباکوس یه مسئله دمیج را مدلسازی و حل کنم. مدل جانسون کوک بشتر به مسئلم میخوره.
لطفا اگه اطلاعات ، منابع ، رفرنس ، مرجع ، کتاب ، مقاله ، جزوه ، خلاصه هرچی دارید نیازمند کمک سبزتان هستیم.....
با تشکر

باسلام
دوست خوب، به سایت زیر یه سر بزن.امیدوارم به دردت بخوره.باتشکر
http://www.teha-co.com/کلاس-اختصاصی...در-حالت-2-بعدی-و-3-بعدی-در-آباکوس-abaqus.html

arcen

عضو جدید
سلام
من به منابعی در مورد مکانیک آسیب نیاز دارم که بتونم از روی اون یه جزوه آموزشی تهییه کنم(ترجیها فارسی) لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه

khodaparasti

عضو جدید
سلام
من به منابعی در مورد مکانیک آسیب نیاز دارم که بتونم از روی اون یه جزوه آموزشی تهییه کنم(ترجیها فارسی) لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه

با درود
اگر منظورتان بررسی علل زوال (تخریب) که برگردان failure analysis است باشد ( و نه مکانیک شکست یا fracture mechanics)دو کتاب زیر مفید هستند.
این کتابها را می توانید در اینترنت بیابید:
failure analysis case studies II by: D.R.H.Jones
ASM handbook, Volume 11: Failure Analysis and Prevention

پاینده باشید.

بالا