کمک در مورد یک مشکل جدید..... (Help-3)

rahimiedris

عضو جدید
با عرض سلام خدمت دوستان گل:smile:
اول تشکر کنم از دوستای گلی که به تاپیکهای من جواب میدن... انشاالله که خدا خیرتون بده.....;)
امروز با یه مسئله جدید برخورد کردم و بعد از کلی فکر و بررسی چندین راه حل فکر کردم بیام و این موضوع رو توی انجمن هم مطرح کنم و ببینم شما دوستان عزیز چه راهکاری پیشنهاد می کنید.!!
شکل روبرو یه سیستمی هست که داخلش یه محلول ریخته میشه، بعد باید توسط غلطک های زیر بچرخه تا محلول داخلش کاملا یک دست بشه!!! این فرآیند چندین ساعت طول میکشه!!! مشکل اصلی اینه که گاهی اوقات ظرف سوراخ میشه و مواد از اون خارج میشه! یا در اون شَل میشه و مواد نشتی پیدا میکنن و میان بیرون!!! دنبال سیستمی میگردم که هشدار بده، اگر محلول در حال بیرون ریختن هستش، اپراتور متوجه بشه!!!
راه حل هایی مثل گذاشتن تشت و شناور، سیستم میکرو سوئیچ، و اینجورچیزا به ذهنم رسید ، اما گفتم با شما هم مشورتی داشته باشم. اگه دوستان اطلاعات بیشتری نیاز دارن بگن تا بگم!!!
مرسی....:gol:asd.jpg

اگه عکس باز نشد، به این لینک بروید...
http://upload7.ir/images/56886373554403988129.jpg

دوباره مرسی....:gol:

amir_14

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نظرت درباره سنسور بارون ماشین چیه؟!
اگه سیالت خیلی لزج نباشه یه چیزی تو همین مایه ها میخوای

rahimiedris

عضو جدید
نظرت درباره سنسور بارون ماشین چیه؟!
اگه سیالت خیلی لزج نباشه یه چیزی تو همین مایه ها میخوای

سلام دوست عزیز
سنسور بارون ماشین!!!! اسمشو شندیم اما تاحالا ندیدم!! نحوه عملکردش چطوریه؟؟؟!؟!!
سیالی که داخل بشکه ها هست لزجت تقریبا متوسطی داره مثل دوغاب بنایی میمونه!!!! البته در طول 8ساعتی که هم میخوره یه مقدار خیلی کمی سفت میشه!!!
این سیستمی که میگیو میتونی یکم بیشتر توضیح بدی!!! نحوه عملکردش چطوریه!!!!
من خودم سیستم شناور رو دارم روش کار میکنم!!! اما یه مشکلی که این سیستم داره اینه که کل دستگاه و چارچوبش باید یه 50 سانتی از زمین فاصله بگیرن!!!
تا بتونیم یه سینی زیرش بذاریم و بعد از سیستم شاور استفاده کنیم!!! هزینه آنچنانی نداره، اما میگم باید کل سیستم بیاد بالا.....

این سنسور بارونی که میگیو یکم بیشتر توضیح بده!!! لطفا!!!! مرسی:smile: