کمک در مورد چند سوال

ip_gg

عضو جدید
سلام. من تازه وارد این سایت شدم و نمیدونم جای دورستی برای سوال من هست یا نه؟

وقتی که هواپیما با دیوار صوتی برخرد میکند هر دوتاشن مخالف هم دیگر حرکت میکنند یا دیواره صوتی ثابت هست وهمیشه در جای خود هستش؟
یکمی هم اطلاعت در مورد سرعت ماخ میخواستم بدونم؟
و در اخر موتور این جنگنده مدل چی هستش و ایا هر چندوقط یک بار باید بفرستیش کارخونش تا چک اپ کنن چون یک جا خوندم که بعد از مدتی موترش خطر افرین میشود؟
یا اصلآ این تصویر ساخته شده است؟

پیوست ها

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    15 کیلوبایت · بازدیدها: 0

port of call

عضو جدید
سلام

عبارت ماخ معیاری است برای سنجش سرعت جسم در محیطی که در ان حرکت میکند

M=V/C
مثلا در سطح دریا وشرایط استانداردسرعت صوت در حدود 340 m/s است وقتی جسمی با باسرعت 680 در این محیط حرکت می کند گفته می شود سرعت جسم 2 ماخ است
(2 =680/340) .

برای تحلیل اصطلاح شکست دیوار صوتی که مدنظر شماست.در نظر بگیرید درون قایقی نشسته اید که در استخری حرکت میکند حرکت قایق باعث به وجود امدن امواجی دایروی می شود که به سرعت از قایق دور میشود اگر شما بتوانید با سرعتی پارو بزنید که نگذارید امواج از
شما دور شود,
سرعت قایق در حدود ماخ است و اگر بتوانیداز امواج تولیدی که در جلو قایق متراکم
شده اندعبور کنید(ان را بشکنید) سرعت قایق ازیک ماخ فراتر رفته است.

حال اگر این حالت را به حرکت هواپیما در محیط کم چگالی مانند هوا تعمیم دهید , وقتی سرعت هواپیما به نزدیک سرعت صوت می رسد امواج به شدت در جلو هواپیما متراکم شده اند که بارسیدن به سرعت موج در یک لحظه هواپیما از این امواج رهایی می یابد. صدای مهیبی که شنیده میشود حاصل شکسته شدن این امواج است

در مورد سوال اخرت هم عکس مربوط به تست یک موتور توربو جته. لازمم نیست واسه اورهال موتور بفرستن کارخانه . اگه نیروی متخصصش رو داشته باشن تو همون کشور میتونن این کار رو انجام بدن.
(از این ساده تر نتونستم بگم!!!!!)

پیوست ها

• 333d5514e6e881acc0bf4e6abd85e323.jpg
    333d5514e6e881acc0bf4e6abd85e323.jpg
    7.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ip_gg

عضو جدید
سلام

عبارت ماخ معیاری است برای سنجش سرعت جسم در محیطی که در ان حرکت میکند

M=V/C
مثلا در سطح دریا وشرایط استانداردسرعت صوت در حدود 340 m/s است وقتی جسمی با باسرعت 680 در این محیط حرکت می کند گفته می شود سرعت جسم 2 ماخ است
(2 =680/340) .

برای تحلیل اصطلاح شکست دیوار صوتی که مدنظر شماست.در نظر بگیرید درون قایقی نشسته اید که در استخری حرکت میکند حرکت قایق باعث به وجود امدن امواجی دایروی می شود که به سرعت از قایق دور میشود اگر شما بتوانید با سرعتی پارو بزنید که نگذارید امواج از
شما دور شود,
سرعت قایق در حدود ماخ است و اگر بتوانیداز امواج تولیدی که در جلو قایق متراکم
شده اندعبور کنید(ان را بشکنید) سرعت قایق ازیک ماخ فراتر رفته است.

حال اگر این حالت را به حرکت هواپیما در محیط کم چگالی مانند هوا تعمیم دهید , وقتی سرعت هواپیما به نزدیک سرعت صوت می رسد امواج به شدت در جلو هواپیما متراکم شده اند که بارسیدن به سرعت موج در یک لحظه هواپیما از این امواج رهایی می یابد. صدای مهیبی که شنیده میشود حاصل شکسته شدن این امواج است

در مورد سوال اخرت هم عکس مربوط به تست یک موتور توربو جته. لازمم نیست واسه اورهال موتور بفرستن کارخانه . اگه نیروی متخصصش رو داشته باشن تو همون کشور میتونن این کار رو انجام بدن.
(از این ساده تر نتونستم بگم!!!!!)

مرسی از این سادهتر نمی شد
حالا این موتور تر ایران میشه گیر اورد با چه قیمتی
اگه میشه یک توضیحاتی در مورد این موتر بده؟ سرعتش تا چه حد میرسه؟

مهدي كياني

کاربر فعال مهندسی هوافضا

وقتی که هواپیما با دیوار صوتی برخرد میکند هر دوتاشن مخالف هم دیگر حرکت میکنند یا دیواره صوتی ثابت هست وهمیشه در جای خود هستش؟
و در اخر موتور این جنگنده مدل چی هستش و ایا هر چندوقط یک بار باید بفرستیش کارخونش تا چک اپ کنن چون یک جا خوندم که بعد از مدتی موترش خطر افرین میشود؟
سلام یه سر به صفحه 2 بزن تا جوابت رو بگیری ضمنا فکر کنم قبل از طرح سوال اونو اول سرچ کنی بهتر باشه

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این موتور با این ابعاد یه موتور مینیاتوری محسوب میشه و تو ایران شاید موتور های یک بار مصرف که مربوط میشن به موشک با این ابعاد موجود باشه اونم تو مراکز نظامی
موتور های موشک چون قراره منهدم بشن فقط برای چند ساعت کار طراحی میشن
البته عکسی که شما گذاشتین به نظر من ساختگیه چون این موتور روی هیچ پایه ای بسته نشده و هیچ نگهدارنده ای نداره این موتور اگه یک موتور به درد بخور با تراست خوب باشه به محض استارت خوردن مثل یک شلنگ اب پر فشار این طرف اون طرف میره پس یا این موتور تراست کمی داره یا عکس ساختگیه

علی عقیلی

عضو جدید

سلام این تصویر ساختگی نیست و متعلق به یه هواپیمای جت مدله قیمت آماده این مدل فکر کنم هشت میلیونی بشه البته تو ایران . تهران هابی از اینا زیاد داره موتورایی که تهران هابی داره از دو میلیون تا پنج میلیون هست. موتور دست ساز هم میشه تو ایران تهیه کرد که خیلی ارزونتره .

zxo003

طراح هواپیما
کاربر ممتاز
2 میلیون تا 5 میلیون !!!

من همین الان حاضرم یک موتور توربو جت 1 میلیون بفروشم (تراستی حدود ) ، البته اون عکس ساختگی ، چون تراستی نداره و گرنه اون هواپیما از در دیوار بالا میرفت یا خودشو خراب میکرد ...

البته موتورهای جت در ان ابعاد وجود دارد (من تعدادی کتاب + 5 نقشه ساخت با تمام جزیات و محاسبات و اتخاب مواد و ... را دارم ) ما هم حرفی ندارم .

کلا ساخت انها هم خیلی ساده است ، کافی یک توربوشارژ تریلی های دیزلی FH ولول یا ایویکو یا ... را بردارید (حالا هم توربین و کمپرسور موتور جت دارید از نوع شعاعی ، البته نوع محوری را هم میشود ساخت و .... ) ، بقیه کار یک محفظه احتراق با ورق استیل درست کنید و ... کار تموم شده است ، یک پمپ سوخت نقلی هم با ابتکار تولید کنید ..

رنج Thrust این موتورهای توربو جت شعاعی (که با توربین و کمپرسور سوپر شارژ تریلی ساخته میشود) بین 50 تا 80 نیوتون . که همه راندمان هم بستگی به نوع احتراق و پاشش سوخت دارد ، البته همه اینها بدون پس سوز ، پس سوز ببندی 100 تا 120 هم شاید بگیرید ...

بالا