کمک در مورد ترازوی دیجیتال

xanth

عضو جدید
سلام خسته نباشید
من برای درس میکرو کنترلر باید ترازوی دیجیتال با AVR آماده کنم. اگه کسی در این زمینه (برنامه نویسی، سنسور و ...) اطلاعاتی داره ممنون می شم کمکم کنه.

roham_reza

عضو جدید
من با PIC ترازو ساختم ولي خيل نحوه كار فرق نمي كنه سنسور خيل بد گير مياد بگو لودسل ميخواهم آن موقع جهان كيت تو جمهوري داشت من يك صفر تا 10 كيلو را 30 هزارتومان خريدم خروجي ولتاژ 0تا 2.6 تقريباً ميده كه بايد باA2D وارد ميكرو بشه

مهران.ن

عضو جدید
سلام
دوست عزیز حتما لزومی نداره که یک سنسور فشار یا چیزای گران بخری با خیلی چیز ها می تونی به عنوان سنسور استفاده کنی مثلا از یک بوبین با هسته ی فریت بایک فنر که هر چقدر قدرت فنر بیشترباشه ترازوت می تونه وزن بیشتری رو اندازه بگیره یا مثلا می تونی از یک مقاومت متغیر روئستای خطی استفاده کنی با یک فنر و خیلی چیز های مبتکرانه دیگه .حتما که نباید همه چیز به صورت الکترونیکی باشه با ابزار مکانیکی اهرم و...می توان خیلی چیز های عجیب اختراع کرد.
امیدوار موفق باشی.سوالی داشتی در خدمتم.

بهار امیدوار

عضو جدید
[FONT=&quot]جهت ادامه به این ادرس بروید[/FONT]

[FONT=&quot]سلام بچه ها [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]همه ی مطال ترازوی دیجیتالو یکجا گرداوری کردم بفرمایید به این ادرس [/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]

shs70

عضو جدید
درخواست مطلب در مورد ترازوهای دیجیتال

درخواست مطلب در مورد ترازوهای دیجیتال

سلام داداشی
من یک پروژه در مورد ترازوهای دیجیتال دارم که هرچی تو نت می گردم مطلب در موردش پیدا نمی کنم.این جا هم هیچ لینکی نمی بینم
میشه این مطلبو برام میل کنی عزیز
shs.shs1370@yahoo.com

آخرین ویرایش:
بالا