کمک در مورد انتخاب رشته نجات از سردرگمی(فوری)

کمک در مورد انتخاب رشته نجات از سردرگمی(فوری)

• مهندسی صنایع-ایمنی صنعتی-غیر انتفاعی کار- واحد قزوین

رای: 9 25.0%
  • مهندسی مکانیک-سیالات-دماوند-آزاد

رای: 27 75.0%

• مجموع رای دهندگان
    36

maahsa

عضو جدید
بهتون تبریک می گم ولی اگه جای شما بودم صنایع رو انتخاب می کردم من صنایع های زیادیو می شناسم که راحت سر کار رفتن حتی با نمره های پایین و مکانیکهای زیادیو که کار گیرشون نیومد. صنایع رشته کاربردی تریه نسبت به مکانیک و برای کسایی که زیاد حوصله ریاضی و فیزیکو ندارن بهترین رشته ست.

اعظم*

عضو جدید
سلام دوستان

من مدرک کاردانی نرم افزار دارم و در حال حضر ترم اول مدیریت کسب و کار می خونم ولی برام خیلی سخته آخه من درسهای فنی و عملی رو بیشتر دوست دارم
سوال اول اینکه آیا میشه دو رشته دانشگاهی همزمان خوند؟؟
و دوم اینکه به نظرتون همون کامپیوتر رو ادامه بدم ؟؟؟ و بازار کار کدوم زیر شاخه کامپیوتر بازار کار خوبی واسه خانم ها داره؟؟؟
من سر دو راهی موندم لطفا راهنماییم کنید!!!1
:(

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

سلام

دوست من به نظر من بهترین کار اینه که آدم همون رشته ای رو که خونده ادامه بده(منظورم فوق دیپلمته) مطمین باش که این بهترین کاره شما واسه لیسانس یا نرم افزار میتونی بری یا سخت افزار که خیلی تفاوت ندارن سخت افزار کمتره اما نرم افزار فراگیرتره موفق باشی

omidbk

عضو جدید
سلام دوستان میخوام در دانشگاه علمی کاربردی رشته IT رو بردارم (كاردانی فنی و كاردانی حرفه ای ناپیوسته ترمی 92)
علاقه شخصی بنده به کامپیوتر و موبایل و تکنولوژی روز تا سر حد مرگه ! ولی با ریاضی میانه خوبی ندارم
توی دفترچه اطلاعات کاملی وجود نداره متاسفانه فقط چند تا به ظاهر گرایش برای آی تی وجود داره که منو سردرگم کرده تو انتخابش که ایناست
""كاردانی فنی شبكه های كامپیوتری ، كاردانی فنی فناوری اطلاعات - اینترنت و شبكه های گسترده، كاردانی فنی فناوری
اطلاعات- خدمات الكترونیكی شهر، كاردانی فنی فناوری اطلاعات- رسانه، كاردانی فنی كامپیوتر- سیستمهای كامپیوتری،
كاردانی فنی نرم افزار- برنامه سازی كامپیوتر "" (کد 104 صنعت)
از اساتید عاجزانه استدعا دارم بنده رو راهنمایی کامل در ضمینه انتخاب رشته بفرمایند البته در اسرع وقت چون تا 92/2/18 وقت دارم بابت تصحیح فرم (الان كاردانی فنی فناوری اطلاعات - اینترنت و شبكه های گسترده رو انتخاب کردم ولی سر بحث ریاضی داغونم و متاسفانه اطلاعات کاملی در مورد این گرایشها و درساشون ندارم )

بالا