کمک در مورد انتخاب رشته نجات از سردرگمی(فوری)

کمک در مورد انتخاب رشته نجات از سردرگمی(فوری)

• مهندسی صنایع-ایمنی صنعتی-غیر انتفاعی کار- واحد قزوین

رای: 9 25.0%
  • مهندسی مکانیک-سیالات-دماوند-آزاد

رای: 27 75.0%

• مجموع رای دهندگان
    36

xenith

عضو جدید
سلام دوستان
من امسال توی کنکور رشته های زیر را قبول شدم. :)
مهندسی صنایع-ایمنی صنعتی-غیر انتفاعی کار-واحد قزوین :cry:
منهدسی مکانیک- سیالات - دماوند- آزاد :cry:
حالا دوستان با توجه به اینکه که خانه ی من تهران هست لطفا راهنمایی کنید و بگید کدام بهتره. :redface:
هم از لحاظ در آمد و آینده ی شغلی ;)
هم از لحاظ هزینه ای که باید انجام بشه. :eek:
اگر کسی شهریه این دانشگاه ها را هم می داند بگید ممنون میشم. :gol:

دوستان لطفا نترسید و نظرتون را بگید چون برام مهم هست.

البته در مورد آزاد 257 تا تراز با انتخاب اولم که مکانیک تهران جنوب هست فاصله دارم. به نظر شما ممکنه به عنوان ذخیره قبول شم بتوانم برم تهران جنوب؟؟ ;)

ممنون میشم برای پیشنهادی که می کنید دلیل هم بگید. :cool:

ممنون از همه :heart: :redface:

آخرین ویرایش:

afshin-18

عضو جدید
خونتون کجاست
وضع مالیتون خوب یا نه
غیر انتفاعی فکر کنم پول بیشتر بگیره

xenith

عضو جدید
دوستان میشه آزاد را رزرو کرد؟
مدرک ها چطور با هم قابل مقایسه هستند؟

arash_silent88

کاربر فعال
سلام دوستان
حالا دوستان با توجه به اینکه که خانه ی من تهران هست لطفا راهنمایی کنید و بگید کدام بهتره. :redface:

البته در مورد آزاد 257 تا تراز با انتخاب اولم که مکانیک تهران جنوب هست فاصله دارم. به نظر شما ممکنه به عنوان ذخیره قبول شم بتوانم برم تهران جنوب؟؟ ;)

غیرانتفاعی خیلی ارزان تره... هم ثابتش کمتره هم هزینه واحداش....
ولی.... مهندسی مکانیک- سیالات - دماوند- آزاد.... بهتره..

donya...

عضو جدید
دوستان میشه آزاد را رزرو کرد؟
مدرک ها چطور با هم قابل مقایسه هستند؟
آزاد به صورت خودکار واسه یه سال واست رزرو میمونه ولی اگه تصمیم گرفتی بری باید شهریه ثابت ترمایی که سر کلاس نرفتی و رزرو بوده رو پرداخت کنی
موفق باشی

mahan 2

عضو جدید
جفت رشته ها خوبن و پول درار...
غیرانتفاعی شهریش کمتره....
ازاد بیشتر مثلا ترمی 800 شاید برات تموم شه...
با خانواده مشورت کن..;)

loren

عضو جدید
شما با این اختلاف فکر ذخیره نباش دوست من !
اختلاف تراز 2-3 تاترو میشه کارش کرد ولی 200 تارو نه
مکانیک هم خیلی بهتره

xenith

عضو جدید
سلام
ممنون از همه در مورد هزینه زیاد فرق نداره با هزینه ی رفت آمد و...
آزاد ترمی 720 و غیر انتفاعی 650 در می یاد.
فرق اصلی مسافت و نوع دانشگاه هست. از خانه ی ما تا دانشگاه دماوند حداکثر 1:30 و تا قزوین حدافل 2:30 فاصله زمانی هست.
در مورد مکانیک هم شنیدم می گن باید خیلی تاپ باشی تا کار گیر بیاری و با لیسانس کار گیر نمی یاد ولی صنایع راحتر هست.(بچه های مکانیک بگن)
البته صنایع گرایش ایمنی صنعتی هست. خوبه؟( بچه های صنایع بگن)

xenith

عضو جدید
آزاد به صورت خودکار واسه یه سال واست رزرو میمونه ولی اگه تصمیم گرفتی بری باید شهریه ثابت ترمایی که سر کلاس نرفتی و رزرو بوده رو پرداخت کنی
موفق باشی
یعنی اگر یک سال رفتم قزوین دیدم به در نمی خوره می توانم سال دیگه برگردم دماوند؟؟:cry:

xenith

عضو جدید
جفت رشته ها خوبن و پول درار...
غیرانتفاعی شهریش کمتره....
ازاد بیشتر مثلا ترمی 800 شاید برات تموم شه...
با خانواده مشورت کن..;)
دیگه وقتی می خواهی بری هزینه مهم نیست. مهمه اینه که کدام بهتره؟
در مورد مکانیک هم شنیدم می گن باید خیلی تاپ باشی تا کار گیر بیاری و با لیسانس کار گیر نمی یاد ولی صنایع راحتر هست.(بچه های مکانیک بگن)

FREE DOOM

عضو جدید
من تو قزوین زندگی می کنم .غیر انتفاعی کار اگر بهترین غیر انتفاعی قزوین نباشه دومیش هست.از تهران تا کرج که خودت می دونی ترافیکه پس نمی شه زمان دقیقی واسه طی کردن این مسافت گفت ولی از کرج تا قزوین 1ساعت راه هست ما معمولا تهران قزوینو 1.5الی2 ساعته میریم اینو گفتم که مسافت ها رو هم در نظر داشته باشی .شهریه دانشگاه آزاد بیشتره و امکاناتش بالا تره (خیلی) .به فکر ساله دیگه هم نباش چون اتفاق خاصی رخ نمی ده(اینو تجربه کردم).رشته هایی که قبول شدی هردو خوبن وبازار کار دارن.می تونی از سایت های دانشگاه ها دیدن کنی چون یه چیزهایی دستت میاد.می تونی از واحد دماوند انتقالی بگیری.از 4 دانشگاه بین المللی کشور 2تاش تو قزوینه (آزاد باراجین و امام خمینی)پس کلا سطح دانشگاه های قزوین خوبه.75% جمعیت قزوینو مهاجرین تشکیل میدن(74%رشتی 1%تهرانی) وترسناک هم نیست(شایعه می باشد). مردم قزوین به زبان فارسی صحبت میکنن(با لهجه)آب وهواش مثل تهرانه(بدون دود) .کرایه ماشین قزوین فوق العاده از تهران کمتره.مکان های تفریحی و تاریخیش از اصفهان هم بیشتره.سطح استاد های دانشگاه آزاد بالاتره.دانشگاه آزاد از دانشکده های مختلف تشکیل شده ولی غیر انتفاعی فقط یه ساختمون داره.صنایع رشته ای هست که مثل پزشک عمومیه وتو همه زمینه ها سرک می کشه ولی مکانیک زمینه فعا لیت هاش مشخصه .این اطلاعات رو دادم که بهتر تصمیم بگیری .به نظر من مکانیک آزاد بهتره(من فقط نظرمو گفتم).

BIGHAM

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم برق خوندم خیلی هم راضیم ولی اگه الان می گفتن برق نمیتونی بخونی مکانیک می خوندم و حتما گرایش سیالات. هم خود دروسش جالبیه و هم کارش خیلی تنوع داره یعنی یک مهندس مکانیک سیالات انتخاب های زیادی برای انتخاب شغلش خواهد داشت. این نظر شخصی منه خودت باید سبک سنگین کنی ببینی می خواهی 4 سال بعد چکاره بشی. هدفت به 4 سال بعد باشه نه فقط دوران دانشجویی.ولی بازم برق یه چیز دیگه است.:biggrin::biggrin::biggrin:

xenith

عضو جدید
می تونی از واحد دماوند انتقالی بگیری.
دوستان یک توضیح می دید که چطور انتقالی بگیرم تهران.
آخه من از یکی پرسیدم گفت باید یک شغل داشته باشی که مجبور بای تهران بمونی یا برای دخترا که ازدواج کنند.
الان من چطور می توانم انتقالی بگیرم؟

FREE DOOM

عضو جدید
اینو اطمینان دارم که ترم اول انتقالی نمیدن.باید از خودشون بپرسی آخه فکر میکنم که شرایط انتقالی واحد های مختلف باهم فرق داره.اگه پارتی جور کنی کارت سه سوته حله.فقط سعی کن ترم اول همه درساتو با نمره بالا پاس کنی و معدلت بالا باشه چون بی تاثیر نیست(واسه دانشگاه مقصد).اگر اطلاعات بیشری بدست آوردم برات می نویسم.

elahe n

عضو جدید
درباره ی رشته باد ببینی به کدام بیشتر علاقه داری
ولی غیر انتفاعی تو شهر خودت نیست وهزینه خوابگاه و... هم داره پس از نظر هزینه خیلی فرق نداره
به نظرم مکانیک ازاد رشته-شهر بهتری هست
تصمیم نهایی با خودته
موفق باشی

xenith

عضو جدید
اینو اطمینان دارم که ترم اول انتقالی نمیدن.باید از خودشون بپرسی آخه فکر میکنم که شرایط انتقالی واحد های مختلف باهم فرق داره.اگه پارتی جور کنی کارت سه سوته حله.فقط سعی کن ترم اول همه درساتو با نمره بالا پاس کنی و معدلت بالا باشه چون بی تاثیر نیست(واسه دانشگاه مقصد).اگر اطلاعات بیشری بدست آوردم برات می نویسم.
ممنون فقط ممکن هست مثلا به تهران جنوب یا جای داخل تهران انتقالی بدن؟
در مورد اینکه میگن توی مکانیک باید دانشجو خیلی تاپی باشی و فوق بگیری تا کار بهت بدن هم دوستان مکانیک یکم توضیح بدن ممنون میشم.(اگر کسی دیگه ای هم می داند بگویید ممنون میشم.):redface:

tina364

عضو جدید
من فکر میکنم صنایع بهتره درسته که دانشگاه غیرانتفاعیه ودرسته که شاید گرایش ایمنی صنعتی یه گرایش کم اهمیت تربین گرایش های صنایع است اما ارزشش خیلی بیشتر از مکانیکه چون الان فقط کافیه درو برت رو خوب نگاه کنی از هر 10 دانشجو 5 نفر مکانیک میخونن 4 برق ویه نفر رشته دیگه.....ولی صنایع فعلا کمه وجای پیشرفت داره جالب بدونید تنها رشته ای رو که تو کشورای خارجی به عنوان مهندس برتر میشناسن صنایع است:gol:
بازهم انتخاب با خودتونه...:gol:

Al Pacino

عضو جدید
سلام
شهريه غيرانتفاعي از آزاد كمتره.
مدرك غير انتفاعي و آزاد رو نميشه بدون در نظر گرفتن واحد هاي دانشگاهي با هم مقايسه كرد(بعضي واحد هاي مطرح دانشگاه آزاد حتي از دانشگاه هاي سراسري درجه دو سه وضعيت بهتري دارند.چه از نظر استادان و چه از نظر امكانات و اعتبار مدرك)
اگر شرايط دو رشته اي كه ميتوني انتخاب كني كاملا يكسان بود من مهندسي صنايع رو پيشنهاد ميدادم.
در نهايت خودتي كه بايد انتخاب كني!!!

mahan 2

عضو جدید
یعنی اگر یک سال رفتم قزوین دیدم به در نمی خوره می توانم سال دیگه برگردم دماوند؟؟
:cry:

اره ...منها بایستی شهریه ثابتا رو بدی...

دیگه وقتی می خواهی بری هزینه مهم نیست. مهمه اینه که کدام بهتره؟

نقزیبا حرفت درسته...
راستی شعبه دماوند بدرد نمیخوره ول کن..
برو صنایع

r0bin

عضو جدید
شهریه ازاد متناسب با اون واحدایی که بر میداری متغیره،ولی متوسط ترمی 650.....قزوینم که خیلی برات سخت میشه،با شهریشو هزینه رفت و امدش بیشتر از ازاد در میاد....در ضمن از نظر بازار کار سیالات خیلی بهتره ،وسعت کاریش زیاده(پتروشیمی،تاسیسات،خودرو سازی.......)رشته سختیم هست و خیلی پول ساز.....ایمنی صنعتی ام فکر نمیکنم بازار کار خوبی داشته باشه چون جدیده هنوز جا نیفتاده به اون صورت .......اینم داشته باش با دانشگات 4 سال سرو کار داری ولی با رشتت یه عمر،ببین علاقت چی میگه......موفق باشی.;)

xenith

عضو جدید
راستی شعبه دماوند بدرد نمیخوره ول کن..
برو صنایع
دوستان بین غیرانتفاعی قزوین یا آزاد دماوند بگید.
من خودم می دانم هیچ کدام به درد نمی خوره.
در ضمن من سوال کردم گفتن انتقالی نمی دن اگر دوستان اطلاع دارن بگن.:redface:

raminbabak

اخراجی موقت
سلام دوستان

من دوستام 2 تاشون کار قزوین ساخت و تولید خوندن گفتند آزاد بهتره ....غیر انتفاعی کار نسبت به امکاناتش جالب نیست

xenith

عضو جدید
دوستان ممنون ار زاهنمایی خوبتان.
بالاخره رفتم آزاد ثبت نام کردم.
ترم اول 800 تومان گرفتن خدا بقیه ترم ها را بخیر کنه.:cry:

ariyaii

عضو جدید
سلام
به نظر من اگه بری مکانیک بهتره مخصوصا دانشگاه تهران جنوب. در مورد شهریه هم نگوفتی تو چه مقطعی قبول شدی کارشناسی پیوسته یا نا پیوسته؟

xenith

عضو جدید
سلام
به نظر من اگه بری مکانیک بهتره مخصوصا دانشگاه تهران جنوب. در مورد شهریه هم نگوفتی تو چه مقطعی قبول شدی کارشناسی پیوسته یا نا پیوسته؟
کارشناسی پیوسته
ولی زیاده با اینکه ترم اول هست.

eng.morteza

عضو جدید
سلام
ممنون از همه در مورد هزینه زیاد فرق نداره با هزینه ی رفت آمد و...
آزاد ترمی 720 و غیر انتفاعی 650 در می یاد.
فرق اصلی مسافت و نوع دانشگاه هست. از خانه ی ما تا دانشگاه دماوند حداکثر 1:30 و تا قزوین حدافل 2:30 فاصله زمانی هست.
البته صنایع گرایش ایمنی صنعتی هست. خوبه؟( بچه های صنایع بگن)

در هر صورت مکانیک واقعا با صنایع:biggrin: قابل مقایسه نیست
در مورد کار هم در مورد همه ی رشته ها به این صورت شده که تا لیسانس کار زیاد نیست ولی اگر پارتی داشته باشید با فوق دیپلم هم سر کار هستید
موفق باشید;)

بالا