کمک در رابطه با پردازش تصویر با نرم افزار MATLAB

taban341

عضو جدید
سلام من یه تویر 400 در 400 پیکسل دارم میخام اعمال زیر را روش انجام بدم .
یک تصویر نویزی رنگی که دارای پس زمینه الگو مانند چوب می باشد مد نظر است در این تصویر تعدادی جسم هندسی شامل دایره، مربع و مثلث وجود دارد که اندازه آنها مشخص نیست.
هدف: شمارش تعداد اجسام هندسی به تفکیک شکل
جزئیات بیشتر:
1- تصویر رنگی و در اندازه 400×400 است.
2- نویز موجود در تصویر از نوع Salt & Pepper و به میزان 10% است.
3- همه اجسام توپر و دارای شدت خاکستری، سیاه (صفر) می باشند.

فقط اگه میشه فوری نیاز دارم ممنون .​

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
ابتدا باید اغدام برای رفع نویز انجام بدید که چون نویز فلفل نمکی است، می توانید با استفاده از Adaptive median Filter نویز را حذف کنید
برای اشکال هم در صورتی که ثابت هستند (مثلاً می دانید مربع، دايره و مثلث دارید) و حدود سایز را می دانيد می توانید ابتدا یک کپی از تصویر را با شکلی که در تمامی اشکال قرار می گیرد، یک روش این است که با استفاده از یک مقدار آستانه، تصویر را تبدیل به یک تصویر باینری کنيد، سپس با کوپکترین شکل تصویر را erode کرده و نقاط کل را که تعداد کل اشکال است شمارش کنید.
سپس بر روی تصویر اولیهاز بزرگترین شکل شروع کرده (مربع) و erosion را انجام دهید تا برسید به دایره که کوچکتر است.
در هر بار تعداد نقاط کم شده= تعداد شکل مورد نظر

راه های بسیاری وجود دارد. این راه به ذهن من رسید.

mazyarl

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان.
رشته من الكترونيك هست و اين ترم درس پردازش تصوير دارم. يك سوال دارم كه ممنون مي شم كسي بتونه راه نماييم كنه.
صورت سوال اينه:

1. Analyze the noisy image “nasaNoise.jpg” and find the properties of the interference noise. Design a filter to remove the interference. Plot the Fourier transform of the filter in 3D and print the image before and after filtering. Explain in detail your analysis and design.
    كه مي خواهد نويز عكس را رفع كنيم. من تبديل فوريه را در مطلب انجام مي دهم ولي نمي دانم چطور بايد از تبديل فوريه فركانس تداخل را استخراج كرد و اينكه چه *****ي دقيقا بايد استفاده بشه. فكر مي كنم ***** ناچ نويز را از بين ببر ولي نمي دانم چطئر در وطلب پياده سازي كنم. اگه كسي كمك كنه واقعا ممنون مي شم.nasaNoise%20(1).jpg