کمک در رابطه با ساخت یک پروژه...

rahimiedris

عضو جدید
سلام بر دوستان مهندس.... نماز روزهاتون قبول... یه چند روزیه که یه پروژه اومده دستم، که شامل چندین بخش و باید این سیستم رو طراحی کنم. حالا اینکه سیستم چیه و چیکار میکنه رو فعلا کاری نداریم! سوالی که من دارم اینه:
ما یه محصولی داریم (جسم سبز) که در تونل 1 پس از انجام یه سری پروسه ها خارج شده و الان رسیده به این نقطه ای که الان میبینید، حالا این جسم سبز باید بیاد پایین و وارد تونل شماره 2 بشه و دوباره یه فعالیت دیگه روش انجام میشه!
به این کار نداریم که توی تونل 1 و 2 چی میگذره، فقط دنبال یک سیستم یا بهتر بگم یه مکانیزم هستم که بتونم جسم سبز رو از اون بالا بیارم پایین و به ورودی تونل 2 بدم!
توجه داشته باشید که این پروژه رو داریم میسازیم! پس یه مکانیزمی میخوایم که اولا عملی باشه، دوما تا حد امکان ساده، سوما مقرون به صرفه، و کلا منظورم اینکه اون اصول مهندسی رو رعایت کنیم...
در ضمن این جسم سبز رو نمیشه چرخوند! چون توی اون جسم های کوچکتری هست که در صورت دوران میریزه بیرون...
فقط حول محوری که نشون دادم در صورت نیاز میشه چرخوند..
منتظر نظراتون هستم...
یا علی. . .

عکس
aa.jpg

rahimiedris

عضو جدید
سلام بر دوستان مهندس.... نماز روزهاتون قبول... یه چند روزیه که یه پروژه اومده دستم، که شامل چندین بخش و باید این سیستم رو طراحی کنم. حالا اینکه سیستم چیه و چیکار میکنه رو فعلا کاری نداریم! سوالی که من دارم اینه:
ما یه محصولی داریم (جسم سبز) که در تونل 1 پس از انجام یه سری پروسه ها خارج شده و الان رسیده به این نقطه ای که الان میبینید، حالا این جسم سبز باید بیاد پایین و وارد تونل شماره 2 بشه و دوباره یه فعالیت دیگه روش انجام میشه!
به این کار نداریم که توی تونل 1 و 2 چی میگذره، فقط دنبال یک سیستم یا بهتر بگم یه مکانیزم هستم که بتونم جسم سبز رو از اون بالا بیارم پایین و به ورودی تونل 2 بدم!
توجه داشته باشید که این پروژه رو داریم میسازیم! پس یه مکانیزمی میخوایم که اولا عملی باشه، دوما تا حد امکان ساده، سوما مقرون به صرفه، و کلا منظورم اینکه اون اصول مهندسی رو رعایت کنیم...
در ضمن این جسم سبز رو نمیشه چرخوند! چون توی اون جسم های کوچکتری هست که در صورت دوران میریزه بیرون...
فقط حول محوری که نشون دادم در صورت نیاز میشه چرخوند..
منتظر نظراتون هستم...
یا علی. . .

عکس
مشاهده پیوست 214017

دست دوستان درد نکنه که فعالیت زیادی دارن! البته حق میدم اینجا زیاد پاسخ نبینم، اما واسم سواله که چرا مدیر جامدات هم پست های منو توی بخش جامدات تایید نمیکنه که بچه های جامدات بببینن!!!!! واقعا دلیلشو نمی دونم !!!! نا امید شدم ...

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
دست دوستان درد نکنه که فعالیت زیادی دارن! البته حق میدم اینجا زیاد پاسخ نبینم، اما واسم سواله که چرا مدیر جامدات هم پست های منو توی بخش جامدات تایید نمیکنه که بچه های جامدات بببینن!!!!! واقعا دلیلشو نمی دونم !!!! نا امید شدم ...

سلام . مدیریت باید تایید کند . انگاری این چند روزه که شما تاپیک زدید نیومدن باشگاه برای همین تایید نشدن .

درمورد پروژتون متاسفانه نمیتونم کمکی کنم

rahimiedris

عضو جدید
سلام . مدیریت باید تایید کند . انگاری این چند روزه که شما تاپیک زدید نیومدن باشگاه برای همین تایید نشدن .

درمورد پروژتون متاسفانه نمیتونم کمکی کنم

دست شما دردنکنه پاسخ دادی!!!
دست دوستان درد نکنه که باشگاه رو گذاشتن رو حالت اتوماتو رفتن!!!

saeedhashemi1371

عضو جدید

سلام
کتاب
1800_Mechanical_Movements
رو از سایت bookfi.org دانلود کن
1800 تا مکانیزم رو توضیح داده
فک نمی کنم نتونی جوابت رو اونجا پیدا کنی
من نمیرسم وگرنه حتما بررسی می کردم

saeedhashemi1371

عضو جدید
سلام
کتاب
1800_Mechanical_Movements
رو از سایت bookfi.org دانلود کن
1800 تا مکانیزم رو توضیح داده
فک نمی کنم نتونی جوابت رو اونجا پیدا کنی
من نمیرسم وگرنه حتما بررسی می کردم

یه چیزی هم تو ذهن خودم هست ترکیبی از یه آسانسور و بازو هستش
فک کنم خیلی سخت نباشه

رامین1300

عضو جدید
سلام
ببخشید دیر رسیدم
کاری نداره
شما میتونی از یک بالابر یا از جک استفاده کنی برای
پایین اوردن
جسم سبز
یا اینکه تونل 2 رو از زیر حذف کنی و جلوی جسم سبز قرار بدی
که بصورت پیوسته کار انجام بشه

rahimiedris

عضو جدید
یه چیزی هم تو ذهن خودم هست ترکیبی از یه آسانسور و بازو هستش
فک کنم خیلی سخت نباشه

سلام saeedhashemi1371 عزیز مرسی از رکه اهنمایی که کردی... کتابی رو که گفتی رو دارم دانلود می کنم. بیبینم چیکار می شه کرد.
این نظرت هم در مورد این که از آسانسور استفاده بشه رو یا یه سیستم پنومات رو با رئیسم مطرح کردم، من خودم بهش گفتم مکانیز یه مشکلی که داره اینه که زیادی دنگوفنگ داره!!!
البته نسبت به سیستم پنومات، رئیسم میگه همین پنومات خوبه! الان دارم رو سیستم عملکرد اینکه چندتا پنومات بذارم و چطوری عملکردشو کنترل کنم کار می کنم!!! الان دارم روش کار میکنم! سعی میکنم تموم شد، حتما دوباره بیام و به صحبت کنیم.
بازم مرسی که پاسخ دادی ;). ... .. . .
مرسی

rahimiedris

عضو جدید
سلام
ببخشید دیر رسیدم
کاری نداره
شما میتونی از یک بالابر یا از جک استفاده کنی برای
پایین اوردن
جسم سبز
یا اینکه تونل 2 رو از زیر حذف کنی و جلوی جسم سبز قرار بدی
که بصورت پیوسته کار انجام بشه

سلام رامین جان.... واسم خیلی جالبه که یه مهندس کامپیوتر هم توی تالار مکانیک میادو بحث رو پی میگیره.... خوشم اومد..... آفرین...
اما بریم سراغ پاسخ شما!!! اول اینکه تونل 2 رو نمیشه جلوی یک گذاشت واسه اینکه طول هر کدوم از این تونل ها (که در اصل کوره هستن) 420 سانتی متره(4 مترو 20 سانت!!!) خیلی فضا میگیره و ما نمی تونیم این فضا رو توی کارخونه داشته باشیم واسه همین طبقاتی ساختیم!!! از طرفی چون تونل ها کوره هم هستن، با طبقاتی کردن کوره یه جورایی اومدیم از انرژی بهینه استفاده کردیم و دمای پایین رو توی تونل بالا استفاده کردیم.
اما راهکار جکتو قبول دارم! الان یه 2 روزی هست دارم سیستمشو توی سالیدورکس طراحی میکنم! اگه سیستم پنوماتی که مد نظرم هست جواب بده نمونشو میذارم توی سایت!
اگر هم جواب نداد مجبورم از همین سیستم پنومات یه جور دیگه استفاده کنم...
به هر حال ممنون از اینکه لطف کردیو جواب دادی... ;)..............
مرسی عزیز...

sabadi

عضو جدید
سلام

میتونید بعد از رسیدن جسم به انتخای خط یک از اسانسور استفاده کنید که در حقیقت این اسانسور دارای یک موتور است که این موتور به یک پیچ وصل شده است که با چرخش ان مطمئنا اسانسور پایین امده با پایین امدن این اسانسور شما میتوانید از یک اهرم استفاده کنید که جسم را به سمت خط 2 هل دهد

موفق باشید

rahimiedris

عضو جدید
سلام

میتونید بعد از رسیدن جسم به انتخای خط یک از اسانسور استفاده کنید که در حقیقت این اسانسور دارای یک موتور است که این موتور به یک پیچ وصل شده است که با چرخش ان مطمئنا اسانسور پایین امده با پایین امدن این اسانسور شما میتوانید از یک اهرم استفاده کنید که جسم را به سمت خط 2 هل دهد

موفق باشید

مرسی از راهنماییت... ;)

saeedhashemi1371

عضو جدید
سلام
لطفا در صورت رسیدن به یک نتیجه مشخص اون رو اعلام کنین تا تایپک بدون نتیجه رها نشه!
دلیل خودتون رو هم برای انتخاب راه حلتون یکم توضیح بدین خوبه
مرسی

rahimiedris

عضو جدید
سلام دوستان....
والا طرح زیادی با solidworks کشیدم، اما هیچکدوم باب دل نبود...
کاربری سیستم یکم تغییر کرد و فعلا یه چی توی مایه های زیر رو کشیدم، البته اینی که گذاشتم فقط طرح اولیست ، سعی می کنم کامل شد بذارم.
توی این سیستم اصلا از هیچ مدوم از سیستم هایی که بحث کردیم استفاده نشده! کلا 3تا ورودی و 3تا خروجی داریم...
ایشاالله جزئیات بیشتر باشه واسه بعد...
از همه دوستانی که پست گذاشتن و نظر دادن ممنون...;)

a.jpg

rahimiedris

عضو جدید
سلام دوستان....
والا طرح زیادی با solidworks کشیدم، اما هیچکدوم باب دل نبود...
کاربری سیستم یکم تغییر کرد و فعلا یه چی توی مایه های زیر رو کشیدم، البته اینی که گذاشتم فقط طرح اولیست ، سعی می کنم کامل شد بذارم.
توی این سیستم اصلا از هیچ مدوم از سیستم هایی که بحث کردیم استفاده نشده! کلا 3تا ورودی و 3تا خروجی داریم...
ایشاالله جزئیات بیشتر باشه واسه بعد...
از همه دوستانی که پست گذاشتن و نظر دادن ممنون...;)

مشاهده پیوست 216398