کمک در رابطه با تغییر...

Taßa§om

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز ،سلام

راستش با توجه به مشخص شدن پذیرفته شدگان کنکور امسال یکی از دوستای منم نتیجشرو گرفت.
این دوست بنده به شدت از برق متنفر بود اما به اصرار مامانش اون آخر آخرا برقم زد،دست بر قضا برق سمنان روزانه قبول شده و بنده خدا کلی دپرسه!!!

حالا هم کلا خونوادگی دست به دامن من شدن!

می خواستم از دوستانی که مطلعند چند تا سوال بپرسم:
آیا امکان تغییر رشته براش وجود داره؟در چه صورت و با چه شرایطی؟
میشه بدون گذروندن هیچ ترمی تغییر رشته بده؟!

می تونه هم تغییر رشته بده هم انتقالی بگیره؟(آخه ساکن مشهدن)
.
.
.
فقط خواهشن کمک کنید،بنده خداها داغونن!:cry:

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من فقط همینو میدونم که باید حداقل یه سال بره اونجا درس بخونه بعدم اگه معدلش بالا شد فکر کنم میشه یه کارایی کرد

اگه نه این که پارتی داشته باشه

من یکی از دوستام بجنورد صنایع قبول شد بعد چون باباش تو دانشگاه فردوسی کار میکنه از همون اول اومد مهمان شد .

Taßa§om

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی امکان نداره قبل از شروع کلاسا ؟مثلا تو تکمیل ظرفیت؟!

اما من فکر کنم همیشم 1 سال لازم نیست،بعضیا بعد یه ترم تغییر رشته دادن!؟؟

Paydar91

کاربر ممتاز
اره یه ترمم شنیدم که شده

در هر صورت من بیش تر نمیدونم
ولی به عینه دوستمو دیدم با پارتی یکسره اومد
خدا کنه یکی که میدونه بیاد کمک کنه و اون دوستتون هم خیالش راحت شه
ولی در کل مهندسی برق خیلی رشته ی خوبیه.

Taßa§om

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره یه ترمم شنیدم که شده

در هر صورت من بیش تر نمیدونم
ولی به عینه دوستمو دیدم با پارتی یکسره اومد
خدا کنه یکی که میدونه بیاد کمک کنه و اون دوستتون هم خیالش راحت شه
ولی در کل مهندسی برق خیلی رشته ی خوبیه.

ممنون منم امیدوارم!

آره مام هر چی بهش می گیم انگار نه انگار!
برق مخابراتم هست!من که یه زمانی عاشقش بودم!

Paydar91

کاربر ممتاز
منم برق مخابراتم و عاشق رشتمم.

اگه به خاطر سختی از برق متنفره من تجربه ی شخصیمو میگم البته نظر منه

همه میگفتن رشته برق سخته و.... و این رشته نرو
ولی من به خاطر علاقم رفتم و فهمیدم تو رشته ی برق باید همه درسا رو خوب بفهمی تا ترمای بعد کم نیاری وابتگی شدیدی تو درسا به هم هست مثلا انتگرال باید خوب تو ریاضی یک یاد بگیری تا تو معادلات کم نیاری معادلاتو خوب یاد بگیری تا تو ریاضی مهندسی کم نیاری
خلاصه اگه واسه سختیشه نه خداییش اگه خوب بخونه خیلی هم اسونه ولی اگه دلایل دیگه داره که دیگه به خودش مربوطه

در هر صورت به نظرم بره خیلی بهتره تا الکی غصه بخوره.

sade_messi

عضو جدید
چندترم مهم نيست بايد 24 واحد تو رشته اولش پاس كنه معدلشم بالاي 14 بشه بعدم رتبه كنكورش طوري باشه كه اون رشته اي رو كه ميخواد بره نمره لازمو آورده باشه
من خودم از معماري به مكانيك تغيير رشته دادم
اگه بخواد به شهر خودش انتقالي بگيره خيلي راحت موافقت ميكنن تازه اگه تو انتخاباي بعديش يه رشته تو شهر خودش قبول شده باشه ميتونه از همون ترم اول تغييررشته بده به رشته اي كه تو شهرش قبول شده.

Taßa§om

عضو جدید
کاربر ممتاز
چندترم مهم نيست بايد 24 واحد تو رشته اولش پاس كنه معدلشم بالاي 14 بشه بعدم رتبه كنكورش طوري باشه كه اون رشته اي رو كه ميخواد بره نمره لازمو آورده باشه
من خودم از معماري به مكانيك تغيير رشته دادم
اگه بخواد به شهر خودش انتقالي بگيره خيلي راحت موافقت ميكنن تازه اگه تو انتخاباي بعديش يه رشته تو شهر خودش قبول شده باشه ميتونه از همون ترم اول تغييررشته بده به رشته اي كه تو شهرش قبول شده.

خیلی ممنونم

در جریانید برای انتقالی کی باید اقدام کنه؟!
البته تو شهر خودش فردوسی رو فقط زده که فکر نکنم قبول شده باشه!یعنی در این صورت دیگه نمی تونه منتقل بشه؟

sade_messi

عضو جدید
خیلی ممنونم

در جریانید برای انتقالی کی باید اقدام کنه؟!
البته تو شهر خودش فردوسی رو فقط زده که فکر نکنم قبول شده باشه!یعنی در این صورت دیگه نمی تونه منتقل بشه؟

انتقالي ميتونه حتي اگه تو شهر خودش نيورده باشه ولي واسه تغيير رشته بايد آورده باشه ولي اگه يه كم پارتي داشته باشه اونم ميتونه چون اين سياست دانشگاهاست كه هر كي بتونه توشهرش درس بخونه.
اگه طرف دختر باشه خيلي راحت موافقت ميكنن.

Taßa§om

عضو جدید
کاربر ممتاز
از دوستانی که راهنمایی کردن کمال تشکر رو دارم و امیدوارم بهترین پیشامد ها در انتظارتون باشه...:smile:

بالا