منظور از هوشمندی که تو این تالار بحث می شه چیز دیگری است! چیزی که شما می خواهید اسمش هوشمند نیست! مگر من اشتباه فهمیدم!سلام و خسته نباشید به همه ی مهندسان: ببخشید من چطوری می تونم یک کیت هوشمند درست بکنم:مثل همین ریموت ماشین که وقتی یک دکمه فشار بدیم یه کاری بکنه و ب دکمه ی دیگر یک کار دیگر. این قطعات چگونه ساخته می شوند؟؟؟؟؟
خود ماشین رو داری؟ یا ماشین رو هم می خوای طراحی کنی؟ممنون داداش که پاسخ دادى:
من در حقيقت مى خوام يک کيت تهيه کنم که با واى فاى کار بکنه:
امروزه تو تمام گوشى ها واى فاى هست:مى خوام يک ماشين کوچولو بسازم که کنترولش با واى فاى گوشى باشه:توگوشى يه برنامه ساخته ونصب ميشه.
خوب ماشین ه چی هست؟ممنون داداش:منظورت رو فهميدم.
داداش ماشين رو دارم-
خب حالاداداش ماژول براى ارتباط مورد استفاده هست مثل مودم:درسته؟
و بعدش کاراين قطعات چطوره؟يعنى من چطورى بايد بين فرستنده وگيرنده ارتباط برقرارکنم که وقتى من دکمه شماره يک روزدم بره چپ و وقتى2زدم بره راست.برنامه ريزيش چطوره؟
درسته! ولی مرحله میکروکنترلر به موتورها کار ساده ای نیست! موتور های ماشین تون چین؟ چون موتور نیاز به جریان بالا داره و میکروکنترلر نمی تونه مستقیم این جریان و تامین کنه! برا همین نیاز به مدارهای درایو موتور دارید! البته فرمون پذیری معمولا با یه سروو servo انجام می شه که کلا سیستم فرمانش با موتور های دی سی معمولی فرق داره!ببين داداش:کارمن دقيقا همون ماشين هاى کنترولى بيسيمى هستن:منتهامن مى خوام بجاى دسته کنترول و...ازگوشىاستفاده کنم؛يکنى بجاىامواج راديويى،ازواى فاى استفاده بکنم.تاباگوشيم کنترول بشه-طبق توضيحات خوب شما:بايدماژول نصب کنم-يه ميکروکنترول هم بعد:تادستورات ازگوشى به ماژول ازاون به ميکروازاون به موتورها.درسته؟بله من ساکن خوى هستم.
میکرو هم به زبان C برنامه نویسی می شه کردش!داداش مشکل بزرگترمن برنامه نويسى براى ميکروکنترول هست:
اصلاباهاش آشنايى ندارم-
برنامه ى گوشى:هم خودم کمى آندرويدبلدم و مىسازم-وهم توفيس چندنفربرنامه سازگوشى هست مىتونن بهم کمک بکنن.فقط برنامه ى ميکرو به نظرم سخته

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
ساعت هوشمند با هوش مصنوعی | هوش مصنوعی | 0 | |
|
|
روبات های هوشمند | هوش مصنوعی | 0 | |
|
|
تشخيص هوشمند اسكناسهاي ايراني | هوش مصنوعی | 0 |