کمک در تحلیل علایم روی حک شده بر روی پیچ ومهره

alishirban

عضو جدید
سلام بر مهندسین ایران زمین در رابطه با علایم حک شده برروی پیچ ومهره هر اطلاعاتی که دارین در اختیارم بذارین

باتشکر فراوان mer300000000

mojtaba_mbs

عضو جدید
سلام بر مهندسین ایران زمین در رابطه با علایم حک شده برروی پیچ ومهره هر اطلاعاتی که دارین در اختیارم بذارین

باتشکر فراوان mer300000000
باسلام
اعدادی که بر روی پیچ و مهره ها حک می شود نشان دهنده حداقل استحکام کششی و حداقل الاستیسیته( تنش تسلیم)می باشد . دو عدد بر روی پیچ ها حک می شود که توسط یک نقطه از هم جدا می شوند ،ولی بر روی مهره ها فقط یک عدد حک می شود
عدد اول ضربدر 100 نشان دهنده استحکام کششی بر حسب نیوتون بر میلیمتر مربع هست
عدد اول ضربدر عدد دوم ضربدر 100 نشان دهنده حداقل الاستیسیته
بر حسب نیوتون بر میلیمتر مربع می باشد

امیدوارم مفید باشه;)

moatamed

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک ,
کاربر ممتاز
باسلام
اعدادی که بر روی پیچ و مهره ها حک می شود نشان دهنده حداقل استحکام کششی و حداقل الاستیسیته( تنش تسلیم)می باشد . دو عدد بر روی پیچ ها حک می شود که توسط یک نقطه از هم جدا می شوند ،ولی بر روی مهره ها فقط یک عدد حک می شود
عدد اول ضربدر 100 نشان دهنده استحکام کششی بر حسب نیوتون بر میلیمتر مربع هست
عدد اول ضربدر عدد دوم ضربدر 100 نشان دهنده حداقل الاستیسیته
بر حسب نیوتون بر میلیمتر مربع می باشد

امیدوارم مفید باشه;)
سلام
ضمن تشکر از توضیختون
برای عدد دوم اشتباه فرموده اید عدد دود ضربدر عدد اول ضربدر 10 نشاندهنده حد الاستیک هس که به نظرم یک صفر اضافی تایپ نموده اید زیرا همواره حد الاستیک از حد استحکام مجاز کمتر است

mm.moghadam

عضو جدید
با سلام
به غیر از اعداد،علامتهای دیگری نیز ممکن است بر روی پیچ و مهره ها درج شود مثلا حرف اختصاری نام شرکت سازنده یا حروقی مانندB7,2H,4L,4و غیره که باید به استانداردهای مربوطه مراجعه کرد.

mohandes-87

عضو جدید
سلام دوستان من به یه مقاله انگلیسی در باره دیوار آبی احتیاج دارم ازتون خواهش میکنم کمکم کنید

بالا