کمک برای پایان نامه

quantommag

عضو جدید
سلام من الان برای پایان نامه ای که دارم لازم دارم بهم کمک و راهنمایی بشه
موضوع پایان نامه ام "تاثیرات زیست محیطی دریاچه چیتگر بر بافت مسکونی بلافصل آن با رویکرد توسعه پایداره" و می خوام ببینم مقاله یا پایان نامه ای نزدیک به این انجام شده حالا با نمونه موردی دیگه
مرسی

هدیه.

مدیر تالار مهندسی شهرسازی
مدیر تالار
به نظرم هنوز خیلی زوده برای بررسی تاثیرات زیست محیطی دریاچه چیتگر مگه این که به اثرات مورد انتظار اون در طولانی مدت بپردازین. شما باید ایتدا نمونه های مشابه رو پیدا کنین که بعید میدونم تو ایران ما این نوع دریاچه رو با این وسعت در بافت شهر داشته باشیم که اثرات اون رو مورد تدقیق قرار بدیم. نمونه دریاچه های پشت سد ها هستند اما قابل مقایسه با دریاچه چیتگر نیستند.
در نتیجه باید به بیشتر به دنبال نمونه موردی خارجی باشین.

آخرین ویرایش:

هدیه.

مدیر تالار مهندسی شهرسازی
مدیر تالار
تو پرانتز بگم که دنبال موضوعی نباشین که خیلی جدیده . چون اولین مشکل شما اینه که مطلب تو اون زمینه خیلی کمه و در اواسط کار به مشکل بر میخورین. اگر با استاد راهنماتونم صحبت کنین حتما میگن بهتون که موضوعات نو امتیاز خاصی ندارن و اگر نتونین مبانی نظری خوبی داشته باشین نمیتونین از پس پایان نامتون بربیاین و داوران هم امتیازی برای نو بودن موضوع شما در نظر نمیگیرن و با توجه به کافی نبودن مبانی امتیاز لازم رو بهتون نمیدن.

راستش نمیدونم تا چه حدی پیشرفتین تو کارتون اما به نظر میاد اگه یه تجدید نطری تو موضعتون بکنید بهتره .

-----------------------------------
یکی از موضوعاتی که حتما باید توجه کنین اینه که بافت مسکونی بلافصل دریاچه هنوز در حال شکل گیریه ، یعنی شما هنوز یک بافت مسکونی فعال ندارین اونجا

موفق باشین.

بالا