کمک برای طراحی

parniyaan

عضو جدید
سلام ، من طرحم مدرسه ابتدایی دخترانه (ناشنوایان) است که تو تهرانه زمین کارم هم مستطیل به همین خاطر هر فرمی رو می شه زد منظورم اینه که ار سایت نمیشه ایده خاصی برای طرحم بگیرم که کانسپت کارم باشه در کل یک کم با کانسپت مشکل دارم کسی تو این زمینه می تونه کمک کنه یه ایده خوب برای طراحی مدرسه بهم بده :w10::w05:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام ، من طرحم مدرسه ابتدایی دخترانه (ناشنوایان) است که تو تهرانه زمین کارم هم مستطیل به همین خاطر هر فرمی رو می شه زد منظورم اینه که ار سایت نمیشه ایده خاصی برای طرحم بگیرم که کانسپت کارم باشه در کل یک کم با کانسپت مشکل دارم کسی تو این زمینه می تونه کمک کنه یه ایده خوب برای طراحی مدرسه بهم بده :w10::w05:

شکل سایت فقط یکی از هزاران ایده فرمی هست
یکی دیگه ش توپوگرافی (طبیعی یا مصنوعی) هست یکی دیگه ش دسترسیه یکی دیگه ش ایجاد پیلوته یکی دیگه ش حیاط مرکزیه و ....هر کالبدی بسته به سایت خودش خاص هست!
ایده فرمی همیشه باید تاثیرش رو روی عملکرد شما نشون بده وگرنه فرم شما رو فقط پرنده های مهاجر از شمال افریقا به جنوب ایران میبینند و بالعکس!!! توصیه میکنم نمونه زیاد ببینید سایت ارچ دیلی رو ببینید نمونه های زیادی با تحلیل های فرمی خوبی داره میتونه ذهنیتتون رو بهبود ببخشه

Sina-Arch

عضو جدید

به نظر من از مدارس سنتی گذشته استفاده کن
سایتت هم خوب میتونه با طرح اون تیپ مدارس تطبیق بخوره
بیا ایده های کلی مدارس گذشته رو در بیار.مثلا چی به در ورودی از معبر نزدیکتره،صدا کجا مهمه و ...
و برای طرحت یه درون گرایی درنظر بگیر مثل همون مدارس قدیمی که داشتیم
چون ناشنوا هستن، اگر حیاط مرکزی هم داشته باشی و بالافرض کلاس ها رو طبقه بالا دور حیاط هم بچینی، مشکلی نداری. خود این قضیه کمک می کنه به چینش راحت تر کلاس هات که باید فقط مشکل نور رو حل کنی
چون دخترونه است، محرمیت و درون گرایی خیلی اهمیت داره.خصوصا با یه حیاط مرکزی که پایین تر از معبر اصلی باشه
یه هشتی مانند بزرگ و دلباز هم بذار که کامل بشه
خیلی زیاد تصوراتم رو گفتم ببخشید!

بالا