کمک برای حل مشکل پسورد برای جمیلم

L_1363

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام و عرض ادب
من اولین باری که عضو باشگاه مهندسان شدم از آدرس جمیلم برا ثبت نام استفاده کردم من حدودا 10 روز پیش به یه مشکلی برخوردم پسورد رو جمیل قبول نمیکرد.

از اونجایی که من این جمیل رو چند سال پیش باز کردم اطلاعت مثل تاریخ تولد و.....درست وارد نکرده بودم و در ضمن آدرس ایمیل برا ریکاوری هم ندادم (یعنی اهمیت اینکار رو نمیدونستم) با توحه به اینکه من عضو این سایت بودم میتونم از این سایت برا گرفتن پسورد جدید اقدام کنم و دباره از جمیلم استفاده کنم. لطفا راهنماییم کنید.

البته من دقیقا نمیدونم این پست رو تو کدوم بخش باشگاه باید مطرح کنم. اگر اشتباه وارد کردم امیدوارم منو ببخشید. اگر اشتباه وارد کردم لطفا راهنماییم کنید به کدام بخش مراجعه کنم.
باتقدیم احترام و تشکر

Sarp

مدیر بازنشسته
نه نمیتونید
باید اطلاعات امنیتی موقع ثبت نام در جیمیل رو یاد داشته باشید
وگرنه راه دیگه ای برای بازگردانی جیمیل ندارید

L_1363

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی پسوردمو وارد میکنم error میده. من مطمعنم که پسوردم درسته. ولی امیل ریکاوری هم ندارم. که درخواست پسورد جدید بدماین پیغامو میدهThe username or password you entered is incorrect.ولی مطمعنم اطلاعتمو درست وارد میکنم. من سال ها از این ایمیل استفاده کردم. ولی نمیدونم چرا این مشکل پیش اومده...

L_1363

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی با توجه به اینکه با این جمیلم عضو این باشگاه شدم نمیتونم هیچ کاری کنم؟؟؟؟.........تو رو خدا اگه کسی میدونه کمکم کنه. من این آدرس جمیلم رو برا مقالاتم هم استفاده کردم..........ببخشید من یک جمیل دیگه هم دارم ولی برا اون هم ایمیل ریکاوری ندادم چطوری میتونم بهش ایمیل ریکاوری بدم. از کدوم قسمت جمیل باید وارد شم وادیت کنم

بالا