کمک برای تقویت ریاضی

hossein1320

عضو جدید
سلام
من ترم سوم مکانیکم . با وجود این که ریاضیات 1 و 2 رو تقریبا با نمره ی خوبی پاس کردم و لی احساس می کنم که در ریاضیات ضعف دارم و این ضعف رو تو درسهایی مثل استاتیک و ... احساس می کنم و فکر می کنم هرچی بالاتر برم این ضعف بیشتر احساس میشه برای همین می خواستم یه کتاب درست و حسابی معرفی کنید که خودم بتونم سطح ریاضیاتم رو بالا ببرم.
لطفا اگه یک کتاب معرفی می کنید دلیلتون رو بگید و ضمنا بگید که کتابهای دیگه رو خوندید یا نه چون هر کی یک کتابی رو معرفی می کنه یکی میگه لیتهلد یکی توماس یکی سیلورمن ......

Hamid_MadNess

متخصص سرامیک
کاربر ممتاز
سلام
من ترم سوم مکانیکم . با وجود این که ریاضیات 1 و 2 رو تقریبا با نمره ی خوبی پاس کردم و لی احساس می کنم که در ریاضیات ضعف دارم و این ضعف رو تو درسهایی مثل استاتیک و ... احساس می کنم و فکر می کنم هرچی بالاتر برم این ضعف بیشتر احساس میشه برای همین می خواستم یه کتاب درست و حسابی معرفی کنید که خودم بتونم سطح ریاضیاتم رو بالا ببرم.
لطفا اگه یک کتاب معرفی می کنید دلیلتون رو بگید و ضمنا بگید که کتابهای دیگه رو خوندید یا نه چون هر کی یک کتابی رو معرفی می کنه یکی میگه لیتهلد یکی توماس یکی سیلورمن ......

برای تقویت ریاضیات فقط باید تمرین کنید

کتاب شیدفر خیلی عالیه برای رفرنس هم ادامز خوبه
از کتاب ریاضیات عمومی ارشد هم می تونید استفاده کنید خیلی خوبه

استاتیک و مقاومت مصالح هم بیرجانستون خوبه
فیزیک ها هم هالیدی عالیه متنش روونه

shayanss

عضو جدید
برای یک دانشجوی مکانیک هیچ کتابی به ارزش توماس نیست نه بالاتر نه پایین تر

امکان نداره اگه 2 جلد رو خوب مطالعه کرده باشی و تمرین کرده باشی به مشکل بربخوری ....

بالا