چگونه تو رشته خودم فعال بشم
Maryam.Silent عضو جدید کاربر ممتاز Nov 8, 2010 #4 hamed d گفت: چگونه تو رشته خودم فعال بشم کلیک کنید تا باز شود... پسرییم درس کیلو چند؟
Maryam.Silent عضو جدید کاربر ممتاز Nov 8, 2010 #5 fire dragon گفت: یاد گرفتی چه جوری فعال بشی؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... یاد گرفتی؟
pesare irani کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 8, 2010 #6 hamed d گفت: چگونه تو رشته خودم فعال بشم کلیک کنید تا باز شود... پست بده تو رشته اتتتتتت . تاپیک انشالللله فعال میشی
hamed d گفت: چگونه تو رشته خودم فعال بشم کلیک کنید تا باز شود... پست بده تو رشته اتتتتتت . تاپیک انشالللله فعال میشی
saeed10373 عضو جدید Nov 8, 2010 #8 سلام حامد جان ممنون از بچه ها به خاطر راهنمایی هاشون ولی هر موقع تعداد پست هات به 100 رسید فعال میشی(اگه منظورت تو باشگاهه) و اگه تو درس و زندگی؟ که بچه ها راهنمایی کردن وفکر کنم هر 100تا پست یه ستاره میگیری (نصیحت یه تازه فعال)
سلام حامد جان ممنون از بچه ها به خاطر راهنمایی هاشون ولی هر موقع تعداد پست هات به 100 رسید فعال میشی(اگه منظورت تو باشگاهه) و اگه تو درس و زندگی؟ که بچه ها راهنمایی کردن وفکر کنم هر 100تا پست یه ستاره میگیری (نصیحت یه تازه فعال)