کمممممک ...فوری...ضروری...

daiana

عضو جدید
دوستان من به اظلاعات فوری درباره استخراج کننده ها و شستشودهنده های مورد نیاز در استخراج وانادیوم نیاز دارم اگر می تونید کمکم کنید...هر چی می گردم نمی تونم مطلب خوب پیدا کنم...:(

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دوستان من به اظلاعات فوری درباره استخراج کننده ها و شستشودهنده های مورد نیاز در استخراج وانادیوم نیاز دارم اگر می تونید کمکم کنید...هر چی می گردم نمی تونم مطلب خوب پیدا کنم...:(
سلام دوست عزیز
اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بده و یا اینکه کیورد لاتین بده تا برات سرچ کنیم شاید چیزی پیدا شد ( چون اطلاعات تخصصی ندارم)

این و این و این و این و این رو ببین!!! شاید بدردت خورد. مقالاتش الزویره راحت میتونی از لایبجن و ... بگیری.

daiana

عضو جدید
عرض سلام خدمت دوست عزیز ...
بابت مقالات متشکرم...در استخراج وانادیوم از استخراج کننده هایی مانندD2EHPA،TBP، ACORGA M5640،(Diisododecylamine (DIDA، Cyanex ،923 ، TOA PRIMENE 81R استفاده می شود...من می خوام در مورد خصوصیات هر استخراج کننده و اینکه کدام یک در استخراج وانادیوم بهتر است با ذکر دلیل بدونم.... در اینترنت نتونستم چیزی پیدا کنم...راستش فرصت مقاله خوندن هم ندارم....اگر بتونید کمکم کنید واقعا ممنون می شم...

آخرین ویرایش:

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
عرض سلام خدمت دوست عزیز ...
بابت مقالات متشکرم...در استخراج وانادیوم از استخراج کننده هایی مانندD2EHPA،TBP، ACORGA M5640،(Diisododecylamine (DIDA، Cyanex ،923 ، TOA PRIMENE 81R استفاده می شود...من می خوام در مورد خصوصیات هر استخراج کننده و اینکه کدام یک در استخراج وانادیوم بهتر است با ذکر دلیل بدونم.... در اینترنت نتونستم چیزی پیدا کنم...راستش فرصت مقاله خوندن هم ندارم....اگر بتونید کمکم کنید واقعا ممنون می شم...
ببین من یه مقاله رو یه نیگا انداختم، اینا اکثرش تجاریه، ینی شما تو نت بخوای بگردی فقط یسری سایت فروشنده برات میاره، پس باید توی همین مقالات در موردشون مطلب پیدا کنی، مقالات خوبی هم در مورد کاربرد هاشون هست، مثلا توی این مقاله Cyanex 923 رو توضیح داده که چی هست. بازم به نظر من باید مقاله بخونی تا بتونی مطلبی در موردش در بیاری. این مقاله هم احتمالا بدردت بخوره و می تونی از رفرنس های همین مقالات هم استفاده کنی.

البته توی تالار متالوژی هم مطرح کن سوالت رو.

daiana

عضو جدید
از راهنماییتون خیلی ممنون...مقاله ای که دادید خیلی خوب بود خدا خیرتون بده....همون طور که گفتید مجبورم مقاله بخونم....

آخرین ویرایش: