کممممممممممممممک

kimiyajo0n

عضو جدید
سلام. من ی راهنمایی از شما می خوام. من کاردانی برق گرایش قدرتمو سال 89 گرفتم الان می خوام کارشناسی شرکت کنم اما از ادامه تحصیل توی این رشته واقعا بریدم منصرف شدم چون حتی زمان کارورزی هم ادارات مربوطه منی که خانوممو قبول نمیکردن چ برسه به بعدها که بخوام شاغل بشم:( خلاصه تصمیم گرفتم تغییر رشته بدم ی لطفی می کنین راهنماییم کنین؟ ممنون میشم ازتون
البته ناگفته نمونه معدل کاردانیم 16.35 شد
ممنون

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
ببینید من قبلا چندین بار روی این موضوع تاکید کردم که رشته قدرت اصلا مناسب خانوم ها نیست. هم از نظر بعضی شرایط کاری و هم از نظر فضای موجود در کار.
شما وقتی میبینید با رشته قدرت به عنوان یک خانوم نمیتونید در این صنعت جا پیدا کنید پس چند راه دارین:
1- ادامه تحصیل تا مقطع دکترا و فعالیت های آکادمیک.
2- جذب شدن در جاهای دیگه. (مثلا به جای مهندس الکترونیک، کنترل و مخابرات در صنایع مرتبط با اون گرایش ها)
3- بیکار موندن!

در نتیجه اگه به دنبال کار و... هستید بهتره در مقطع کارشناسی (ناپیوسته) یه گرایش دیگه از برق رو انتخاب کنید که این دغدغه ها رو نداشته باشید.

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دانشجوی سال اخر کارشناسی قدرت هستم و کاراموزیم خیلی بهم سخت گذشت چون کاری به من دادن که ربطی به برق نداشت و بیشتر GIS و نقشه کشی بود اما به نظر من مفید بود من الان اطلاعاتی دارم که یه مهندس برق کمتر داره و بازار کار هم به خودت بستگی داره توی شرکت های برق منطقه ای میتونی بری اما شرکتای توزیع زیاد مناسب نیستن در هر حال من توصیه میکنم اگه علاقه داری بیا اما اگه علاقه نداشتی نه هرگز چون به پشیمونیش نمیارزه.

بالا