کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممک

M_vulture

عضو جدید
من تو زندگی همیشه یه آدم نرمال بودم

با معدل 17 از کاردانی و 15.75 از کارشناسی مکانیک سیالات فارغ شدم

نمی دونم چرا همیشه از دست خودم ناراضی ام و از خودم و از همه چی بدم میاد

مثلا وقتی یه نفر نظرمو در مورد یه چیزی یا کسی میپرسه

من اوا همه ویژگی های بد اون نفر یا چیز میاد تو ذهنم..... با وجود اینکه میدونم خیلی آ از من بهتر اند

ولی .از نظر من خوب وجود نداره

مثلا اگه یه نفر بهم بگه حضرت علی که همه میگن بهترین آدم زمینه چجور آدمیه....من میگم مزخرف...و اول یادم میاد که 18 تا زن داشته

و اینکه چطوری به خاطر خلیفه شدن آدم کشته....و اصلا به حرفا و کارای خوبش فکر نمیکنم

tahe-t

عضو جدید
نمی تونستی یه مثال بهتر بزنی؟!!!! :w00:اصلأ از مثالی که زدی خوشم نیومد!!!!!:w39:

FahimeM

عضو جدید
دیدن ویژگی های مثبت دیگران در کنار ویژگی های منفی، خب سعی کن...این مدیریت افکارتو مطلبه...تمرین کن...

اینکه میگی از خودت ناراضی هستی شاید خودتو با دیگران مقایسه میکنی ...

خداوند هر فردی را یگانه آفریده...

وقتی خودت را بادیگری مقایسه می کنی دو نتیجه وجود دارد:
گاهی احساس برتر بودن می‌کنی و گاهی احساس کهتر بودن
و امکان احساس کهتری بیش از احساس برتری است،

زیرا میلیون‌ها انسان وجود دارند...
کسی از تو زیباتر است، کسی ازتو بلندقدتر است،
کسی از تو قوی‌تر است، کسی به نظر هوشمندتر از تو می‌رسد.
کسی بیشتر از تو دانش گردآوری کرده است،
کسی موفق‌تر است، کسی مشهورتر است،
کسی چنان است و دیگری چنین است.
اگر به مقایسه ادامه بدهی، میلیون‌ها انسان.....

آنگاه عقده‌ی حقارت بزرگی را گردآوری می‌کنی.

ولی این‌ها واقعاٌ وجود ندارد، این‌ها تصورات تو است...
خودت باش هر چه که هستی...

کسی نمیتونه فکرتو تغییر بده مگر خودت...

آخرین ویرایش:
من تو زندگی همیشه یه آدم نرمال بودم

با معدل 17 از کاردانی و 15.75 از کارشناسی مکانیک سیالات فارغ شدم

نمی دونم چرا همیشه از دست خودم ناراضی ام و از خودم و از همه چی بدم میاد

مثلا وقتی یه نفر نظرمو در مورد یه چیزی یا کسی میپرسه

من اوا همه ویژگی های بد اون نفر یا چیز میاد تو ذهنم..... با وجود اینکه میدونم خیلی آ از من بهتر اند

ولی .از نظر من خوب وجود نداره

مثلا اگه یه نفر بهم بگه حضرت علی که همه میگن بهترین آدم زمینه چجور آدمیه....من میگم مزخرف...و اول یادم میاد که 18 تا زن داشته

و اینکه چطوری به خاطر خلیفه شدن آدم کشته....و اصلا به حرفا و کارای خوبش فکر نمیکنم

خیلی جالبه که هر کس خودش یه مشکل کوچیک در موردی خاص داره مثل شما که بدبین هستین همیشه به چیزهایی گیر میدید که یه جورایی مورد احترامند.
ببخشید قصد بی احترامی ندارم ولی اطلاعاتم ناکافیه. میشه اسامی 18 زن امام علی (ع) رو بفرمایید؟!
ضمن اینکه بفرمایید کدوم منبع موثق تونسته اثبات کنه که حضرت علی برای رسیدن به خلافت که یه امر دنیوی هستش و از یک معصوم به دوره برای دنیا تلاش کنه، آدم می کشته؟
شرمنده من قصد انحراف بحث تاپیک رو ندارم اما مثال هایی که یک فرد می زنه هم باید منطقی باشن و قابل دفاع.
پیشنهادم به شما کمک گرفتن از یک مشاور خوب برای غلبه بر این حس بدبینی هستش

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا که این مثاله زدی؟
حضرت علی (ع) 18 تا زن نداشتن و ایشون کسی رو برای خلیفه شدن نکشتن اطلاعاتت در مورد ایشون کمه بهتره حداقل تاریخ امامت یا زندگینامشونو بخونی یا نه نهج البلاغشون رو بخون راه زندگی ناب و اصلی رو هم بهت نشون میده........ایشون بزرگترین و تاثیر گذارترین انسان توی زندگی من هستن ........و شما هم میتونی الگوی خودت قرارشون بدی اونوقت این مشکلتم حل میشه .....نهج االبلاغه رو حتما بخون واقعا متحولت میکنه سعی کن توصیه هاشون رو توی زندگیت پیاده کنی......
آنچه که هستی هدیه خداوند به توست و آنچه که میشوی هدیه تو به خداوند ...پس بی نظیر باش. امام علی (ع)

بالا