
فاطمه حسینی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت:برخی از مواد غذایی كه حاوی پتاسیم هستند برای سلامتی فرد بسیار مفید است و با مصرف داروهای پتاسیم دار می توانند از افزایش فشار به شدت پیشگیری كنند.
وی افزود: پتاسیم در كنترل میزان آب و حفظ تعادل مناسب اسید و باز در بدن نقش مهمی داشته و تعادل املاح و الكترون ها در بدن توسط این ماده معدنی حفظ می شود. وی خاطرنشان كرد: كمبود پتاسیم در بیمارانی همچون قلبی و عروقی بسیار خطرناك است و افت بیش از حد پتاسیم در بدن قادر است كه مشكلات قلبی و عروقی را در فرد پدیدار كند. وی عنوان كرد: افراد بایستی منابع مناسبی كه سرشار از پتاسیم است همچون موز، سیب زمینی، گل كلم، كلم بروكلی، قارچ، انجیر و آلو را در برنامه غذایی خود قرار دهند چرا كه این مواد موجب تأمین نیاز بدن به پتاسیم می شود. حسینی یادآور شد: فقر پتاسیم به پوست آسیب های جدیدی وارد می كند و از علائم مهمی كه سلامتی فرد را به خطر می اندازد، خستگی بدن، ضعف عضلانی، یبوست، ضربان غیر طبیعی قلب، افت كاركرد كلیه و مشكلات تنفسی می شود. وی اذعان داشت: پتاسیم به ذخیره سازی قند خون بدن كمك مهمی می كند و در صورتی كه این ماده به بدن به طور مناسب نرسد فرد دچار ضعف ماهیچه و احساس خستگی بیش از حد می شود. وی در خاتمه گفت: پتاسیم همچنین برای سلول های عصبی، دستگاه گوارش، دریچه های قلبی و كاركرد كلیه ها بسیار ضروری بوده و افراد بایستی مواد غذایی كه سرشار از پتاسیم هستند را در برنامه غذایی خود بگنجانند.