گلرخ ببخشيد تشكرام فسشون قمسول شده:w09::w09: :w24::w24::w24::w24:
esmaeili60 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 28, 2010 #32 golrokh گفت: زشته....واقعا که..... کلیک کنید تا باز شود... خب خودش خواسته تازه همديگرو هم دوست داشتن- البته باكمي شيطنت در ضمن پشيمونم ببخشيد شيطون گولم زد
golrokh گفت: زشته....واقعا که..... کلیک کنید تا باز شود... خب خودش خواسته تازه همديگرو هم دوست داشتن- البته باكمي شيطنت در ضمن پشيمونم ببخشيد شيطون گولم زد
golrokh اخراجی موقت Sep 28, 2010 #34 esmaeili60 گفت: خب خودش خواسته تازه همديگرو هم دوست داشتن- البته باكمي شيطنت در ضمن پشيمونم ببخشيد شيطون گولم زد[/QUOTE با این که میگن توبه گ.... ولی اشکال نداره...من میبخشمت...حالا انقدر گریه نکن..... کلیک کنید تا باز شود...
esmaeili60 گفت: خب خودش خواسته تازه همديگرو هم دوست داشتن- البته باكمي شيطنت در ضمن پشيمونم ببخشيد شيطون گولم زد[/QUOTE با این که میگن توبه گ.... ولی اشکال نداره...من میبخشمت...حالا انقدر گریه نکن..... کلیک کنید تا باز شود...
M mohsen victor عضو جدید کاربر ممتاز Sep 28, 2010 #36 سوگلییی گفت: ازپیرمردهای ایرانی هم باید ترسید کلیک کنید تا باز شود... کلیک کنید تا باز شود... ترس نداره كه............
سوگلییی گفت: ازپیرمردهای ایرانی هم باید ترسید کلیک کنید تا باز شود... کلیک کنید تا باز شود... ترس نداره كه............
esmaeili60 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 28, 2010 #37 با این که میگن توبه گ.... [/B]ولی اشکال نداره...من میبخشمت...حالا انقدر گریه نکن..... [/RIGHT] کلیک کنید تا باز شود... [/QUOTE] هورا هورا هورا ديگه مثل يه بچه بيگناهم پس راسته كه ميگم راه توبه باز و هيچ وقت دير نيست يا ميگن صد بار اگر توبه شكستي باز اي يا توبه كردم كه دگر مي نخورم بجز امشب و فرداشب و شب هاي دگر
با این که میگن توبه گ.... [/B]ولی اشکال نداره...من میبخشمت...حالا انقدر گریه نکن..... [/RIGHT] کلیک کنید تا باز شود... [/QUOTE] هورا هورا هورا ديگه مثل يه بچه بيگناهم پس راسته كه ميگم راه توبه باز و هيچ وقت دير نيست يا ميگن صد بار اگر توبه شكستي باز اي يا توبه كردم كه دگر مي نخورم بجز امشب و فرداشب و شب هاي دگر
golrokh اخراجی موقت Sep 28, 2010 #38 هورا هورا هورا ديگه مثل يه بچه بيگناهم پس راسته كه ميگم راه توبه باز و هيچ وقت دير نيست يا ميگن صد بار اگر توبه شكستي باز اي يا توبه كردم كه دگر مي نخورم بجز امشب و فرداشب و شب هاي دگر[/QUOTE] همش درسته بجز...مصرع اخر از سروده هایه شهرام صولتی...
هورا هورا هورا ديگه مثل يه بچه بيگناهم پس راسته كه ميگم راه توبه باز و هيچ وقت دير نيست يا ميگن صد بار اگر توبه شكستي باز اي يا توبه كردم كه دگر مي نخورم بجز امشب و فرداشب و شب هاي دگر[/QUOTE] همش درسته بجز...مصرع اخر از سروده هایه شهرام صولتی...
esmaeili60 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 28, 2010 #39 همش درسته بجز...مصرع اخر از سروده هایه شهرام صولتی... کلیک کنید تا باز شود... كدومشون - مطمئني فكر نكنم ميدونستي من رنگ صورتي رو خيلي دوست دارم البته تن بقيه نه خودم حال ميكنم يكي صورتي بپوشه البته بي منظور لطفا
همش درسته بجز...مصرع اخر از سروده هایه شهرام صولتی... کلیک کنید تا باز شود... كدومشون - مطمئني فكر نكنم ميدونستي من رنگ صورتي رو خيلي دوست دارم البته تن بقيه نه خودم حال ميكنم يكي صورتي بپوشه البته بي منظور لطفا