شبت بخیر عزیزم...دوستان همگی شبتون بخیییر...![]()
شبت بخیر عزیزم...دوستان همگی شبتون بخیییر...![]()
حنا الانه که بیان مارو بیرون کنن اصن چقد در راستای تاپیک میحرفیم ماکی من؟؟؟نه بچه خوبیه محسن آقا...همچین یه نمه مکشوشههه
چشم....![]()
حنا الانه که بیان مارو بیرون کنن اصن چقد در راستای تاپیک میحرفیم ما![]()
[h=1]صعود سئول کره، الاهلي و الشباب عربستان[/h] [h=2]تيمهاي فوتبال سئول کرهجنوبي، بوريام تايلند، الاهلي و الشباب عربستان موفق شدند جواز حضور در جمع 8 تيم برتر آسيا را کسب کنند.[/h] |
![]() |
در روز اول پيکارهاي مرحله يکهشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا تيمهاي فوتبال سئول، الاهلي و الشباب عربستان و بوريام تايلند به مرحله بعد راه يافتند. در اين پيکارها سئول کره موفق شد با نتيجه 3 بر يک بيجينگ گوان چين را شکست دهد و در مجموع با اين نتيجه راهي مرحله بعد شد. در ديگر بازيها بوريام يونايتد تايلند با کسب تساوي بدون گل ارزشمند در تاشکند با نتيجه 2 بر يک راهي مرحله بعد شد. الاهلي عربستان هم که در ديدار رفت در قطر به تساوي يک بر يک مقابل الجيش رسيده بود در عربستان با 2 گل پيروز شد و در مجموع با نتيجه 3 بر يک راهي مرحله يکچهارم نهايي شد. ديگر تيم صعود کننده الشباب عربستان بود که با 3 گل الغرافه قطر را در هم کوبيد و در مجموع با نتيجه 5 بر يک به مرحله بعد صعود کرد. تکليف 4 تيم ديگر مرحله يکچهارم نهايي امشب مشخص ميشود. *برنامه اين پيکارها به شرح زير است: گوانگژو چين - سنترال کوئست استراليا کاشيوا ريسول ژاپن - چونبوک موتورز کره جنوبي استقلال ايران - الشباب امارات لخويا قطر - الهلال عربستان |
یعنی همون دربی معروف؟؟؟؟!!!!!!
[h=1]تساوي استقلال و الشباب در نيمه اول[/h] [h=2]تيم فوتبال استقلال در نيمه اول برابر الشباب به نتيجه مساوي رسيد.[/h] |
![]() |
ديدار برگشت استقلال برابر الشباب امارات از ساعت 21 در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 8 هزار تماشاگر آغاز شد که نيمه اول بازي با تساوي بدون گل به پايان رسيد. «تان هاي» داور چيني به جواد نکونام و اميرحسين صادقي از استقلال کارت زرد نشان داد. ديدار رفت دو تيم با نتيجه 4 بر 2 به سود استقلال به پايان رسيد. استقلال با اين نتيجه به جمع 8 تيم برتر آسيا و مرحله يک چهارم ليگ قهرمانان صعود ميکند. 30 خردادماه مراسم قرعهکشي براي مشخص شدن حريفان تيمها در مرحله يک چهارم برگزار ميشود. |
یکی بیاد بگه بچه ها چجوری دارن بازی می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیتونم بازی رو ببینم![]()
یکی بیاد بگه بچه ها چجوری دارن بازی می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیتونم بازی رو ببینم![]()
من نیز
احتیاج مبرم به گزارش لحظه به لحظه داریم
آقا یکی خبر بده خووو![]()
خواستم بیام اینجا بگم هزار تا صلوات نذر میکنم که استقلال بره نیم نهایی
ولی خدایا غلط کردم
دویست هزار تا صلوات با چهار میلیون رکعت نماز نذر میکنم که استقلال قشنگ بازی کنه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |