سلام محسن.خوبم خوبی؟؟؟بر شما تبریک تبریک تبریکسلام نرگسي خوبي؟؟
سلام محسن.خوبم خوبی؟؟؟بر شما تبریک تبریک تبریکسلام نرگسي خوبي؟؟
انگشتر فیروزه ..خدا کنه دفه ی دیگه استقلال بسوزه![]()
ما به تو و وجودت افتخار ميكنيم
جدي ميگماااااا![]()
سلام ... حاتون خوبه.............
انگشتر فیروزه ..خدا کنه دفه ی دیگه استقلال بسوزه![]()
بچهههههههههه جون الکی شعر مردمو خراب نکن...
خواستی بری از پیاده رو برو ... خیابون واسه سن تو خطرناکهههههههههههههههههه
خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون....
کلیییییییییییییییییی ذوق کردم.....![]()
گل گفتی
سلام به همه دوستان آبی دل این لنگیا رو کی راه داده![]()
ما که هیچوقت به تیم مقابل بی ادبی نکردیم واغوشمون واسه تماشاگرنماها باز بود..گل گفتی
سلام به همه دوستان آبی دل این لنگیا رو کی راه داده![]()
نه خداییش تقصیر من چیه اینجا خلوت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی .. آره تقصیر این جهان پهلوانه ...باید خودش بیاد
ما که هیچوقت به تیم مقابل بی ادبی نکردیم واغوشمون واسه تماشاگرنماها باز بود.....اخلاق فوتبالی کجاست دوستان ...
![]()
سلام دوست عزیز خوش اومدی دادش من که به شما بی ادبی نکرد........ اسم تیمتونه مگه چیز دیگه میشه گفت غیر از لنگی؟؟؟؟؟؟؟ البته ایشون منظورش شخص شما نبود تیم مورد علاقتوم بود....... مثل استقلال که اسمی جز قهرمان آسیا نداره............![]()
بله مشخصه ..امروز میدونید یاد چی افتادم ؟؟ بله همون قضیه 6تاییاش![]()
چرا اون وقت؟؟؟؟؟
سلام با پرچم های آبی همیشه بالا....سلام به همه دوستان خوبم قاصدک و محسن و نرگس و امالیا و حامد و سعید پلیمر و اونایی که یادم رفته اسمشون رو بگم..........
حالا که امشب من هستم هیچ کدومتون نیستید........
ایراد نداره ولی برد استقلال رو تبریک میگم...........
همین طور تولد امام هادی رو.........
چون احتمالا نیستم که عید غدیر رو تبریک بگم از الان پپیشاپیش به همه تبریک می گم.........
بدلیل اینکه امروز 6تا زدیم تو دروازه پیکان ..به یاد خاطرات خوش قدیم![]()
عه به به به سلامتی واقعا خوش حال شدم بالاخره تیم شما هم یه برد داد اصلا دلم نمی خواد لنگیا بیافتن دست یک ولی از اون طرف هم ناراحتم که بردین چون مربی تو کن لم یکن سر جاش خواهد موند.......... البته برای ما که بد نشد برای شما بد شد که بازم باید تحمل کنید و از کریمی خداحافظی کنید.........
بگین هرچی میخواین ..ما فعلا شادیم از بردمون...ایشالا خدا قسمت تیم شما هم بکنه ...لنگی
..لنگیا لوطین اصلا این حرفا واسشون مهم نیست...کریمی هم میاد ..ولی امیر خانتون بره چی میشه
![]()
سلام با پرچم های آبی همیشه بالا....![]()
منم تبریک میگم این اعیاد و همچنین صدرنشینی لیگ ...
سلام به همه دوستان عزیز و آبیدل.خوبید؟خوش میگذره؟
اعیاد قربان و غدیر و از همه مهم تر صدرنشینی تیم عزیزمون رو به همتون تبریک میگم.
ایشاا... که تا پایان لیگ صدر جدول باشیم..
هیچی امیر بره مظلومی بر میگرده کل لیگ یه طرف بردای سریالی رفت و برگشت هم یه طرف...........بگین هرچی میخواین ..ما فعلا شادیم از بردمون...ایشالا خدا قسمت تیم شما هم بکنه ...لنگی
..لنگیا لوطین اصلا این حرفا واسشون مهم نیست...کریمی هم میاد ..ولی امیر خانتون بره چی میشه
![]()
هیچی امیر بره مظلومی بر میگرده کل لیگ یه طرف بردای سریالی رفت و برگشت هم یه طرف...........
ما هم از شادی تون شادیم......... بالاخره دوتا تیم مال تهران استقلال اول لنگستان دوم...... ایراد نداره.........
بگین هرچی میخواین ..ما فعلا شادیم از بردمون...ایشالا خدا قسمت تیم شما هم بکنه ...لنگی
![]()
سلام
آقا امروز پرسپولیسیا 6 تایی هم شدنا
انگاری تیم امید استقلال امروز دوباره اینا رو 6 تایی کرده و 6-1 امید پرسپولیس رو برده
فعلا هم که با یه بازی کمتر موندیم صدر جدول ، جباری برسه و جانواریو برگرده خیلی خوب میشه
ایشالله میداوودی هم مثل آرش راه بیافته و اکبرپور هم از دوران افتش در بیاد، هر چند یه عماد رضای آماده هم خیلی خطرناکه ، بخصوص واسه پرسپولیس
حیف که هم همشهری هستی هم هم رشته وگرنه.........!!!!!!!!!!!
این چه حرفیه من نون استقلال رو خوردم بهش مدیونم تازشم تنها سر گرمی ما جوونای ایرانی مگه غیر از کل کل رو این دو تا تیم چیز دیگه ای هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟وااااااا.....این همه غیرت واسه استقلال وپرسپولیس فایده نداره..
![]()
این چه حرفیه من نون استقلال رو خوردم بهش مدیونم تازشم تنها سر گرمی ما جوونای ایرانی مگه غیر از کل کل رو این دو تا تیم چیز دیگه ای هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟
آبجی جون می خوای بریم تاپیک کل کل فردا بچه ها بیان ببینن من اینجا جواب شما رو دادم شاکی می شن.........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |