مدیر عامل بدو این پسرت با یکم رشوه راضی میشه بدو تا نرگس نظرشو تغییر نداده
منم موافقم مجيد بدو پسر

مدیر عامل بدو این پسرت با یکم رشوه راضی میشه بدو تا نرگس نظرشو تغییر نداده
سلام بابا خوبی؟
مریم راست میگه میخوای زن بگیری؟
من مخالفم گفته باشم مگه اینکه....
منم موافقم مجيد بدو پسر![]()
سلام بابا خوبی؟
آرهمنم موافقم مجيد بدو پسر![]()
چقدرم خوشحال شد
ای وای نکنه شما هم بچه شون هستی .. گفتم این همه قد و نیم قد .........
حالا مگه اینکه چی؟من بچه افتخاریشم هنوز مورد تایید قرار نگرفتم ازش بزرگترم: ی
من بچه افتخاریشم هنوز مورد تایید قرار نگرفتم ازش بزرگترم: ی
فسیله: دیمگه چند سالته؟؟![]()
من بچه افتخاریشم هنوز مورد تایید قرار نگرفتم ازش بزرگترم: ی
نه آبجیم منو میزنه: دیمگه اينكه اينم داماد كنه![]()
24 سالمگه چند سالته؟؟![]()
فسیله: دی
نترس تاییدت می کنه .. بچه خوبیه ... براش فرقی نمی کنه مثل بچه های ناتنی دیگه اش بزرگت می کنه .......
تازه زن هم می خواد بگیره ...
باشه ابجی هرچی تو بگیبا سلام.اینجا خبری از عروسیه بابای من نیس.فعلن دس ب کار شید سرمربی ازدواج کنه سروسامون بگىره تا ببینیم چ میشه.
خودتینه آبجیم منو میزنه: دی
من پول میخوام یا سهام باشگاه هرکدومشون که میسر بشه
24 سال
فسیل خودتی پیرمرد
سلام خوبی نرگس بذار بابات زن بگیرهبا سلام.اینجا خبری از عروسیه بابای من نیس.فعلن دس ب کار شید سرمربی ازدواج کنه سروسامون بگىره تا ببینیم چ میشه.
نه بابا ناتنی کجا بود من و نرکس رو عینه مریم مقدس که بهش میگیم مجید مقدس به دنیا آورده![]()
ترسوووووووووووووباشه ابجی هرچی تو بگی
سلام.خوبم.خوبی؟؟؟من نمیزارم.تمام.اوهو:دیخودتیپیشتهسلام خوبی نرگس بذار بابات زن بگیره
ترسووووووووووووونرگس این میخواد بابات زن بگیره
؟؟نه بابا ناتنی کجا بود من و نرکس رو عینه مریم مقدس که بهش میگیم مجید مقدس به دنیا آورده![]()
عشق است استقلال ....
Click here to view the original image of 1000x667px.
.![]()
درود بی کران بر تمام آبی دلان...دلم برای همتون خیلی تنگ شده بود...
ماشالله چقدم شلوغ شده...
ناصرم استقلالی بود خبر نداشتیم؟؟![]()
[h=1]فتحاللهزاده: مجيدي نيمفصل برميگردد[/h] [h=2] فنحاللهزاده تاکيد کرد مجيدي بعد از رسيدن به آمادگي احتمالا از ميانههاي نيمفصل دوم براي استقلال به ميدان ميرود و بازوبند کاپيتاني را هم به روي بازو ميبندد.[/h] |
![]() |
در حالي که فرهاد مجيدي براي گذراندن دوره مربيگري عازم انگليس شده و خيليها بازگشت او به ميادين را منتفي ميدانند، امروز مديرعامل باشگاه استقلال از بازگشت فرهاد مجيدي به اين تيم در نيمفصل ليگ برتر خبر داده است! به نقل از نامهنيوز، علي فتحاللهزاده امروز در گفتوگويي راديويي در خصوص احتمال بازگشت مجيدي به استقلال گفت: به نظر من وي در خصوص اعلام خداحافظي از فوتبال کمي عجله کرد. اکنون کلاسهاي سخت مربيگري را در لندن ميگذارند ولي وي را برميگردانيم. مديرعامل استقلال با تاکيد بر اين نکته که مجيدي، نيمفصل به استقلال برميگردد گفت: وي هنوز توانايي بازي کردن دارد. برميگردد و در پايان فصل برايش يک بازي خداحافظي ترتيب خواهيم داد. فنحاللهزاده تاکيد کرد مجيدي بعد از رسيدن به آمادگي احتمالا از ميانههاي نيمفصل دوم براي استقلال به ميدان ميرود و بازوبند کاپيتاني را هم به روي بازو ميبندد. او همچنين از دعوت تيم بايرنمونيخ آلمان براي بازي خداحافظي مجيدي خبر داد. بنا بر اين گزارش، امير قلعهنويي و فرهاد مجيدي هنوز واکنشي نسبت به اظهارات فتحاللهزاده نشان ندادهاند. باین میگن حرکت پلنگی از نوع حاج علی فتح ا... . |
بااااااااااوووووووووووووووشششششششششششهسلام.خوبم.خوبی؟؟؟من نمیزارم.تمام.اوهو:دی
سلام داداش خوبیدرود بی کران بر تمام آبی دلان...دلم برای همتون خیلی تنگ شده بود...
ماشالله چقدم شلوغ شده...
ناصرم استقلالی بود خبر نداشتیم؟؟![]()
سلام بابا خوبی؟
سلام پسرم خوبی؟؟؟؟
اگه این خواهرت بزاره خوبم.......
مریم کیه دیگه؟؟؟؟؟ فقط خواجه حافظ شیراز مونده بفهمه من زن می خوام بگیرم..........
پسرم بیا این سوویچ رو بگیر با هم بریم بیرون یه چند تا مخ بزنیم...........[/.QUOTE]
پهلوان خجالت بكش![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |