من دیگه گول تو رو نمی خورم........ اگه کسی رو هم خواستم می رم پیش آبجیم............حالا شدی ی بابای خوب.ولی خودمونیما کسیو پسندیدی ب خودم بگو تایید شد برىم گىلیلی.
من دیگه گول تو رو نمی خورم........ اگه کسی رو هم خواستم می رم پیش آبجیم............حالا شدی ی بابای خوب.ولی خودمونیما کسیو پسندیدی ب خودم بگو تایید شد برىم گىلیلی.
نمیزارم.پسته قبلیمم برای شادی موقته بابام بود و هیچ ارزشه دیگه ای نداره.نمیزارم زن بگیری.تمام.نرگس بذار بابات زن بگیره![]()
ماهم بدون اینکه تو بخوای واسش زن میگیریمنمیزارم.پسته قبلیمم برای شادی موقته بابام بود و هیچ ارزشه دیگه ای نداره.نمیزارم زن بگیری.تمام.
باش.گفتی نرگس نگفتی.من دیگه گول تو رو نمی خورم........ اگه کسی رو هم خواستم می رم پیش آبجیم............
نرگس بذار بابات زن بگیره![]()
برو زن بگیر.من از پیشت میرم.میرم دنباله مامانم.شیر ناصر خان ایول داداش..........
خوب همون مامانتو بیار تا زن بابات بشهبرو زن بگیر.من از پیشت میرم.میرم دنباله مامانم.
خودت که دیدی دخترم ارزش آقازاده هارو داره.....درسته از سر راه آوردمش ولی وجدان که دارم![]()
من ی شایعاتی شنیدم ک جایز نیس اینجا بگم.باید برم تحقیقات در سطح وسیع انجام بدم.خوب همون مامانتو بیار تا زن بابات بشه![]()
خوب راست می گه دیگه......... یرو مامانت تو پیدا کن ببینم......خوب همون مامانتو بیار تا زن بابات بشه![]()
من ی شایعاتی شنیدم ک جایز نیس اینجا بگم.باید برم تحقیقات در سطح وسیع انجام بدم.
نزار بگم بابابزرگ چی گفته ها.خوب راست می گه دیگه......... یرو مامانت تو پیدا کن ببینم......
خوشمان آمدنخیر.بعدن باهم صحبت میکنیم بابا.
جدا .... مبارکه .. ایشالله به خوشی ....سلام علیکماهوم نرگس بانو دیگه![]()
چرا آخه .... به پدرت افتخار کن ..خوبم داداش علی.محسن. محسن سرتو بنداز پایین تا چشاتو در نیوردم.
بلی بلی جناب مهندس پهلوان ... م قبولانیم ولی سرعت نت ما خیلی پایین است ... تا صد روز طول خواهد کشید که یک پیام بگذاریم ...آره خداییش خیلی خوش قدمی........خانم مهندس بیا یه مسئولیتی تو کلوپ قبول کن بشو....... مسئول سایت و سخنگوی ویژه کلوپ.........هر پیامی که بهت دادم برو به بقیه بچه های کلوپ خبر بده..........
والا خوبه پس .. کلی هم مبارکه .. ولی دخترای این دوره زمونه رو ...... این دختر زن چندمین تون هست ؟؟؟این نرگس بانو دختر منه........خیلی هم روش غیرت دارم......... کلی هم بهش فن یاد دادم اونم می خواد برای من زن بستونه.........مگه نه نرگس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دیگه .. یکی یکی .. چند تا باهم ؟؟آقایون خانوم ها یه لحظه همین جا متوقفش کنید ببینم.......!!!!!!!!!!نرگس دقیقا نه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی نمی خوای واسه من زن بگیری.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
خوبه .. باریکلا .. مقاومت کن ... نامادری خوب نیست ...دقیقن نه ینی نه.
من نمی زارم .. من حقوق بشرم .. دفاع می کنم از حقوق از دست رفتت ...چی میخای رو من دس بلند کنی؟؟؟همینم مونده.داشتم فک میکردم نظرمو عوض کنم ولی الان نه دیگه نه.
آفرین مقاومت کنن ..اینجور ک مشخصه بقیه کارارو شما دوستان عزیز انجام میدید.اقا اگه خاستی زن بگیری دور منو خط آبی میکشی.باش؟؟؟؟دیگه دختر بی دختر.حالابرو زن بگیر.برو دیگه:دی
بله .. احتمالا اونم تویزن گرفتن دوست میشه دوست ...ایول دوست آن باشد که گیرد دست دوست در پریشان حالیو درماندگی.........خدا از زبونت بشنوه....... بزن بازم از این حرفای حق بزن داش ناصر.........
دروغ میگه .. قبول نکنی ها .........گولت می زنه ...نرگس بذار بابات زن بگیره![]()
راست میگه ...خوب همون مامانتو بیار تا زن بابات بشه![]()
شی شی گفته .... ای وای ... چه دختری داری ؟؟نزار بگم بابابزرگ چی گفته ها.
من چی گفتم....؟؟؟؟؟؟؟نزار بگم بابابزرگ چی گفته ها.
اصلا زنی در کار نبوده من نفهمیدم کی و چطوری بابا شدم؟؟؟؟؟؟ولی دخترای این دوره زمونه رو ...... این دختر زن چندمین تون هست ؟؟؟؟؟
تو نه بابابزرگ.تو ک هیچی نمیگی.من چی گفتم....؟؟؟؟؟؟؟
آهان خیالم راهت شد اگه کاری نداری من برم.........تو نه بابابزرگ.تو ک هیچی نمیگی.
جدا .. پس این همه قد و نیم قد چیه ؟؟؟؟اصلا زنی در کار نبوده من نفهمیدم کی و چطوری بابا شدم؟؟؟؟؟؟
بله اون ارزش آقا زاده هارو داره ولی من آقازاده نیستم....... دقیقا مساله اینجاست....... بعدشم دختر تو به من محرم میشه..........می چطوری بیام بگیرمش؟؟؟؟؟؟؟
خدافظ بابا.منم برم بچه ها.خدافظ.آهان خیالم راهت شد اگه کاری نداری من برم.........شب بخیریا علی.......
آول واسه بابات زن بگیر بعد برو: دیخدافظ بابا.منم برم بچه ها.خدافظ.
من اون موقع زن نداشتم ولی الان می خوام داشته باشم..........جدا .. پس این همه قد و نیم قد چیه ؟؟؟؟
من آرزوی زن گرفتنو ب دلت میزارم.اره.من اون موقع زن نداشتم ولی الان می خوام داشته باشم..........
خوب برو دیگه شب بخیر عجب خائنی هستیااااااا............من آرزوی زن گرفتنو ب دلت میزارم.اره.
این تا منو دق مرگ نکنه ول کن نیست.........آول واسه بابات زن بگیر بعد برو: دی
اصن کی میگه تا الان بیدار باشی ها؟؟؟اصن داری باکی حرف میزنی ها؟؟؟برو بخاب تا نرفتم برقو قطع کنم.پاشو.الان.خوب برو دیگه شب بخیر عجب خائنی هستیااااااا............این تا منو دق مرگ نکنه ول کن نیست.........
اصن کی میگه تا الان بیدار باشی ها؟؟؟اصن داری باکی حرف میزنی ها؟؟؟برو بخاب تا نرفتم برقو قطع کنم.پاشو.الان.
حرفه محسنو اساسی نزنپزار ی چیزی بگم ماماو ک داشت میرفت گفت خیلی مواظبه بابات باش.یا خدا تو خونه بابام گیر داده اینجا هم تو ...............بزار جواب دانشجو کامپیوتر بیاد چشم می رم می خوابم مامان جون.........نه ولی کلا نیاز به یه تربیت اساسی داری باید بدمت دست محسن ادبت کنه..........
دیگه واقعا واقعا شب بخیر نبینم دیگه کسی اینجا باشه ها...........
نرگس برو بشین سر درست ببینم........
ناصر جون چراغارو خاموش کن بریم دیگه.........
مدیر عامل بدو این پسرت با یکم رشوه راضی میشه بدو تا نرگس نظرشو تغییر ندادهسلام بابا خوبی؟
مریم راست میگه میخوای زن بگیری؟
من مخالفم گفته باشم مگه اینکه....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |