Atila.angel
عضو جدید
آخه چرا مگه چی کار کردی؟؟؟؟؟؟؟
se bar vase esteghlal baghie ham jaro bahs ! bikhial atishe esteghlalilm ye kam tonde !
آخه چرا مگه چی کار کردی؟؟؟؟؟؟؟
hataman fek konAm az sale 2008 ke injam vase bare 5 ekhraj besham !
se bar vase esteghlal baghie ham jaro bahs ! bikhial atishe esteghlalilm ye kam tonde !
چی شده داداش؟؟
سلام خوبی؟؟
آفرین خوبه تند نگهش دار راستی چه پستی بازی می کنی؟؟؟؟؟؟؟se bar vase esteghlal baghie ham jaro bahs ! bikhial atishe esteghlalilm ye kam tonde !
nokaretam amooo !
baw in modiraa be hame chim gir midadan ! be english type kardan be inke ba hame rahat harf mizadam ye chand bari ham tohin shod be khunevadam naraht shodam har chi az dahanam dar omad goftam ! khob dalil nemishe man maman nadaram behem sar koft bezanan bikhial !
آفرین خوبه تند نگهش دار راستی چه پستی بازی می کنی؟؟؟؟؟؟؟
آخه 5شنبه با بارسلون بازی داریم..........
بازیه سختیه.............
فقط نگی مهاجمم که اون وقت باید رو نیمکت بشینی.........
اصلا این چیزا به کسی ربطی نداره تو راحت باش ما حمایتت می کنیم........nokaretam amooo !
baw in modiraa be hame chim gir midadan ! be english type kardan be inke ba hame rahat harf mizadam ye chand bari ham tohin shod be khunevadam naraht shodam har chi az dahanam dar omad goftam ! khob dalil nemishe man maman nadaram behem sar koft bezanan bikhial !
نوکرتم داداش گلم بیخیال هر کس ارزش نداره باهاش دهن به دهن بشی بیا پیش خودمون حسابی دور هم بخندیم خودم نوکرتم![]()
اصلا این چیزا به کسی ربطی نداره تو راحت باش ما حمایتت می کنیم........
ولی ادب هر کس نشونه شخصیت اون فرده اینم در نظر داشته باش داداش گلم.......
man bezarin jaye pique hamishe dos dashtam defa basham har ki miad leh konam !
اصلا این چیزا به کسی ربطی نداره تو راحت باش ما حمایتت می کنیم........
ولی ادب هر کس نشونه شخصیت اون فرده اینم در نظر داشته باش داداش گلم.......
kodaketam ! jaryan in bazi barcelon chieee !?? dava ham dare tosh man defa mikham bazi konam !
خوب خوبه شدی زوج دفاعی با اسپارتاکوس........ منم راستت بازی می کنم جای خسرو باید حواست باشه می کشم جلو جام رو پر کنی.......
نوکرتم داداش گلم بیخیال هر کس ارزش نداره باهاش دهن به دهن بشی بیا پیش خودمون حسابی دور هم بخندیم خودم نوکرتم![]()
داش محسن هر کدوم از بچه ها رو دیدی بگو 5 شنبه شب اینجا جمع شن می خویم یه رکورد تازه بزنیم می خایم این قدر کلوپ شلوغ شه که سایت بترکهههههههه
بگو با بارسلون بازی گذاشتیم......... همه ئساعت 9 تا 10 جمع شن که فرداشم کسی کار نداشته باشهههههههه
منم به همه می گم.......
حالا حتما باید سایت بترکه؟؟!!!!
کلوپ خراب میشه ها!!!
چشم به همه میگم بیان مدیرا رو هم دعوت کنم؟؟؟!!!
vaaayy be halee davar agar esteghlal bebazee !
faghat afsoon khanum nayad ke mano bebine hamun ja karte ghermez behem mide !
به کسی نگو ولی داور از خودمونه!!!
اصلا پهلوان داور داریم؟؟؟
داور لازم هست؟؟؟!!
ببین ما هفته ای یه بازی با تیم های بزرگ جهان داریم مثلا بازی اولمون دیشب بود با اینتر که 2 - 0 بردیمش ما جرا رو می تونی از صفحه 159 تا 170 بخونی......kodaketam ! jaryan in bazi barcelon chieee !?? dava ham dare tosh man defa mikham bazi konam !
باشه افسون خانم دعوت نمیکنم راحت باش
تو اصلا امنیت نداری ها!!!![]()
ajaaaaaab ! fek konam in dafe biad gol be khodi bezaneee ! bawshee aalieeee man mikham pase gol bedam !ببین ما هفته ای یه بازی با تیم های بزرگ جهان داریم مثلا بازی اولمون دیشب بود با اینتر که 2 - 0 بردیمش ما جرا رو می تونی از صفحه 159 تا 170 بخونی......
همه جمع می شیم هرکی با توجه به پست مورد علاقش یه حرکت مهمی تو جریان بازی می کنه ولی نباید خود خواه باشی معمولا جریان بازی از پیش تععین شدس که بشه یه سناریویی درست کرد که همه ی بچه های آنلاین تو بازی سهیم باشن ....... مثلا دیشب یکی از بچه ها که اصلا به فوتبال علاقه نداشت گل آخر رو دقیقه نود زد و فکر کنم 5 شنبه نفر اولی باشه که اینجا حاضر میشه.......
ببین ما هفته ای یه بازی با تیم های بزرگ جهان داریم مثلا بازی اولمون دیشب بود با اینتر که 2 - 0 بردیمش ما جرا رو می تونی از صفحه 159 تا 170 بخونی......
همه جمع می شیم هرکی با توجه به پست مورد علاقش یه حرکت مهمی تو جریان بازی می کنه ولی نباید خود خواه باشی معمولا جریان بازی از پیش تععین شدس که بشه یه سناریویی درست کرد که همه ی بچه های آنلاین تو بازی سهیم باشن ....... مثلا دیشب یکی از بچه ها که اصلا به فوتبال علاقه نداشت گل آخر رو دقیقه نود زد و فکر کنم 5 شنبه نفر اولی باشه که اینجا حاضر میشه.......
به کسی نگو ولی داور از خودمونه!!!
اصلا پهلوان داور داریم؟؟؟
داور لازم هست؟؟؟!!
آره داریم فانتستیک گرل(fantastic girl) داوره دیشب هم چون گذاشتیمش دروازه زود جیم زد.........
حالا ببینیم چی میشه اگه فرصت شد حتما خود من دیشب کلا سه تا موقعیت بهم رسید یکی شد پاس پاس گل یکی انداختم واسه محسن پشت دفاع یکی هم نفهمیدیم چطوری غریبه زد سمت دروازه خودمونajaaaaaab ! fek konam in dafe biad gol be khodi bezaneee ! bawshee aalieeee man mikham pase gol bedam !
..اهان اره راست میگی داورمون کارش درسته یک بینوله!!
حالا ببینیم چی میشه اگه فرصت شد حتما خود من دیشب کلا سه تا موقعیت بهم رسید یکی شد پاس پاس گل یکی انداختم واسه محسن پشت دفاع یکی هم نفهمیدیم چطوری غریبه زد سمت دروازه خودمون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |