ddrraaggoonn
عضو جدید
اعصابم به شدت خورده چرا اینطوری بازی میکنن!!!!!!!!!!!!!!

لحظه ای که فرهاد مجیدی آزادی را به آتش کشید | ||
|
من مشکلات تیمو در کادر فنی میدونم.... مظلومی اصلا مربی نیست...تیمهای عربی مربیای سطح بالا جهان رو میارن....استقلال همیشه تو نیمه اول خوب بازی کرده ولی در نیمه مربیان نتیجه رو از دست داده!!خداییش اینا چرا اینجوری میکنن.این همه موقعیت نیمه اول همش رفت بر باد.این چه طرزه بازی کردنه.هی مساوی میکنن میگن استقلال هنوز شانس صعود داره اخه چه فایده این بازی نشد بازیه دیگه.بازم دمه تماشاگرایی که رفتن گرم.ولی تاسف
دقیقا درسته ...... توو دو سال گذشته کمتر کار تاکتیکی توو استقلال دیدیم ...... کمتر پیش اومده که استقلال توو بازیاش کاملا سوار بازی بشه و حریفش هم مهم نیست چه تیمیه .....من مشکلات تیمو در کادر فنی میدونم.... مظلومی اصلا مربی نیست...تیمهای عربی مربیای سطح بالا جهان رو میارن....استقلال همیشه تو نیمه اول خوب بازی کرده ولی در نیمه مربیان نتیجه رو از دست داده!!
مرسیییییییی...خوبم....شکر...سلام اقا علی حال شما؟
اره ولشون کن این لنگیا را....
اگه کسیا پیدا کردی ادرس اینجارو بهش بده......مرسیییییییی...خوبم....شکر...
دیگه باید با سپاهانیا کل کل کنیم....دی:
این استقلال هم ما رو پیر کرد
با این دروازه خالی که شریفات میزنه توو اوت و تک به تک هایی که آرش خراب میکنه قهرمانی رو باید توو خواب ببینیم
آخه چقدر موقعیت رو باید خراب کنیم .... اونم توو این بازی .... اونم توو این هفته ها.... خستمون کردن
اه اه با این بازی کردنشون فقط اعصاب خورد میکنن انگار هفته ی اول لیگه هیچی نمیفهمن ...................دیگه قهرمانی پر......
کاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشکاشکی فرهاد بود...........................
به نظر من سر مربی خوبیه حداقل از مظلومی خیلی بهتره.....دوستان گل استقلالی .... کی اینجا موافق قلعه نوییه و کی مخالفشه؟؟؟
دوستان گل استقلالی .... کی اینجا موافق قلعه نوییه و کی مخالفشه؟؟؟
میبینم که لنگیا باز دوباره 4 تا نوش جون کردن.
با اینکه تراختور الان تو صدر جدول باهامون در رقابته ولی خوشم اومد که این لنگیارو سوراخ کرد.
هرکی میاد 4 تا میزنه و میره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |