نه اجی.کی میخاد بندازتت بیرونیعنی حالا شوتم میکنن بیرون.
بابا خو توپ جمع کن هم پسته دیگه.

ای روزگار ببین این پستو مقام با ادما چیکار میکنه.

نه اجی.کی میخاد بندازتت بیرونیعنی حالا شوتم میکنن بیرون.
قربونت آبجی،اره سر مربی قبلی را بر کنار کنین من هستم پیشنهادت عالی بود.شما تاج سر ماییاصن هر چی شما گفتی
میخای بشی سر مربی تیم؟منکه موافقم
![]()
در نبود من همه پست ها رو دادین.
ببینید من میگم کی کجا باشه.
علی.علی اینا رو ساکت کن(قلعه نوعی)
ابولفضل رو من نمیخوام.تو لیست فروشه.
محمد هم رو نیمکت.
بقیه خوبن.سقف قرار داد رو هم باید رعایت بشه.
کاپیتان داودی.
در نبود من همه پست ها رو دادین.
ببینید من میگم کی کجا باشه.
علی.علی اینا رو ساکت کن(قلعه نوعی)
ابولفضل رو من نمیخوام.تو لیست فروشه.
محمد هم رو نیمکت.
بقیه خوبن.سقف قرار داد رو هم باید رعایت بشه.
کاپیتان داودی.
ابولفضل مگه بازیکنه میخاین بزاریدش تو لیسته فروش؟
چی شد شما شدی کاپیتان؟![]()
ابولفضل مگه بازیکنه میخاین بزاریدش تو لیسته فروش؟
چی شد شما شدی کاپیتان؟![]()
در حالیکه هواداران استقلال بیش از هر زمان دیگری منتظر بازگشت مجیدی به استقلال هستند ، مرد شماره ۷ آبی پوشان در مصاحبه اختصاصی با سایت گل درباره این موضوع توضیح می دهد . معمای بازگشت مجیدی با استقلال زمانی پیچیده می شود که هر دو طرف خود را برای ادامه همکاری علاقمند نشان می دهند اما هنوز اتفاقی رخ نداده است !
در رسانه های ایرانی و خاورمیانه اخباری به گوش می رسد که شما چند پیشنهاد خوب خارجی داری ؟
بله ، من سه پیشنهاد از قطر و امارت دارم . یک باشگاه قطری و دو باشگاه اماراتی . البته پیشنهاد باشگاه قطری را رد کردم . چون دوست ندارم دیگر در قطر زندگی کنم
شنیده ایم یکی از باشگاههای چین هم به شما پیشنها داده ؟
حدود یک ماه قبل مذاکراتی انجام شد . لیگ چین در آن زمان در آستانه نیم فصل قرار داشت . پیشنهاد آن باشگاه چینی خوب بود . آنها خواستار یک قرارداد ۱۸ ماهه بودند که با شرایط من متفاوت بود . تاریخ لیگ در شرق آسیا با غرب تفاوت دارد و من به دلایل شخصی این پیشنهاد را نپذیرفتم .
وقتی شما هنوز هیچکدام از پیشنهادها را نپذیرفتید این ذهنیت بوجود می آید که می خواهید به استقلال برگردید ؟
من با استقلال قرارداد دارم و به صورت قرضی به قطر رفتم .
امروز فتح الله زاده گفته است که استقلال خانه فرهاد است و او همیشه می تواند به اینجا برگردد !
بله ، استقلال خانه من است اما از این خانه کسی با من تماس نگرفته است !
از طرف هیئت مدیره باشگاه چطور ؟ گویا رسولی نژاد با شما تماس گرفته ؟
یک ماه قبل آقای رسولی نژاد با من تماس گرفتند و من به ایشان گفتم که هر کمکی از دستم بر بیاید برای استقلال انجام می دهم
در این یک ماهه تغییرات زیادی در استقلال رخ داده و سرمربی این تیم تغییر کرده است !
در استقلال همیشه تغییرات وجود داشته اما چیزی که تغییر نمی کند علاقه ، معرفت و عشق هواداران به این تیم است . من از صمیم قلبم استقلال را دوست دارم و سعی کردم همیشه از حاشیه ها دور باشم و کمتر حرف بزنم و بیشتر عمل کنم .
درباره تیم ملی و تساوی مقابل قطر چه نظری دارید ؟
کارلوس کی روش مربی بزرگی است و از اعتماد کردن به او ضرر نمی کنیم . هواداران بدانند که اودر شرایط سخت تر از این هم به فوتبال ما کمک می کند و من مطمئنم که با کی روش به جام جهانی می رویم
کاش جای این انصاری فرد .... فرهاد برگرده .... یه پای فرهاد میارزه به کل وجود این انصاری فرد
صبح با فتح الله زاده حرف میزنه شب با رویانیان .... دوباره فرداش از اول ... فقط پی پول و بازار گرمیه ....
به نظرم لنگیه .. باهاش حال نمیکنم
من هافبک وسط وایمیسم شماره 7 یا 8 رو هم میخوام
بچه ها پهلوون سمتش چی بود؟قرار بود مدیر بشه یا سرمربی؟
ببین سرمربی(هنوز مشخص نیستا) چه قد رقیب داری![]()
شما گلی توپ جمع کن زیاده بگو چپ پایی یا راست پا بزاریمت پیستون چپ و راست ؟؟؟؟؟؟؟یعنی حالا شوتم میکنن بیرون.
خب استارتر کایتانه دیگه.
به خاطر منافع باشگاه و عشقم استقلال بازیکنان خاطی رو میبخشم و اجازه میدم به تمرین برگردن.
باید خوب بدنسازی کنین.میخوایم حمله کنیم به کلوپ لنگی ها.یکیشون که خیلی ادعاش میشد رفته.
ستاره سهیل شده![]()
دمت گرم به خاطر پستت داداش
ایشاا.. که داش فرهاد بر میگرده.
ولی شرمنده شماره 7 ما منه.8 رو بهت میدم.![]()
قربونت برم آبجی اگه تونبو دی باید می رفتم چمنا رو آب بدم قرار بود من بشم مدیر عامل با محسنم قرار دا 200000000 امضا کردم.
شما گلی توپ جمع کن زیاده بگو چپ پایی یا راست پا بزاریمت پیستون چپ و راست ؟؟؟؟؟؟؟
ببینم مگه دختر همسایتون دوچرخه نداره می خوای ماله پسرشون رو بگیریییییی؟؟؟؟؟؟؟ من رو بچه های تیم غیرتیماااااااااا !!!!!!!!!
مگه کاپیتان مشخص میکنه که کی جاش باشه کی نباشه عزیز؟ سرمربی که من باشم مشخص میکنه کی کجا باشه کی نباشه تازه هنوز مشخص نیست که بذارم داداش رضا کاپیتان باشه.مگه اینکه همتون اصرار بکنین.در این جا به عنوان مدیرعامل تیم اعلام می کنم به دلیل زیادی بازیکنان خواهان پیوستن به تیم باید 22 نفره در زمین حضور پیدا کنیم پس خیلی همدیگه رو اخراج و ابقا نکنید اگه داش رضا اجازه بده داش ابوالفضل سر جاش باشه و لیست بازیکانشو بده باهاشون قرار داد ببندم در ضمن سقف قرار داد اینجا 200000000 هر کی هم که میاد باید به عشق استقلال از جون مایه بزاره.
همچنین به دلیل حضور گسترده خواهران هم بنده هم داش ابوالفضل یه کمک از بین اون ها نیاز داریم . مخصوصا برای دوران بدنسازی که خیلی دوران مهمیههههههههه.
با تشکر جهان پهلوان.....![]()
وویقربونت برم آبجی اگه تونبو دی باید می رفتم چمنا رو آب بدم قرار بود من بشم مدیر عامل با محسنم قرار دا 200000000 امضا کردم.
شما گلی توپ جمع کن زیاده بگو چپ پایی یا راست پا بزاریمت پیستون چپ و راست ؟؟؟؟؟؟؟
ببینم مگه دختر همسایتون دوچرخه نداره می خوای ماله پسرشون رو بگیریییییی؟؟؟؟؟؟؟ من رو بچه های تیم غیرتیماااااااااا !!!!!!!!!
آجی من کجا شما کجا خانومی.شما تاج سری.کی میخواد اخراجت کنه.من همون توپ جمع کن رو بهم بدن خیلی هم شنگول و شادمان میشم.آجی میگم حالا پستت چی بود؟؟نه اجی.کی میخاد بندازتت بیرون.د.وستان قراره منو تا اطلاع ثانوی اخراج کنن.تو بیا جا من فقط قول بده کارتو خیلی خوب انجام بدی که جای خالیه منو احساس نکنن
ای روزگار ببین این پستو مقام با ادما چیکار میکنه.![]()
آجی من کجا شما کجا خانومی.شما تاج سری.کی میخواد اخراجت کنه.من همون توپ جمع کن رو بهم بدن خیلی هم شنگول و شادمان میشم.آجی میگم حالا پستت چی بود؟؟خو زندگی خرج داره دیگه
![]()
آبجی بدون دفتر چه بیمه هم دارو می دیییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟توجه کنید اقا صحبت نباشه با شمام چهقد حرف میزنی
من صبا اینجام بهدازظهرا مطبم شما میتوانید از طریق پروفایلم مشکلاتتونو با من درمیون بزارید.
با تشکر نرگس بانو(روانشناس)![]()
ضمنا تو انعطاف بدنیه منو دیدی ،باروی منو دیدی بازم میگی من به کمک بدنساز احتیاج دارم،نه داداش من نمیخوام،مطمئنم همینطوری حداقل 50 تا گل میزنم.ضمنا امسال بهترین گلزن جهان میشم.مطمئن باشین.
درود بر همه بچه های آبیدل....
2 روز اینجا نبودیما همه پستا رو بین خودتون تقسیم کردید؟؟؟؟
آقا من رئیس هیئت مدیره....اگر موافقت نشه اون شمشیر خوشکله رو میارماا....
داداش من یه لحظه صبر کن........... اون شمشیر و غلاف کن
مگه قرار نشد دفاع اخر وایسی دیگه رییس هیئت مدیره چه صیغه ای هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از مدیر عامل بالا تر نداریم اونم چون من ربات پام پارگی داره نمی تونم چند وقت فوتبال بازی کنم این مسئولیت خطیر رو به عهده گرفتم...........
قرارو بیخیال!!!!چه خوبم یادشه!!!!
بالاخره شاید مدیر عامل ضعیف عمل کرد نتونست بازیکن خوب جذب کنه!!!!کی باید عوضش کنه؟دی
من نمیدونم....من رئیس هیت مدیره...رضا هم آبدارچی!!!![]()
آبجی بدون دفتر چه بیمه هم دارو می دیییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه داداش همونی که گفتم هر کی موافقه دستا بالا....جهان پهلوانم پاها بالا.....یادته؟؟؟؟دیما اینیم دیگه.......
مدیر عامل اگه خوب کار نکرد خودش استفا می ده !!!!!!!
البته می تونی مربی بدنسازی هم باشی اندام آواترت نشون می ده که می تونی....... البته لیدر هم می شه باشی از این ... هرکدوم حرف زد می تونی بزنی تو دهنش ریق حیاتو سر بکشه
[h=1]سايت باشگاه استقلال خبر داد[/h] [h=2] باشگاه استقلال خبر داد به زودي مذاکره با حيدري، تيموريان و رحمتي نهايي خواهد شد.[/h] |
![]() |
سايت باشگاه استقلال در مطلبي در خصوص نقل و انتقالات مطالب زير را نوشت: 1- استقلال 90، تيم خوبي بود که همگان نيروي انسانياش را بهترين و برترين دانستند. 2- استقلال سال 91، بر پايه همان تيم و با حفظ استخوانبندي محکم قبلياش، در کار تقويت نقاط قوت خود است و بر طرف کردن نقطههاي ضعف. در اين رهگذر بيش از 80 درصد تيم مورد قبولند و بازيشان مقبول. در جمع بازيکناني که "بايد" بمانند و "بايد" با انگيزهاي بيشتر از گذشته بازي کنند تا در تيم ملي هم کارآمدي سال پيش را داشته راه جامجهاني 2014 را، بروي فوتبال ايران باز کنند، مثلث سيدمهدي رحمتي، آندرانيک تيموريان و خسرو حيدري را بايد نام برد که در دل هواداران جايي بزرگ براي خود دست و پا کردهاند. شواهد، همگي حکايت از اين دارد که چشم براهي هواداران، زياد طول نخواهد کشيد. سيدمهدي (رحمتي)، آندو (تيموريان)، خسرو (حيدري) به زودي مذاکرات خود را نهايي خواهند کرد. استقلال تيم دلخواه و مطلوب خود را شکل خواهد داد. چشم در راه بودن تمام ميشود." در مطلب سايت باشگاه استقلال هيچ اشاره اي به وضعيت جباري، زندي و اميرآبادي نشده است. |
ماشالا بکس استقلال! روتونو برم هنوز دارین سر پستاتون دعوا میکنید!!؟؟؟؟
انقد دعوا کردید که من مجبور شدم سمت خطیر داوری و ب عهده بگیرم نه سمتای دیگه!!ولی اینجور که معلومه باید ازالان شروع کنم به داوری جای استاد کلینا
اگه باهم توافق نکنید همتون از حضور تو لیگ محروووووووووووومیییییییییییییییییییییید+نفری هم ی کارت قرمز جایزتونه ها![]()
خوب پس!نه نه کی گفته ما داریم سر پست دعوا میکنیمفقط سرمربی اسمه بازیکناو کادر فنی بده همه چی حل میشه
![]()
ایول آبجی.مشخصه که به کارت واردی.خوب پس!
البته نرگس جون توکه اینجا باشی خیالم راحته
اینا باز قاطی کردن میفرستمشون مطبت ی کم رو مغزاشون کار کنی
اگه درست نشدن اخرااااااااااااااااااااااااااااج+تازه از الان به همشون بگم که من تو کارم جدیم و روابط و به ضوابط ترجیح نمیدم![]()
خوب پس!
البته نرگس جون توکه اینجا باشی خیالم راحته
اینا باز قاطی کردن میفرستمشون مطبت ی کم رو مغزاشون کار کنی
اگه درست نشدن اخرااااااااااااااااااااااااااااج+تازه از الان به همشون بگم که من تو کارم جدیم و روابط و به ضوابط ترجیح نمیدم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |