استقلالی چه جوری دوست نداشته باشم...؟؟
علی جباری: پروین خودش می داند که سلطان لقب من است نه او ! | ||
|
داش محمد ما چه طوره.
این لنگی ها فردا میان اهواز حال ندارم وگرنه میرفتم سر به سرشون میذاشتم...دی
سلام رضا ژووووووووووووون...داش محمد ما چه طوره.
این لنگی ها فردا میان اهواز حال ندارم وگرنه میرفتم سر به سرشون میذاشتم...دی
سلام فهمیدی به ما هم بگو ولی کارشون خیلی جالب و خنده دار بود .سلام بچه ها .... چرا سایت 2-3 روز ***** شده بود؟؟؟
حیف شد ... واقعا قهرمانی رو مفت از دست دادیم ..... خیلیم مفت
دیروزم که جباری بازیکنها رو تحریک کرده و تمرین نکردن .....
سالی500 -400 میلیون میگیرن و بازم دبه در میارن .....
خود جباری همیشه هم که مصدومه
سلام فهمیدی به ما هم بگو ولی کارشون خیلی جالب و خنده دار بود .
قهرمانی را که الکی الکی از دست دادیم حالا با این کاراشون میخوان کاری کنن الکی الکی اسیا هم نریم مرحله ی بعد.
دروووووووووووووووووووووددرود یر همه آبیدلان...
وقتی مربی نداشته باشیم چه توقعی باید داشته باشیم...
ولی اشکال نداره ،اومدن به شهرداری راه بدن تا پرسپولیس اوت بشه...
آق رضای داوودی شما به من قول داده بودی تو این تاپیک یه حرفی بزنی یادت هست؟؟![]()
درووووووووووووووووووووود
چه حرفی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان داشتم مصاحبه بازیکنهای استقلال رو میخوندم .... این کاری که دیروز کردن واسه من که اندازه باخت توو داربی سنگین بود
طوری حرف میزنن که انگار تا حالا مجانی بازی کردن.......
یکی گفته با این وضعیت فکر نکنم صعود کنیم و تیم روحیه نداره ... یکی دیگه گفته هنوز 150 میلیون طلب دارم ..... ( این یعنی اینکه حداقل 200 میلیون تا حالا گرفتم)
اون یکی میگه از قهرمانی سپاهان اصلا ناراحت نشدم چون از این قهرمانیا زیاد دیدم .....
بعضیا هم انگاری واسه سومی توو لیگ انتظار پاداش داشتن
هنوز یادم نرفته بعد از داربی که 3-2 باختیم .... به خاطر شل بازی آقایون .... رحمتی میگفت من اصلا از باخت ناراحت نیستم از برنامه ریزی ناراحتم و یکیشونم عذر خواهیم نکرد
یه مشت بی غیرت ریختن توو تیم ..... نمیدونم چقدر پول میخوان تا سیر و راضی بشن .....
گل بگیرن در مملکت رو که فوتبالیست چلغوزش باید سالی 400 تا 600 میلیون بگیره و اینجوری ناز کنه و یکی دیگه نون شبش رو نداره و تنها دلخوشیش به همین استقلاله
کاش بشه روزی بازیکنهایی داشته باشیم که به خاطر اسم استقلال و بخاطر طرفدار این تیم بجنگن .... کسی که از ته دلش استقلالی باشه تا بفهمه طرفدار و تماشاگر و هوادار تیم یعنی چی
البته یه چند تایی داریم ..... اما ..... بازم اگه ساموئل این کارو میکرد .... یه چیزی.... ولی بازم به غیرت ساموئل
اینم میدونم که برای قهرمانی فقط تعصب کافی نیست ... اما گاهی بی تعصبی میتونه راحت قهرمانی رو بگیره
درود یر همه آبیدلان...
وقتی مربی نداشته باشیم چه توقعی باید داشته باشیم...
ولی اشکال نداره ،اومدن به شهرداری راه بدن تا پرسپولیس اوت بشه...
آق رضای داوودی شما به من قول داده بودی تو این تاپیک یه حرفی بزنی یادت هست؟؟![]()
راز ؟؟!! داداش رضا باما هم آره ؟؟
این یه رازه!!
فعلا که زده زیرش...ولی کاری میکنم حرفشو بیاد بزنه!!![]()
باحرفت موافقم .داداش حرف دله منو هم زدی!!!
اینم من اضافه کنم.... همین آقای جباری که هرسال 600-700میلیون میگیره یکی از عواملی بود که نذاشت استقلال قهرمان بشه....همش حاشیه سازی!
باعث جدایی کرار از استقلال شد و خودشم 2هفته بعد مصدوم شد! اگر کرار بود استقلال میونه میدانو از دست نمیداد چون کرار یه بازیکن تکنیکی و گل زن بود!!!
به نظر من استقلال قرارداد جباری رو تمدید نکنه بهتره چون هر سال از 30 بازی 15تاشو مصدومه و اون موقهی هم که سالمه حاشیه درست میکنه!
الان داشتم مصاحبه بازیکنهای استقلال رو میخوندم .... این کاری که دیروز کردن واسه من که اندازه باخت توو داربی سنگین بود
طوری حرف میزنن که انگار تا حالا مجانی بازی کردن.......
یکی گفته با این وضعیت فکر نکنم صعود کنیم و تیم روحیه نداره ... یکی دیگه گفته هنوز 150 میلیون طلب دارم ..... ( این یعنی اینکه حداقل 200 میلیون تا حالا گرفتم)
اون یکی میگه از قهرمانی سپاهان اصلا ناراحت نشدم چون از این قهرمانیا زیاد دیدم .....
بعضیا هم انگاری واسه سومی توو لیگ انتظار پاداش داشتن
هنوز یادم نرفته بعد از داربی که 3-2 باختیم .... به خاطر شل بازی آقایون .... رحمتی میگفت من اصلا از باخت ناراحت نیستم از برنامه ریزی ناراحتم و یکیشونم عذر خواهیم نکرد
یه مشت بی غیرت ریختن توو تیم ..... نمیدونم چقدر پول میخوان تا سیر و راضی بشن .....
گل بگیرن در مملکت رو که فوتبالیست چلغوزش باید سالی 400 تا 600 میلیون بگیره و اینجوری ناز کنه و یکی دیگه نون شبش رو نداره و تنها دلخوشیش به همین استقلاله
کاش بشه روزی بازیکنهایی داشته باشیم که به خاطر اسم استقلال و بخاطر طرفدار این تیم بجنگن .... کسی که از ته دلش استقلالی باشه تا بفهمه طرفدار و تماشاگر و هوادار تیم یعنی چی
البته یه چند تایی داریم ..... اما ..... بازم اگه ساموئل این کارو میکرد .... یه چیزی.... ولی بازم به غیرت ساموئل
اینم میدونم که برای قهرمانی فقط تعصب کافی نیست ... اما گاهی بی تعصبی میتونه راحت قهرمانی رو بگیره
داداش حرف دله منو هم زدی!!!
اینم من اضافه کنم.... همین آقای جباری که هرسال 600-700میلیون میگیره یکی از عواملی بود که نذاشت استقلال قهرمان بشه....همش حاشیه سازی!
باعث جدایی کرار از استقلال شد و خودشم 2هفته بعد مصدوم شد! اگر کرار بود استقلال میونه میدانو از دست نمیداد چون کرار یه بازیکن تکنیکی و گل زن بود!!!
به نظر من استقلال قرارداد جباری رو تمدید نکنه بهتره چون هر سال از 30 بازی 15تاشو مصدومه و اون موقهی هم که سالمه حاشیه درست میکنه!
از توبعیده محمد که میگی کرار بازیکن خوبیه.
بزرگترین اشتباه حاجی اوردن کرار بود.
همون روز اول میدونستم برای ما بازیکن نمیشه.
درست مثل بازیکنای باغیرت قدیمی.امیدوارم بزودی(تو ایندور ) باغیرتا جمع شنو باعث گرفتن ستاره بعدیمون بشن.
![]()
دم این ساموئل گرم ،خیلی مرده ،در طول بازیا اگه ببینین خیلی میدوه(بیشترازهمه) .خدا پدرومادرشو بیامرزه زحمت میکشه.
رضـــــــــآ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یادت میاد میگفتی این کرار هم پای علی کریمیه؟؟![]()
ایول ... یه چند تایی مثل شاهین بیانی.... عبدالعلی چنگیز .... مهدی پاشازاده ...... محمد نوری ( البته نوری با تعصب خودمون که توو اوایل دهه هفتاد توو تیم بود ) .....محمد تقوی .... صادق ورمزیار ......ادموند اختر ........ بهروز پرورشخواه........ محمود فکری .... حتی جواد زرینچه و رضا حسن زاده
از حق نگذریم .... امیر قلعه نویی ( من امیر قلعه نویی این سالها رو به لحاظ اخلاقی و رفتاری اصلا قبول ندارم ... دلم نمیخواد برگرده .....اما توو دورانی که وسط زمین بازی میکرد .... بهترین بود ....هم فنی و هم اخلاقی...... مثل فینال جام حذفی سال 74 که با گلهاش برق شیراز رو بردیم..... حداقل وقتی رفتیم دسته سه هم موند توو تیم)
من بیخود کردم اینو گفته باشم.
در ضمن شایعه پراکنی نکن.
قرار بود تو بیای یه چیزی بگی.نه من..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |