aryana446
عضو جدید
امیدوار باش رزا جون. تلاشتو کردی. یه جای خوب قبول میشی حتما!سلام! خوبید؟! من که هر چی خوندم بسه! همین جوریش امیدم صفره! این یه ماه آخرو فقط تست میزنم!
تست خیلی خوبه، کنارش نکته هایی که یاد میگیری و بنویس واسه هفته آخر خیلی مفیده!
امیدوار باش رزا جون. تلاشتو کردی. یه جای خوب قبول میشی حتما!سلام! خوبید؟! من که هر چی خوندم بسه! همین جوریش امیدم صفره! این یه ماه آخرو فقط تست میزنم!
سلام خوبم ممنون . کتابای من هنوز نتمومیده با این مدیریت بوم شناسی و حیات وحش خیلی مشکل دارم . مرورم می کنم البته خلاصه ها رو . کتاب تست پردازش خیلی خوبه یکی از بچه ها که خودش دانشجوی ارشد بود گفت خیلی عالیه . چرا اینقدر استرس داری ؟ امروز 8دیماهه و زمان برای مرور داری . من به اندازه شما و رزاجان نخوندم ولی استرس ندارم . تنها عامل مخرب همین استرسه . مطمئن باشید رتبه عالی تو کنکور میارید شاد باشید
از کجا میدونی کهاندازه ی ما نخوندی؟!سلام خوبم ممنون . کتابای من هنوز نتمومیده با این مدیریت بوم شناسی و حیات وحش خیلی مشکل دارم . مرورم می کنم البته خلاصه ها رو . کتاب تست پردازش خیلی خوبه یکی از بچه ها که خودش دانشجوی ارشد بود گفت خیلی عالیه . چرا اینقدر استرس داری ؟ امروز 8دیماهه و زمان برای مرور داری . من به اندازه شما و رزاجان نخوندم ولی استرس ندارم . تنها عامل مخرب همین استرسه . مطمئن باشید رتبه عالی تو کنکور میارید شاد باشید
سلام! خوبم من! مرسی! ... ایشالا! همین طور شما!سلام خوبم شما خوبی؟ چرا صفر؟ انشاالله که بهترین نتیجه را بگیری
آره! این راه خوبیه! مرسیامیدوار باش رزا جون. تلاشتو کردی. یه جای خوب قبول میشی حتما!
تست خیلی خوبه، کنارش نکته هایی که یاد میگیری و بنویس واسه هفته آخر خیلی مفیده!
پردازش خیلی جاها گزینه های رو غلط زده! خصوصا جلد اولش!ولی در کل منبع خوبیه برای مرور و تست تو این ماه آخری!
اکولوژی حیات وحش که قشنگه! من تازگیها بش علاقه مند شدم!اگه جزوه های گرگانو میتونی واسه این درس پیدا کنی خیلی کاملن و تست هم از توش خیلی اومده.
سلام خیلی ممنون بابت راهنماییتون آره شاید با این جزوه راحتر بشه باهاش کنار اومدپردازش خیلی جاها گزینه های رو غلط زده! خصوصا جلد اولش!ولی در کل منبع خوبیه برای مرور و تست تو این ماه آخری!
اکولوژی حیات وحش که قشنگه! من تازگیها بش علاقه مند شدم!اگه جزوه های گرگانو میتونی واسه این درس پیدا کنی خیلی کاملن و تست هم از توش خیلی اومده.
سلام می دونم دیگه ولی به قول شما کیفیت مهمه نه کمیتاز کجا میدونی کهاندازه ی ما نخوندی؟!![]()
منم زیاد نخوندم! البته کیفیت مهمه نه کمیت! ... ایشالا هر سه قبول بشیم! خدا رو چه دیدید، شاید همکلاسی شدیم!![]()
سلام! خوبم من! مرسی! ... ایشالا! همین طور شما!
آره! این راه خوبیه! مرسی![]()
آره! پردازش غلط داره!
جلد اولو چرا میخونید؟! جلد دو رو بخونید! میگن که طرز سوال دادن عوض شده و جلد اول لدرد نمیخوره زیاد! البته منم شنیدم اینو از استادام!
با حرفت موافقم! این کتاب حجمش زیاده! اگه بتونی جزوه گیر بیاری بهتره! چون زیاد وقت نیست واسه خوندن مطالب جدید، اونم کتابی با این حجم!
ج این سوالتم این میشه3) واحدهای کشت و صنعت در وسعت بیش از 5 هکتار
مرسی عزیزم. خودم گشتم تو نت پیدا کردم جدولشوج این سوالتم این میشه
من نمیدونم از کدوم کتابه اما جزوه ش رو دارم
میخوای میلتو بده واست سندکنم
4صفحه س
هان اون سوال اولتو متوجه نشدم دوباره میپرسی گلممرسی بابت جوابات. اون مقیاس متوسطی که گفتی واسه سوال مک هارگ اکورژیونه؟
سوال اولی که پرسیدمو نمیدونی؟خیلی دنبالش گشتم نبود هیچ جا
راستی واسه ارزیابی چه جزوه هاو کتابایی رو خوندی؟
ممنون.خوش به حالت که نکات کنکوری آمادشو داشتی.من که چشام در اومد تا خوندمشون!هان اون سوال اولتو متوجه نشدم دوباره میپرسی گلم
مقیاسش میشه ecosection
من شالوده مخدوم و جی ای اسشو خوندم/ارزیابی منوری/چندتا کتاب پارکداری و توریسم مجنونیان/و جزوات سنجش و گرگانواصفهان و تهران البته این جزوات کلیداشو خوندم و نکات کنکوریشو چون دست نوشته های دوستم بوده
شما دانشجوی کجایی گلم؟
هوم نه من تازه ترم 7م پارسالم کنکور ناپیوسته داشتمممنون.خوش به حالت که نکات کنکوری آمادشو داشتی.من که چشام در اومد تا خوندمشون!
من دانشجو نیستم.یه سالی میشه فارغ التحصیل شدم.ولی پیام نور درس میخوندم پایم واسه کنکور ارشد خیلی خیلی ضعیف بود!
سلام خوبید؟ شرمنده نمی تونستم کاریش کنم فقط تونستم اسکنش کنم فکر کنم بشه کمی بزرگش کرداین تستایی که گذاشتین فونتش خیلی ریزه![]()
خوبهسلام
اا من خیلی وقته اینجام اما زیاد فعال نیستم
من بهنازم و شما؟
سوالاش همه واسم تکراری بودسلام خوبید؟ شرمنده نمی تونستم کاریش کنم فقط تونستم اسکنش کنم فکر کنم بشه کمی بزرگش کرد
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
" زبان عمومی کنکور کارشناسی ارشد " | منابع طبیعی | 4 |