با سلام
دوستان هرکسی که هر شغلی در نظر داره و میخواد شرکتی که داره کار میکنه یا دوستانی که بیکار هستند در این تاپیک پیغام بدن تا بتونیم به همه دوستان کمک کنیم
من خودم
در شرکت مهندسین مشاور سازه اندیشان کار میکنم
با 10 سال سابقه کاری
با سلام
دوستان هرکسی که هر شغلی در نظر داره و میخواد شرکتی که داره کار میکنه یا دوستانی که بیکار هستند در این تاپیک پیغام بدن تا بتونیم به همه دوستان کمک کنیم
من خودم
با 10 سال سابقه کاری
سلام لطفا رزومه کاری خوت برام میل کنسلام
من دانشجوی رشته عمران هستم و توانایی کار با اتوکد sap و etab رو دارم ضمناً در زمینه کارهای اجرایی هم تجربه دارم لطفاً اگر کاری داشتید در www.asemoonigitar@yahoo.com پیغام بگذارید![]()
لطفا رزومه کاری خودت برام میل کن saeid_gh82@yahoo.comsalam man omran naghshe bardari khondam va donbale karam age mishe komakam konid mamnoon.
سلام لطفا رزومه کاری خوت برام میل کنsalam man omran naghshe bardari khondam va donbale karam age mishe komakam konid mamnoon.
10 سال سابقه کار دارم که 8 سال آن با مدرک کاردانی بوده وحدود 25 سال تجربه فامیلی در امور ساختمانی و پیمانکاری دارم و در رشته معماری کارهای طراحی خوبی دارم که اجرا شده است.سلام
شما چند سال سابقه هستید و مایلید در کجا مشغول به کار شوید؟در چه زمینه هایی تخصص دارید؟
با سلام
من خودم
با 10 سال سابقه کاری
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کاریابی برای مهندسین نساجی | جویای كار | 14 |