ولي من برا شما هم متاسفم كه با اين لحنه بيانتون مشخص كردين انگيزتون از اين تاپيك بيان بدبختياي اين كشور نيست و حمايت از يك شخصه خاصه
دوست من، اگر هدفم حمایت از کسی بود، که ازش خجالت نمیکشم که بگم رای من برای کیه، در خصوص این صحبت میکردم که نمیاندهی مورد نظرم(اگر اون مورد نظرم بود!

) گفته که با چوب بستنی کشور رو اصلاح میکنم!!...
من تو تاپیک چی گفتم؟! گفتم که کشورمون سالانه مبالغ قابل توجهی رو صرف وارد کردن چیزایی میکنه که اگر خودمون در اینجا تولید کنیم، هم ارز بیرون نمیره، هم کار تولید میشه، هم گردش اقتصادی ایجاد میشه!! غیر از این، از پست اول من چیزی میبینید نشون بدین و بگین...
كسي كه بخاد با يه واژه نامتعارف تو جامعه - چوب بستني وارداتي - جلب توجه كنه و برا خودش دنباله منفعت باشه .....
اتفاقا من گرفتاری جامعه رو گفتم!!!
اونی که پرید وسط و گفت اینا فقط میخوان نمیدونم چیکار کنن و اینا، شما بودی!! من اصلا راجع به انتخابات حرف نزدم!! من گفتم تو مصاحبه، پاسخ فلان سوال رو این داده!!
!!!!!شما کجا اینو خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا برام قابل قبول نیست!!!شما حتی مستند میراث آلبرتا رو ببینی توش یکی از اساتید دانشگاه شریف می گه دانشجوها می رن آمریکا و درس میخونن اما درسی که می خونن به درد ما نمی خوره!!اونا همینجوری 50 سال از ما جلوترن و طرحای تحقیقاتیشون مال 100 سال دیگه ی ماست!ما چطور می تونیم این علمو استفاده کنیم؟حتی اگه بخوان برگردن ایران این علم به درد ما نمی خوره...و شما می گی اونا از ما میان طلب علم میکنن؟یکم واقع نگر باش داداش!!!!!
تو همون البرتا، میگه که بیشترین تولید علم و قدرتمند ترین دانشگاه برق دنیا، دانشگاه شریف در تهران است!!....
دوست من، در بحث روباتیک هم دانشگاه قزوین(ازاد قزوین!) حرف اول در دنیا رو میزنه!!(نه در صنعت روباتیک! در علم روباتیک!)... در بحث هوش مصنوعی هم، دانشگاه فردوسی بسیار معروفه!! در پزشکی هم بوعلی اوازهي بینالمللی داره!!.... مسئله اینه که ما اینقدر برامون طبیعی شده که اینا رو بهش توجه نمیکنیم!!!!
بعدشم، عرض کردم، صنعت نه علم.... شما سوپر مارکتی سر کوچتون هم علم داره به موتور پراید و میتونه براتون موتور رو بریزه کف اسفالت و دوباره ببنده!! ولی اگر یکی از قطعاتش خراب بشه، میتونه کاری بکنه؟!!
طرف علم داره، ما علم داریم... ولی صنعت نداریم! ما طراحی خودرو در حد بنز اس کلاس المان رو داریم، طراحی در حد لندکروز ژاپن رو داریم، ولی صنعت تولیدش رو نداریم!!! به همین سادگی....
تو همون میراث البرتا، اون دستگاه تونل زن رو میگه تو شریف ساختن!! ما حتی علم تولید رو هم داریم!! فقط صنعت تولید رو نداریم!!(خط تولید های عریض و طویل!)....
خب ایران از کجا آورده؟برادران رایت رو در نظر بگیر!!اونا از اونجا شروع کردن...(ناصرالدین شاه ما اونموقع تو کف خارجیا بود و داشت خاطرات خودشو می نوشت!!)حرف منم اینه که اگه از اول دست رو پای خودمون گذاشتیم و از خودمون علم در کردیم می تونیم بگیم ما به دنیا کاری نداریم!! اما الان ما وابسته به دنیا هستیم حتی در چوب بستنی!باززم باید یکم واقع نگر باشیم...ایران هم یکیش منظورت مونتاژه دیگه؟تا پارسال موتور خودروی ملی از آلمان میومد!!!چه ملیی شود!!!!!این که نشد علم!!این مونتاژه!!و صاحب اون علم هم حق داره که بگه این مال منو دزدیده و تحریممون کنه...چون بدون پرداخت هیچ هزینه ای سیستم اونا رو گرفتیم و داریم کپی می کنیم و اسم ملی هم روش می ذاریم و ادعای تصرف جهان هم می کنیم!!هر کسی یه حدی از تحملو داره خب!!!این همون قانون کپی رایته که بخاطرش خیلی خیلی تو دنیا تحقیر میشیم!
همین الان بهترین خلبانای ایران همونایین که زمان شاه رفتن آمریکا...و تو جنگ دنیا رو شگفت زده کردن...نکنه بومی ایران بوده؟وقتی هم هواپیما از خارج بوده و هم دانش راندنش؟؟یا نکنه با آموزش اون نسل اول به نسل بعدی نسل دوم می شه دانش بومی؟؟؟
دوست من، اول قسمت دوم رو براتون پاسخ بدم!! اکثر افتخارات ما در جنگ، برا تامکت هستش!! ما صرفا 7 ساله که بیشتر از امریکا تامکت رو داشتیم!! خوب، شما نصف امارهای کسب شدهی جنگی با تامکت توسط ایران رو از امریکا که صاحب علم پرواز و علم ساخت دستگاه هست رو بیار!!!!
ما 8 سال افتخار جنگی با تامکتی داریم که تولید کنندهی اون و اموزش دهندهی تنها خلبانهاش، خودشون فقط یک عملیات باهاش داشتن!!
شما بر ببین موشک فینکس رو که ایرانی ها باهاش 3 تا 3 تا نگنده مینداختن رو امریکایی ها توی چند تست موفق شلیک کردن!!
میدونم تعجب میکنی!! ولی خدایی انصافا برو تحقیق کن ببین امریکا با تامکت هاش چیکار کرد!! ایا تونست یه بار!! فقط یه بار با تامکت هاش موشک فینکس درست حسابی شلیک کنه اونم توی سه جنگ عمده، و 5 عملیات نظامی گسترده ای که ازش استفاده کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قسمت بعدی هم، در خصوص موتور ملی هستش... موتور ملی ایران طراحی میشه، ولی المان تولید میشه!! چرا؟ چون ما سختافزار لازم برای ساخت و تولید عمدهی موتور سمند رو نداریم!! متاسفانه تنها خطوط تولید هم به دلیل خرید از چین ورشیکسته شدن و کنار گذاشته شدن...!!!!
بنابراین، این نیست که ما نمیتونیم تولید بکنیم!! ابزارش رو نداریم... شما همین امریکا رو خطوط تولید رو ازش بگیر، اگر تونست چوب بستنی درست بکنه من بهش جایزه میدم!!...
من دارم میگم ما علم رو داریم، ولی صنعت رو نداریم و نیازمون اینه که صنعت رو هم بیاریم به کشور....
دوست من، کشتی های ساخت ایران، تماما ساخت ایران هستن و مونتاژ نیستن!! میدونم که همه میگن از چین اوردن یا از روسیه!! ولی واقعیت اینه که قطعه به قطعه رو در اینجا طراحی و ساختن و استفاده کردن، و صرفا برخی قطعات رو از چین وارد کردن اونم به دلیل هزینهی تموم شدهی کمتر نه ناتوانی در ساخت!

همین مسئله خوشبختانه در خصوص هواپیما و قطار هم هستش...
مثل اینکه تاریخ هوافضا رو اصلااااا نمی دونی!!اولا اینکه از روسیه شروع شده...واقعا حال ندارم دوباره تاریخشو تایپ کنم!!تو یکی از تاپیکا گفته بودم...اما شما میتونی یه سر به ویکی پدیا بزنی و تاریخ هوافضا رو بخونی برات بد نیست!!
بعدشم چندساله ما اصلا لیسانس هوافضا داریم؟؟؟؟چندتا کارو خودمون کشف و اختراع و ابداع کردیم؟؟؟داداش کپی کردن نمی شه تولید علمممم/...نمی دونم چطوری اینو باید بفهمونم!!!جدی می گم!
در این خصوص، ما جزو معدود کشورهای دنیا هستیم که اصولا موشک ماهواره بر فرستادیم فضا...!! درسته که ماهواره کاری نکرده، ولی این ازمایشه!!
همینجوری که اطلاع دارید، هوافضای ایران عمر زیادی ازش نگذشته و غرب و یا هیچکجای دیگه، به ما علم و یا سخت افزار رو نمیده!!
امروز، افغانستان هم ماهواره میفرسته هوا، ولی با هزینهي چند میلیارد دلار و توسط امریکا! در حالی که ایران، در حال حاضر، 4 ماهواره فرستاده و 3 تای دیگه امادهی ارسال هستن که دقیقا اطلاع ندارم، این سری که میخواد بره واقعا کار میکنه(استفادهی ارتباطی!) یا سری بعد از اینا...!!
ما جزو شاید 5-6 کشور اول دارای
صنعت این مسئله هستیم!! و همونطوری که عرض کردم، علم رو کسی به ما نداده و صنعت رو هم کسی به ما نداده!!... خودمون تنهایی و مظلومانه اینکارو کردیم!!...
مردم امریکا وقتی به این چیزا دست پیدا کردن، تو چشاشون اشک جمع شده بود و رو هوا میپریدن، در حالی که ما حتی حوصلهی مسخره کردنش رو هم نداریم!!... چرا؟! چون فکر میکنیم که 5 سال بعد از تشکیل سازمان هوافضا، ما باید تلسکوپ و ایستگاه فضایی بفرستیم هوا!

....
تا چندسال پیش خیلی از سایتای علمیشون باز بود...اما دیگه بستن...نه واقعا چندساله که اساتید ما همه فارغ التحصیل ایران شدن؟؟؟؟شما یه نگاه به کارنامه اساتید دانشگاهای داخلی بنداز...بعد صحبت می کنیم ...(البته دانشگاهای معتبر و دولتی منظورمه...)
علم هسته ای به ما منتقل نشده! علم هوافضا به ما داده نشده! علم موشکی به ما منتقل نشده!!
در طول 30 سال گذشته صنعت خودرویی، صنعت هواپیمایی، صنعت هوایی، صنعت.... به ما منتقل نشده...!!
باز شدن چارتا سایت برای خوندن چارتا مقاله که کار شاخی نیست!!
آمریکا چطور؟؟؟که الان بزرگترین تولید کننده محصولات کشاورزی جهانه و هر ساله برای ثابت نگه داشتن قیمتها مقدار زیادی از اونا رو به دریا می ریزه؟؟؟
ببین اینکه 7% هست منظور احتمالا صادرات هست!!وگرنه کشوری که نتونه از پس نون مردمش بربیاد نمی تونه تو صنعت موفق باشه!!می شه مصر و آفریقا!مطمئن باش اون 7% جواب مردمشو می ده حتما و این نشون می ده که صنعتش چقد عظیمه که با 7% بخش کشاورزی هم که بگیریم 80 میلیون آدمو سیر می کنه و بقیه کاراش رو بخش صنعتیه!!
دوست من، امریکا 350 میلیون جمعیت داره!!30 برابر ما طول و عرض کشورشه!! ما نباید با اونا مقایسه بشیم! ما باید با المان، انگلیس، فرانسه و این دست کشورها مقایسه بشیم!!
در خصوص اون 7 درصد هم بحث اقتصاد در المان رو از ویکی پدیای انگلیسی بخونین، یا بگید براتون لینکش کنم اگر پیدا نکردید!! المان، اول خدمات، بعد صنعت! و بعد از اون نزدیک به 7-8 درصد، کشاورزی هستش...(اقتصادش و نه صادراتش!)...
نه اشتباه نکن!!!من هر دو (علم و غذا...که اگه این دوتا رو داشته باشیم و محتاج دیگران نباشیم اونوقت می تونیم به صنعتی شدن فکر کنیم...)رو گفتم...بعدشم با گشنه نگه داشتن مردم می شه صنعتی شد؟؟؟؟نه خیر!!همونطور که م یبینی چقد سطح زندگیها تو کشورای صنعتی بالاست...سلامتیشون چقد بالاست...امکاناتی که دولت در اختیار مردم می ذاره بالاست...
بعدشم چه فرقی؟؟؟؟همه آدمیم و نیازمند غذا!!!این چه حرفیه؟؟؟؟؟؟؟تازه من گفتم تولید علم هم هست...حتی اول گفتم...که با اون علم بتونیم محصولی با کیفیت بعتر و بیشتر داشته باشیم...با آب کمتر مردم بیشتری رو سیر کنیم ...با کودهای صنعتی کمتر به سلامت مردممون کمک کنیم که محتاج دارو نباشیم!!شما چرا هر چیزی رو عکس می گیری؟
دوست من، عرض کردم، اغاز به صنعتی شدن ها رو مقایسه بکنین!! شورع صنعتی شدن المان رو با شروع صنعتی شدن ایران مقایسه بکنین! نه المانی که 60 ساله صنعتی شده با ایرانی که داره صنعتی میشه!!!!
وضع کشورها رو با سالها مقایسه نکنین!! ببینین در برههای زمانی چی بوده وضعشون!! اون وقتی که المان و فرانسه و انگلیس شروع کردن به صنعتی شدن، وضع مردم و معیشت چی بود؟!!
ایا به نظرتون کشوری که داره چوب بستنی وارد میکنه، اصولا صنعتیه؟!!
ما هنوز حتی وارد هم نشدیم به بحث صنعتی شدن و داریم درجا میزنیم فعلا!!
من مشکلی با ساخت داخل کشور ندارم!!اتفاقا برای همه ی ما مایه افتخار خواهد بود...اما مساله اینه که چقدش از خودمونه که ادعای جهانی شدن می کنیم؟
ادعای جهانی شدن، برای دولتی بود که سر کار اومد... دولت با شعار امام زمان و صنعتی شدن و عدالت و تمرکز زدایی اومد سر کار، و کارهاش رو نصف و نیمه ول میکنه!! ما تو سال 84-5، بیشترین قطعات سمند و پژو رو خودمون میزدیم و اگر بپرسید، میبینید که چه کیفیت عالیی پیدا کرده بودن!! همین الان هم قیمت ماشین 87 از 84 کمتره! برای ماشین بازها!( کسانی که ماشین بازن و حواسشون به کیفیته و نه سال ساخت، همیشه ماشین های 83 تا 86 رو میگن که بهتره!!)... و متاسفانه بعد از اون، ما رو اوردیم به وارد کردن همه چیز از چین چون ارزون تر در میاومد!

.... این بلا، سر امریکا هم اومد که همه چیز رو از چین اورد و اروپا هم همین بلای ما سرش اومد! فقط اونا تونستن خودشون رو جمع بکنن، ما نه! :|
مثلا که چی؟؟
بعدشم همه کشورای دنیا چیکار می کنن؟؟؟ما هم تا زمانی که واقعا خودمون به خودکفایی برسیم خببببب همون کارو کنیم !!!چرا مردمو داریم له می کنیم؟به خدا این مردم گناه دارن...هر چیزیو دارن تحمل می کنن اما احدی کمی به فکرشون نیست!!مردم ایران شدن سنگ آسیاب خودخواهیای احمقانه و بی خردانه ی مسئولین!!!یکی نیست به فکر درد این مردم باشه...
ببین، ما اونقدر به امریکا نزدیک بودیم که تنها کشوری هستیم که بهمون برخی تجهیزات رو میداد!! برخی کارخونه ها رو میداد(مثلا ماشین سازی یا جنگندهی تامکت!!)... اونقدر نزدیک بودیم که اولین کشوری بودیم که برخی صنایعش رو تحویل گرفتیم... ولی خیلی راحت، شروع کردن به تجزیهی کشور... از بحرین تا تلاش برای کردستان و اذرباییجان و سیستان!!...
فکر میکنی مردم برای چی انقلاب کردن؟! تا حالا دیدی مردمی هم ازادی داشته باشن، هم اقتصاد داشته باشن، هم امکانات داشته باشن بعد انقلاب هم بکنن؟! ما وابسته بودیم و هرچی امریکا میگفت رو باید چشم میگفتیم...
خیلی از این گروه های تجزیه طلب امروزی، یادگار همون روزهان دوست من...
دوستی ما با امریکا، به ضررمون تموم میشد چرا که میخواستن تجزیمون بکنن!!
شما ببین الان اصلی ترین حامی کشور عربی شیعه کیه؟! ببین اصلی ترین حامی کشور کردستان کیه؟! اصلی ترین حامی کشور سیستان و بلوچستان کیه؟! اصلی ترین حامی بازگشت!! شهرهای اذرباییجان به خاکش کیه؟!
بابا همهی اینا اصلی ترین حامی و اصلی ترین سرمایه گذارش امریکاست... بابا امریکا.... ما اگر هنوز وابستهی به اونا بودیم، یا از این به بعد وابسته ی به اونا بشیم، مملکت تجزیه میشه به باد میره...
بابا ببینید طرح خاورمیانهی جدید رو... از منابع غربی هم ببینید نه از منابع ایرانی که بگید مهندسی شده و ساختهی دست جمهوری اسلامیه...
طرف رئیس جمهور مملکته جلو دوربین می پرسه چرا پراید شده 20 میلیوننننن؟؟؟؟؟؟من از کجا بدونم ؟؟؟؟؟
این مسئله پاسخش مشخصه... ولی واقعا من فکر میکنم شما پاسخش رو نمیخوای بشنوی وگرنه میگفتم!

...
واقعا حالمو بد کردی با این پستات...تو از کدوم مردمی؟نکنه بهت پست پیشنهاد شده؟؟؟
گفتن اینکه تلاش کنیم تا کشورمون مستقل بشه حال شما رو بد میکنه؟ چه پستی به من میتونه پیشنهاد بشه؟ عزیزم، من تا اخر عمرم هیچ کار دولتیی توی این نظام نمیتونم داشته باشم!!
چرا هرکسی بیاد از سیاست های این نظام دفاع بکنه، میشه جیره خور و پست بهش پیشنهاد شده؟
اگه انتخاباتي نبود و كسي ميومد ميگفت چوب بستني وارد ميكنيم با صرف فلان قدر هزينه
همين آدما ميومدن ميگفتن چنين چيزي وجود نداره و اينا دشمنان ملت هستن كه دارن جو سازي ميكنن و گرنه چوب بستني چيه كه ما بخايم وارد كنيم
برو پست های قبلی من رو بخون!!.... من 4 ساله دارم میگم این مملکت صنعت نداره باید روش کار بشه و صنعتی بشه!

... چه وقتی مخالف این نظام بودم، چه الان که موافق این نظام هستم!
اينا همونان كه به حكمه ولي امرشون ديشب دلشون واسه شبكه دو پرپر ميزد نه شبكه سه و يه فوتبال داغ،چون دغدغه و اميدشون يه چيز ديگست و مثه من واسه فرار از فكره بدبختيا با فوتبال سرشو گرم نميكنه
دوست من، بنده بر خلاف شما، کل مسابقهی فوتبال رو دیدم... اونوقتی که عادل به مهدوی کیا تیکه انداخت، من تو سوپری داشتم تخمه میخریدم برا فوتبال!!...
حکم ولی امر رو کجا اعلام کردن؟! میشه بگی؟؟؟؟ یه جا یه نمونه یه مثال برا من بیار که اقا گفته به کی رای بدین یا از کی حمایت بکنین...
عرض کردم، بنده موافق نظرات رهبری هستم، اقای جلیلی، اقای احمدینژاد، اقای ایکس یا ایگرگ، حتی یه گلدون اگر حرفش حرف رهبری باشه، و چیزی داشته باشه برای ایندهی مملکت، من بهش رای میدم...
من موندم که شما با چه رویی در مورد برنامه ای که ندیدی حرف میزنی؟!
اينا همونان كه در هر حال چشمشونو ميبندن به روي خيلي مسائل تا اون بالا دستي ازشون راضي باشه
روی کدوم مسائل؟