کشف معادن طلا در چند استان کشور

arsenal1400

عضو جدید
کاربر ممتاز
کشف معادن طلا در چند استان کشور

سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در استان‌هاى خراسان رضوى، کرمان، کردستان و يزد معدن طلا کشف کرد.
به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، بهروز برنا مدیر امور اکتشاف این سازمان ضمن اعلام این خبر گفت: هم اکنون کشورمان سرمايه‌گذارى خوبى در حوزه اکتشافات معدن انجام داده که با ادامه اين روند مى‌توان ذخاير مواد معدنى کشور را ارتقا داد.
وى با اشاره به ذخيره 58 ميليارد تنى معادن کشورمان گفت: 46 تن ماده معدنى با ذخيره‌اى بالغ بر 58 ميليارد تن در کشورمان وجود دارد.
برنا همچنين به رتبه مناسب کشورمان در حوزه اکتشافات معدن اشاره کرد و افزود: کشورمان در حوزه اکتشافات معدن در خاورميانه رتبه نخست و در آسيا رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.
وى با اشاره به لزوم سرمايه‌گذارى بيشتر در حوزه اکتشافات معادن اشاره و خاطرنشان کرد: با سرمايه گذارى بيشتر در حوزه اکتشافات معدن مى‌توان صادرات مواد معدنى کشور را افزايش داد.

lo30

عضو جدید
کاربر ممتاز
معادن خوبی تو ایران هست ولی چون برای اکتشاف درست هزینه نمیکنیم چه بخش خصوصی چه دولتی نمی تونیم نتیجه لازم ودرستی از معادن بگیریم من خودم معادنی سراغ دارم که چندین نفر براش پروانه اکتشاف گرفتن
و بعد بعلت عدم مطالعه کافی معدن رو غیر اقتصادی تعریف کردن ولی بعد از چندین نفر یک نفر پیدا شده که با دید صحیح ودرست از همون معدن جواب گرفته.تو معادن طلاو مس هزینه ها سر سام آوره تو ایران نه تکنولوژی کافی رو داریم نه سواد درست حسابی . تا زمانی که نفت تو ایران داریم فکر نکنم کسی رو معادن دیگر سرمایه گذاری کنه.

arsenal1400

عضو جدید
کاربر ممتاز
معادن خوبی تو ایران هست ولی چون برای اکتشاف درست هزینه نمیکنیم چه بخش خصوصی چه دولتی نمی تونیم نتیجه لازم ودرستی از معادن بگیریم من خودم معادنی سراغ دارم که چندین نفر براش پروانه اکتشاف گرفتن
و بعد بعلت عدم مطالعه کافی معدن رو غیر اقتصادی تعریف کردن ولی بعد از چندین نفر یک نفر پیدا شده که با دید صحیح ودرست از همون معدن جواب گرفته.تو معادن طلاو مس هزینه ها سر سام آوره تو ایران نه تکنولوژی کافی رو داریم نه سواد درست حسابی . تا زمانی که نفت تو ایران داریم فکر نکنم کسی رو معادن دیگر سرمایه گذاری کنه.

موافقم

مرسی جالب بود تو یزد و اردستان هم می دونم معدن هست

مرسی
معلومه که هست اونجاها معدنه معدنه :دی
معدن تو معدن شد :دی