گور بابای حس ناسیونالیستی
منم بودم میرفتم ......وقتی تو مملکت خودم ارزش نمیدن بهم من چرا باید ارزش بدم بهشون؟
دمش گرم ....عرق ملی برا هیشکی نون و آب نشده
اون محموله ها میره که الان تو راحت و با ارامش نشستی داری برا ما هیچ هیچ میکنی!!!دمش گرم وقتی بهشون نمیرسن حق دارنننننن
فقط باید سر موقع محموله هاشون به غزه و لبنان و فلسطین برسه وضع جوونای ما هیچچچچچچ
شما هم میرفتی خیلی خوب میشداون محموله ها میره که الان تو راحت و با ارامش نشستی داری برا ما هیچ هیچ میکنی!!!
تو سهم خودتو بفرست به درکاون محموله ها میره که الان تو راحت و با ارامش نشستی داری برا ما هیچ هیچ میکنی!!!
اینا تا ملتو دق ندن نمیرنشما هم میرفتی خیلی خوب میشد
چرا نمیری؟
حسام جان الکی شعار ندیم.....به به اقا سهیل
شما قبلا در مورد حس ناسیونالیستی نمیگفتی چیزی؟
که شما عربید و ایرانی هستیم و .....؟
خب بمون تو وطنت
اینجا ایرانه
وطنمون
به به اقا سهیل
شما قبلا در مورد حس ناسیونالیستی نمیگفتی چیزی؟
که شما عربید و ایرانی هستیم و .....؟
خب بمون تو وطنت
اینجا ایرانه
وطنمون
آخه ریشه همه مفاسد برمی گرده به بعضیا که تو 88 بروز کرد مهم نیست افکار بیمار شما چیه مهم حقیقته که برات نوشتم!هرجا کم آوردین آخر حرفاتون رو بند کنید به 88 و انتخابات و . . . .به هرحال هر کی اهلش بود و تو خواب نبود منظور اون پست منو خوب گ رفت که چی میگم و کی رو میگم .![]()
خوبه نهایت مسلمانی و وطن پرستی شما هم معلوم شد (شکم سیر)!!!!!!!!!!شکم گشنه خدا و پیغمبر رو هم انکار میکنه
حالا وطن کیلو چنده بعد خدا ؟
چه تفکر نابی!!!گور بابای حس ناسیونالیستی
منم بودم میرفتم ......وقتی تو مملکت خودم ارزش نمیدن بهم من چرا باید ارزش بدم بهشون؟
دمش گرم ....عرق ملی برا هیشکی نون و آب نشده
خوب راحت خودتو نماینده 80 درصد می دونی! البته این بیماری توهم بین شما و دوستات تازگی نداره!تو سهم خودتو بفرست به درک
مشکل اینه که 80% مملکت ناراضین
حرفاتو نده بیرون چون اینجا حاله آدمو بهم میزنی برادر
عجیب اینست که شما اصلآ نگرفتی چی به چیه؟ مگه کشتی گیر نمیتونه بره یه کشور دیگه کاربکنه؟ فقط فوتبالیست ها میتونند؟بعضیا چقدر از خیانت و وطن فروشی هموطنانشون کیف می کنن!!!!!!!!!
عجیب نیست ؟
شما مثل اینکه تو باغ نیستی!طرف ملیت خودشو عوض کرده! اینکه بعنوان لژیونر تو یک کشور دیگه بازی کنه که اشکالی نداره بحث تغییر ملیت این آقاست!عجیب اینست که شما اصلآ نگرفتی چی به چیه؟ مگه کشتی گیر نمیتونه بره یه کشور دیگه کاربکنه؟ فقط فوتبالیست ها میتونند؟
تو اصلآ میدونی خیانت و وطن فروشی معنیش چیه؟
همش بلدی بدون اینکه فکر بکنی کشتی گیر ارزشمند ایرانی را وطن فروش بنامی؟ این حرف و این دیدگاه را بشدت نکوهش میکنم و محکوم.
افکار بیمار اینه که همه رو بیمار بدونی !آخه ریشه همه مفاسد برمی گرده به بعضیا که تو 88 بروز کرد مهم نیست افکار بیمار شما چیه مهم حقیقته که برات نوشتم!
خوبه نهایت مسلمانی و وطن پرستی شما هم معلوم شد (شکم سیر)!!!!!!!!!!
با همین تفکر می خواستید مملکت رو دو دستی بدین دست بیگانه و خائن؟!
چقدر قیمت شما ارزونه! بگو چطور دشمن راحت جاسوس یابی می کنه!
چه تفکر نابی!!!
خوب راحت خودتو نماینده 80 درصد می دونی! البته این بیماری توهم بین شما و دوستات تازگی نداره!
من که میگم شیکم باید سیر باشه !شما مثل اینکه تو باغ نیستی!طرف ملیت خودشو عوض کرده! اینکه بعنوان لژیونر تو یک کشور دیگه بازی کنه که اشکالی نداره بحث تغییر ملیت این آقاست!
آره از دید شما هر که به کشورش علاقه داشته باشه و نخواد عبد و عبید کسی باشه در دوران جاهلیت بسر می بره!آدم در عصر جاهلیت باشه ولی خائن و وطن فروش نباشه.افکار بیمار اینه که همه رو بیمار بدونی !
ماجرای همون دیوونه که میپرسن چرا انداختنت تو تیمارستان !؟
میگه من فکر میکردم همه دیوونن . همه هم فکر میکردن من دیوونم !
این 88 لعنتی اگه نبود ، میخواستین همه چی رو به چی بند کنین خدا میدونه !
الان پست مدرنیزم هم داره از مد میفته !
اروپا شده یه کشور !
تو هنوز انگار تو عصر جاهلیت سیر میکنی !
من که میگم شیکم باید سیر باشه !
شیکم که خالی باشه میای اینجوری چرت میگی !
ملیت عوض نکرده و دو تا ملیت داره شیکم خالی !![]()
نه که آغاتون نیست !مثل اینکه خیلی افتخار می کنی که بنده شکم هستی و بخاطر شکم دست به هر کاری می زنی!
تغییر ملیت بخاطر اینه که قوانین فیلا میگه باید هموطن بشه بعد بیاد از سوی اون کشور کشتی بگیره. از ته دل که نکرده. بخاطر رعیت قانونه. اگه دوست نداشتیم خوب ازش حمایت میکردیم تا نره. اینهمه ایرانی رفتن خارج و تغییر ملیت دادن چی شده مگه. دیگه ایرانی بحساب نمیان؟شما مثل اینکه تو باغ نیستی!طرف ملیت خودشو عوض کرده! اینکه بعنوان لژیونر تو یک کشور دیگه بازی کنه که اشکالی نداره بحث تغییر ملیت این آقاست!
عزیز من اینا عقلشون تو شیکمشونه !تغییر ملیت بخاطر اینه که قوانین فیلا میگه باید هموطن بشه بعد بیاد از سوی اون کشور کشتی بگیره. از ته دل که نکرده. بخاطر رعیت قانونه. اگه دوست نداشتیم خوب ازش حمایت میکردیم تا نره. اینهمه ایرانی رفتن خارج و تغییر ملیت دادن چی شده مگه. دیگه ایرانی بحساب نمیان؟
نباید بخاطر کار قانونی و حق انسانی یک انسان به وی انگ وطن فروشی بزنیم.
به نظر شما تعریف وطن فروشی چیه؟اینکه به خاطر پول ایرانی بودن خودتو حذف کنی اسمش چیه؟!تغییر ملیت بخاطر اینه که قوانین فیلا میگه باید هموطن بشه بعد بیاد از سوی اون کشور کشتی بگیره. از ته دل که نکرده. بخاطر رعیت قانونه. اگه دوست نداشتیم خوب ازش حمایت میکردیم تا نره. اینهمه ایرانی رفتن خارج و تغییر ملیت دادن چی شده مگه. دیگه ایرانی بحساب نمیان؟
نباید بخاطر کار قانونی و حق انسانی یک انسان به وی انگ وطن فروشی بزنیم.
جواب شما خاموشیه!عزیز من اینا عقلشون تو شیکمشونه !
یه چیزی از رو معده خالی میپرونن وسط و بعدا هم نمیتونن پاش وایسن !
زیاد دنباله ش رو نگیر![]()
مشتریشونم بشرطی که مردونه بیان بحث کننعزیز من اینا عقلشون تو شیکمشونه !
یه چیزی از رو معده خالی میپرونن وسط و بعدا هم نمیتونن پاش وایسن !
زیاد دنباله ش رو نگیر![]()
شما اون توضیح منو نخوندی . میگم قانون فیلا اینو میخواد. مثلآ خودشما که اسلامیت رو قبول کردی یعنی عرب هستی و ایرانی نیستی؟ چون اسلام برای ایران که نیومده. مال عرب هاست. زردشت مال ایرانی هاست. حالا شما که دین غیر ایرانی رو پذیرفتی یعنی وطن فروش شدی؟به نظر شما تعریف وطن فروشی چیه؟اینکه به خاطر پول ایرانی بودن خودتو حذف کنی اسمش چیه؟!
!
مشکل دقیقا همینه دیگهمشتریشونم بشرطی که مردونه بیان بحث کنن
کسی که به خاطر ساندیس و پول با چماق بیوفته به جون هم کشوریاش وطن فروش نیست؟آره از دید شما هر که به کشورش علاقه داشته باشه و نخواد عبد و عبید کسی باشه در دوران جاهلیت بسر می بره!آدم در عصر جاهلیت باشه ولی خائن و وطن فروش نباشه.
مثل اینکه خیلی افتخار می کنی که بنده شکم هستی و بخاطر شکم دست به هر کاری می زنی!
نهکسی که به خاطر ساندیس و پول با چماق بیوفته به جون هم کشوریاش وطن فروش نیست؟![]()
بیمار شمایید در ضمن درست حرف بزن برادرآخه ریشه همه مفاسد برمی گرده به بعضیا که تو 88 بروز کرد مهم نیست افکار بیمار شما چیه مهم حقیقته که برات نوشتم!
خوبه نهایت مسلمانی و وطن پرستی شما هم معلوم شد (شکم سیر)!!!!!!!!!!
با همین تفکر می خواستید مملکت رو دو دستی بدین دست بیگانه و خائن؟!
چقدر قیمت شما ارزونه! بگو چطور دشمن راحت جاسوس یابی می کنه!
چه تفکر نابی!!!
خوب راحت خودتو نماینده 80 درصد می دونی! البته این بیماری توهم بین شما و دوستات تازگی نداره!