کسی هست working model بلد باشه؟

لولیوش

عضو جدید
سلام دوستان
کسی هست working model خوب بلد باشه؟
می خوام یه طناب سهمی شکل و یک حلقه که روی طناب می لغزه رو شبیه سازی کنم
لطفا اگه می دونید راهنمایی کنید

ehsan4476

عضو جدید
سلام دوستان
کسی هست working model خوب بلد باشه؟
می خوام یه طناب سهمی شکل و یک حلقه که روی طناب می لغزه رو شبیه سازی کنم
لطفا اگه می دونید راهنمایی کنید
میتونید در Working Model 2D یک حلقه و یک مسیر سهمی شکل بکشید. بعد روی حلقه یک pin قرار داده و اون رو با مسیر joint کنید.
در ANSYS میتونید یک المان mass21 تعریف کنید و برای اون یک Constraint Equation بنویسید که که اون رو مقید به حرکت در مسیر سهمی شکل کنه.

• Like
واکنش ها: ?Why

لولیوش

عضو جدید
میتونید در Working Model 2D یک حلقه و یک مسیر سهمی شکل بکشید. بعد روی حلقه یک pin قرار داده و اون رو با مسیر joint کنید.
در ANSYS میتونید یک المان mass21 تعریف کنید و برای اون یک Constraint Equation بنویسید که که اون رو مقید به حرکت در مسیر سهمی شکل کنه.
اقا احسان ممنون از راهنمایی تون
باید بگم که مسیر دقیقا یک سهمی نیست و در واقع طناب در موقعیت 0و0 و 2و5 صفحه مختصات fix شده و یک وزنه روی طناب قابلیت حرکت دارد مسئله اینه که وزنه بعد از نوسانات در کجا می ایستد؟
من با working model نتونستم این کار رو انجام بدم یعنی یه جاهایی به مشکل برمی خورم میشه لطف کنید دقیق توضیح بدید.

?Why

عضو جدید
اقا احسان ممنون از راهنمایی تون
باید بگم که مسیر دقیقا یک سهمی نیست و در واقع طناب در موقعیت 0و0 و 2و5 صفحه مختصات fix شده و یک وزنه روی طناب قابلیت حرکت دارد مسئله اینه که وزنه بعد از نوسانات در کجا می ایستد؟
من با working model نتونستم این کار رو انجام بدم یعنی یه جاهایی به مشکل برمی خورم میشه لطف کنید دقیق توضیح بدید.

ببین از این خوشت میاد؟
کلک رشتی زدم !
:D

پیوست ها

• Untitled1.rar
    559 کیلوبایت · بازدیدها: 0

لولیوش

عضو جدید
ببین از این خوشت میاد؟
کلک رشتی زدم !
:D
اره خوب بود یعنی تا حد زیادی به جواب نزدیک می شه ولی مختصات دقیق وزنه در حالت تعادل رو این روش نشون نمی ده
راستی طناب رو چجوری شبیه سازی کردی؟ اگه بشه وزنه رو به طناب joint کرد یعنی وزنه روی طناب بتونه بلغزه خیلی عالی میشه
ببین می تونی این کار رو انجام بدی؟
در ضمن از این که وقت گذاشتی ازت ممنونم

?Why

عضو جدید
اره خوب بود یعنی تا حد زیادی به جواب نزدیک می شه ولی مختصات دقیق وزنه در حالت تعادل رو این روش نشون نمی ده
راستی طناب رو چجوری شبیه سازی کردی؟ اگه بشه وزنه رو به طناب joint کرد یعنی وزنه روی طناب بتونه بلغزه خیلی عالی میشه
ببین می تونی این کار رو انجام بدی؟
در ضمن از این که وقت گذاشتی ازت ممنونم

چرا نشون نمیده ؟
در حالت تعادل که هیچی ، موقعیتش تو هر لحظه رو هم بت میده !
البته تا منظورت از "دقیق" چی باشه !
یعنی در هر حال میخوای وزنه به کابل متصل باشه ؟من فعلاً چیزی به فکرم نمیرسه !
ولی اگه حالت کابلمون رو به حالت نهاییش (بدون وزنه) نزدیک کنیم و وزنه رو تا جایی که میتونیم به کابل نزدیک کنیم تا ضربه ی سقوط رو نداشته باشیم ، شاید وزنه از کابل جدا نشه !
ولی اینجوری که طبیعی تره !:smile:
واسه چه کاری میخوای ؟

آخرین ویرایش:

لولیوش

عضو جدید
چرا نشون نمیده ؟
در حالت تعادل که هیچی ، موقعیتش تو هر لحظه رو هم بت میده !
البته تا منظورت از "دقیق" چی باشه !
یعنی در هر حال میخوای وزنه به کابل متصل باشه ؟من فعلاً چیزی به فکرم نمیرسه !
ولی اگه حالت کابلمون رو به حالت نهاییش (بدون وزنه) نزدیک کنیم و وزنه رو تا جایی که میتونیم به کابل نزدیک کنیم تا ضربه ی سقوط رو نداشته باشیم ، شاید وزنه از کابل جدا نشه !
ولی اینجوری که طبیعی تره !:smile:
واسه چه کاری میخوای ؟
ببین اگه وزنه رو خیلی کوچک در نظر بگیریم می تونه خیلی به جواب نزدیک بشه.نگفتی طناب رو چجوری شبیه سازی کردی؟
واسه یه کلکل کوچیکه!

?Why

عضو جدید
ببین اگه وزنه رو خیلی کوچک در نظر بگیریم می تونه خیلی به جواب نزدیک بشه.نگفتی طناب رو چجوری شبیه سازی کردی؟
واسه یه کلکل کوچیکه!

خوب چه کاریه ؟
شعاعِ وزنت رو از y کم کن ! بهتر نیس ؟
گفتم که کلک رشتی زدم ! با یه عالمه قطعه ی مستطیلی کوچیک و یه عالمه Pin Joint یه زنجیر بافتم ! :biggrin:
فک کنم برای یه کلکلِ کوچیک بس باشه ! نیس ؟;)

لولیوش

عضو جدید
خوب چه کاریه ؟
شعاعِ وزنت رو از y کم کن ! بهتر نیس ؟
گفتم که کلک رشتی زدم ! با یه عالمه قطعه ی مستطیلی کوچیک و یه عالمه Pin Joint یه زنجیر بافتم ! :biggrin:
فک کنم برای یه کلکلِ کوچیک بس باشه ! نیس ؟;)
اره خیلی هم خوبه
دمتم گرم

• Like
واکنش ها: ?Why