کسی رو دوست نداشته باش........

jojo65

عضو جدید
تا می تونی کسی رو دوست نداشته باش. می دونی چرا؟ چون افسردت میکنه. شایدم یه روزی مجبور بشی به دوروغ به همه بگی که دوش نداری....... خیلی سخته گذشتن از کسی که دوسش داری. اما قشنگیش فقط تو یه چیزه اینکه تا اخره عمر تو ذهن و دلت زنده میمونه.............. کاش عشقی وجود نداشت..........:heart:

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست داشتن با عشخ فرخ میکنه عجیجم

شما عاشخ نشی مشکل حله

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا می تونی کسی رو دوست نداشته باش. می دونی چرا؟ چون افسردت میکنه. شایدم یه روزی مجبور بشی به دوروغ به همه بگی که دوش نداری....... خیلی سخته گذشتن از کسی که دوسش داری. اما قشنگیش فقط تو یه چیزه اینکه تا اخره عمر تو ذهن و دلت زنده میمونه.............. کاش عشقی وجود نداشت..........:heart:
گربه چی
من عاشق گربه هام
میو کیو میو ( به زبان گربه یعنی میو کیه منم ):surprised:

Taghdir

عضو جدید
اگه کسی رو دوست نداشته باشم پس هرگز حق ندارم
انتظار داشته باشم که دوسم داشته باشن...
محبت میکنم واسه خودم عشق می ورزم واسه خودم...
چون بهشون احتیاج دارم واسه روح لطیف هرکس لازمه...

تسنیم_ط

عضو جدید
اگه کسی رو دوست نداشته باشم پس هرگز حق ندارم
انتظار داشته باشم که دوسم داشته باشن...
محبت میکنم واسه خودم عشق می ورزم واسه خودم...
چون بهشون احتیاج دارم واسه روح لطیف هرکس لازمه...
این همش شد مال خودت پس بقیه چی :surprised:

آگرین

عضو جدید
اره...موافقم...دوست داشتن فقط عذابه...زندگی هم میشه یه جور عذاب کشیدن...:cry::crying2:

آخرین ویرایش:

ilak

عضو جدید
اما اگه قوي باشي دوست داشتن خيلي زيباست. قشنگ ترين حس دنياست به نظر من. :w17::w36:

تاریک وتنها

عضو جدید
کاربر ممتاز
در عشق ودوست داشتن تفکر نکن بلکه به صدای قلیت گوش کن چون قلب انسان هیچ گاه دروغ نمیگویید

felor

عضو جدید
وا این حرفا چیه؟:surprised: عشق خیلی هم زیباست.خدا با عشق هستی رو آفرید.
آدمیزاد به محبت احتیاج داره،به دوست داشتن.گمونم اشتباه اکثر آدما اینه که دوستی رو با عشق اشتباه میگیرن.من با عشقم آرومم:heart:.کسی رو پیدا کنید که ارزش عاشق شدنو داشته باشه.

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
:confused::confused: هر چی بهش فکر کنی بدتره:confused::confused:
وا این حرفا چیه؟:surprised: عشق خیلی هم زیباست.خدا با عشق هستی رو آفرید.
آدمیزاد به محبت احتیاج داره،به دوست داشتن.گمونم اشتباه اکثر آدما اینه که دوستی رو با عشق اشتباه میگیرن.من با عشقم آرومم:heart:.کسی رو پیدا کنید که ارزش عاشق شدنو داشته باشه.
نیستش تا بخوای به یکی دل ببندی طرف به یکی دیگه دل میبنده;)

بالا