کدوم پایان بهتره؟

کدوم پایان بهتره؟

• اولی

رای: 3 23.1%
  • دومی

رای: 2 15.4%
  • سومی

رای: 8 61.5%

• مجموع رای دهندگان
    13

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
روزی قورباغه ای کنار نهری نشسته بود .

عقربی امد و گفت می خواهم به اونطرف نهر بروم وشنا بلد نیستم ..ممکن است لطف کنی ومرا بر پشت خود تا ان سوی نهر ببری ؟

قورباغه گفت اما تو یک عقربی و عقربها قورباغه ها را نیش می زنند

عقرب گفت چرا نیش بزنم من می خواهم به انطرف نهر برسم قور باغه قبول کرد

1-هنوز وارد اب نشده بودند که عقرب قورباغه را نیش زد قورباغه در حالی که از درد به خود می پیچید پرسید چرا این کار را کردی ..عقرب گفت اخه من یه عقربم و عقربها هم باید قورباغه ها رو نیش بزنند"

2-درست وسط اب بودند که عقرب قورباغه را نیش زد قورباغه در حالی که از درد به خود می پیچید پرسید چرا این کار را کردی ..عقرب گفت اخه من یه عقربم و عقربها هم باید قورباغه ها رو نیش بزنند"

3-تقریبا به اونطرف اب رسیده بودندکه عقرب قورباغه را نیش زد قورباغه در حالی که از درد به خود می پیچید پرسیدچرا این کار را کردی ..عقرب گفت اخه من یه عقربم و عقربها هم باید قورباغه ها رو نیش بزنند

من پایان دومی رو ترجیح میدم چون پیرامون ما ادم هایی هستند که غرق شدن برایشان مهم نیست به شرط اینکه ما را هم با خود به زیر بکشند ..

فرانك67

عضو جدید
روزی قورباغه ای کنار نهری نشسته بود .

عقربی امد و گفت می خواهم به اونطرف نهر بروم وشنا بلد نیستم ..ممکن است لطف کنی ومرا بر پشت خود تا ان سوی نهر ببری ؟

قورباغه گفت اما تو یک عقربی و عقربها قورباغه ها را نیش می زنند

عقرب گفت چرا نیش بزنم من می خواهم به انطرف نهر برسم قور باغه قبول کرد

1-هنوز وارد اب نشده بودند که عقرب قورباغه را نیش زد قورباغه در حالی که از درد به خود می پیچید پرسید چرا این کار را کردی ..عقرب گفت اخه من یه عقربم و عقربها هم باید قورباغه ها رو نیش بزنند"

2-درست وسط اب بودند که عقرب قورباغه را نیش زد قورباغه در حالی که از درد به خود می پیچید پرسید چرا این کار را کردی ..عقرب گفت اخه من یه عقربم و عقربها هم باید قورباغه ها رو نیش بزنند"

3-تقریبا به اونطرف اب رسیده بودندکه عقرب قورباغه را نیش زد قورباغه در حالی که از درد به خود می پیچید پرسیدچرا این کار را کردی ..عقرب گفت اخه من یه عقربم و عقربها هم باید قورباغه ها رو نیش بزنند

من پایان دومی رو ترجیح میدم چون پیرامون ما ادم هایی هستند که غرق شدن برایشان مهم نیست به شرط اینکه ما را هم با خود به زیر بکشند ..
بستگي داره !به هم ذات پنداري من با عقرب يا قورباغه!:redface:

ForoOzAn

عضو جدید
به نظر من پایان سومی.چون افرادی که حاضرن زندگی ما رو به خاطر منفعت های خودشون خراب کنن خیلی بیشترن.:(

ham31

عضو جدید
چه كاريه در صلح و صفا و دوستي عقرب و قورباغه و همه‌ي ملتهاي جهان بدون نياز به بمب هسته‌اي در كنار هم زندگي ميكنن.:biggrin::biggrin:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
3......>>> الان همه ادمو واسه نیازشون میخان عقرب وقتی رسید نیشو زد:cry:

بالا