کدوم دانشگاهو انتخاب کنم....لحظات آخره انتخاب

straxico

عضو جدید
سلام. بعد از یه سال جون کندن نشود که بشه و من برم تهران مکانیک بخونم.احتمالان صنعتی اصفهان رو هم قبول نمیشم.خونم گیلانه و مکانیک گیلان رو هم دوست ندارم..(نگو چرا).پیشنهاده شما چیه؟....خودم بینه ترتیبه این چند تا دانشگاه گیر کردم....صنعتی بابل...دانشگاه اصفهان...دانشگاه تبریز...ممنون میشم این بارم راه نماییم کنین ...رتبه منطقه 2 هم شد 1444.

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه دلیل عدم انتخاب گیلانت اینه که میخوای از خونه دور بشی و محیط جدیدیرو تجربه کنی
بدون که پاک در اشتباهی اینو میگم چون سنت یه جوریه که ممکنه دلیلش این باشه
خب از لحاظ علمی هم دانشگاه صنعتی اصفهان و بعدش تبریز

straxico

عضو جدید
یکی از دلیلاش که همینه...ولی میخوام اشتباه کنم.تبریز همه ترکی حرف میزنن؟

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب پس باید هزینه هاشم بپردازی منظورم فقط مالی نیست البته....
تبریز همه ترکی حرف میزنن اما نه تو دانشگاه

straxico

عضو جدید
فارسی که حالیشون میشه...کم کم یه زبانه سومی هم یاد میگیرم...فکر نکنم خیلی به مشکل بر بخورم...ممنونم ازت

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز

aydin226

عضو جدید
سلام. بعد از یه سال جون کندن نشود که بشه و من برم تهران مکانیک بخونم.احتمالان صنعتی اصفهان رو هم قبول نمیشم.خونم گیلانه و مکانیک گیلان رو هم دوست ندارم..(نگو چرا).پیشنهاده شما چیه؟....خودم بینه ترتیبه این چند تا دانشگاه گیر کردم....صنعتی بابل...دانشگاه اصفهان...دانشگاه تبریز...ممنون میشم این بارم راه نماییم کنین ...رتبه منطقه 2 هم شد 1444.

be nazare man tbrizo akhar az hame bezan ya kollan nazan!!!
dige khoddani.man khodam tabriz mikhoonam migam.hame daneshgahaye tehran bezan.shayad ghabool beshi.dar zemn abbaspooram behet pishnahad midam.age khodam boodam miraftam oonja...

Zaneti

مدیر تالار مهندسی مکانیک
مدیر تالار

درود
این نظر من هست

1 . صنعتی اصفهان
2 . دانشگاه تبرز
3 . بابل

straxico

عضو جدید
از عباس پور تا حالا ندیدم کسی تعریف کنه... همه میگن فقط دارو درخت خوبی داره....استاداش توی صنعتن ولی از نظره کارای دانشگاهی و تئوری ضعیفند

nafas_e_khoda

عضو جدید
دوست من صنعتی اصفهان میخونه اصلا راضی نیست میگه استاداش فقط مجبورت میکنن درس بخونی خیلی هم فشار روحی بهت وارد میکنن فرصت کارای جانبی یا کارای پژوهشی و اینجور چیزارو ازت میگیرن
اینکه کدوم دانشگاهو بزنی به گرایشی که میخوای انتخاب کنی هم ربط داره،جامدات سیالات یا ساخت و تولید؟

straxico

عضو جدید
شنیدم آماره خود کشی توی دانشکاه صنعتی زیاده....احتمالا ارشد میرم سیالات آخه میخوام توی صنعت نفت کار گیر بیارم

aydin226

عضو جدید
هيچي فقط اوضاع دانشكده مكانيك خرابه.بقيه رشته ها بهتره ولي مكانيكه تبريزوبيخيال شو.استادامونم كه انگار اومدن فقط به دانشجو ها ضد حال بزنن.من اصفهانو بيشتر ميپسندم.البته صنعتي اصفهان.يكي از دوستام فارغ التحصيل اونجاس استخدام يه شركت فني مهندسي شد.ميگف تا شنيدن دانشجوي اونجام حساب كار اومد دستشون.اگه فكر كار و درآمد هستي برو اصفهان.راستي تحصيل تو شهر خودت هم فوق العادس.فلن گرمي نمي دوني.امتيازاي خاص خوشو داره.بعدن پشيمون ميشي رفتي يه جاي ديگه.مطمئنم...

بالا