کدام رشته نیازی به استخدام نداره ؟

shahin4

عضو جدید
از بین رشته ها و بیشتر رشته های مهندسی کدام رشته ها هست که می شه به استخدام دل نبست و خود طرف می تونه باش یه کسب و کار مناسب راه بندازه ؟ مثلا برق (کدام گرایشهاش؟)
دنبال رشته ای هستم که اگرم استخدام نشدم نگران نباشم بلکه ان رشته انقدر قابلیت داشته باشه که بتونم باش خودم کار کنم

ashkanhpb

کاربر بیش فعال
رشته ی بازار آزاد ، واسه رشته های دانشگاهی اونم مهندسی همچین کاری نیس

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
از بین رشته ها و بیشتر رشته های مهندسی کدام رشته ها هست که می شه به استخدام دل نبست و خود طرف می تونه باش یه کسب و کار مناسب راه بندازه ؟ مثلا برق (کدام گرایشهاش؟)
دنبال رشته ای هستم که اگرم استخدام نشدم نگران نباشم بلکه ان رشته انقدر قابلیت داشته باشه که بتونم باش خودم کار کنم

منظورت اینه که استخدام دولت نباشی.؟!
خب رشته های زیادی هست.
بخوام از همه رشته ها توضیح بدم خیلی میشه. ولی شما دو سه هفته روزنامه بازار کار رو مطالعه کنی متوجه میشی که چ رشته هایی واسه کار ازاد مناسبه.

shahin4

عضو جدید
نه رشته هایی که با طراحی و ابتکار ونواوری و فناوری جهانی موجهه که بیشتر رشته های فنی و مهندسی فکر کنم باشه . در رشته های مهندسی هم مثلا هوا فضا که به سختی می تونی برای خودت کسب و کاری راه بندازی یا در یه شرکت خصوصی بتونی فعالیت کنی . منظورم رشته ای هست که بتونی باش یه کسب و کار راه بندازی (بیشتر فنی ومهندسی )

shahin4

عضو جدید
ابا رشته برق را می شه جز رشته هایی حساب کرد که اگر استخدام دولتی نشدی بتونی خودت یه کسب و کار باهاش ایجاد کنی . منظور اینه که مثلا هوافضا برای خودت به سختی می تونی کاری بزنی اما ایا رشته برق هم همینطور یا انقدری هست که بشه باش یه ایده کاری زد یا درحالت پایین بشه ازش در یه کسب و کار ساده استفاده کرد؟

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
ابا رشته برق را می شه جز رشته هایی حساب کرد که اگر استخدام دولتی نشدی بتونی خودت یه کسب و کار باهاش ایجاد کنی . منظور اینه که مثلا هوافضا برای خودت به سختی می تونی کاری بزنی اما ایا رشته برق هم همینطور یا انقدری هست که بشه باش یه ایده کاری زد یا درحالت پایین بشه ازش در یه کسب و کار ساده استفاده کرد؟
در رشته برق شما اگه استخدام نشی میتونی سیم کش ساختمون بشی

بالا