کتایون ریاحی در کنار قحطی‌زدگان سومالی و کنیا

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]کتایون ریاحی در کنار قحطی‌زدگان سومالی و کنیا[/h]

به نقل از ایسنا:
کتایون ریاحی، بازیگر سینما در یک اقدام بشر دوستانه به سومالی و کنیا سفر کرده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) کتایون ریاحی با هدف کمک به مردم سومالی، به شهر «گارسیا» در شصت کیلومتری مرز کنیا و سومالی سفر کرده است. در این سفر، غوغا بیات، عکاس، نیز وی را همراهی می‌کند.
ریاحی در این سفر، ضمن اهدا کمک‌های شخصی خود و بخشی از کمک های موسسه «مهرآفرین پناه عصر» به مردم سومالی، از یک کلاس درس، مکتب‌خانه آموزش قرآن و کمپ نگهداری از قطحی زدگان در شهر گارسیا بازدید می‌کند. ریاحی همچنین علاوه بر اهداء کمک‌های نقدی، یک دستگاه تانکر آب را به صورت نمادین نصب و آبگیری کرد.
در ادامه این گزارش آمده است: ریاحی در یادداشتی کوتاه درباره این سفر نوشت: «روز اول مهرماه ۱۳۹۰ است؛ و من در شصت کیلومتری مرز کنیا و سومالی در شهر گارسیا خیابانی دیدم با انبوه آلونک و حجره‌هایی که از نایلون و پلاستیک ساخته شده است! شهری و جایی که جای زندگی نیست و فقط آنهایی که توان بیشتری دارند و یا می‌توانند از ورقه‌های حلبی و قوطی‌های خالی استفاده کنند به نفس‌های شمرده و آرام خود رنگ می‌دهند و زندگی می‌کنند!
تکان دهنده‌ترین نکته سفرم در این است که من کشوری دیدم فقیر که در اوج فقر و نداری، به خنده و نگاهی گرم، میزبانی و مهربانی می‌کند؛ مردمی در حال اضمحلال، اما خوشرو و امیدوار. پس ما هم می‌خندیم تا روشنای خنده‌ها، تن نحیف و سوی این نگاه‌ها را کم‌رنگ و بی‌اثر نکند.
خدایا؛ امید این مردم را ناامید مکن، خدایا این مردم را دریاب و عزیز بدار.»
×××
به گزارش ایسنا، همچنین ریاحی پس از سومالی به کنیا، یکی دیگر از کشور‌های آفریقایی که با فقر دست و پنجه نرم می‌کند، سفر کرده است. او در ادامه سفر بشر دوستانه‌اش در یادداشت دیگری درباره کنیا نوشته است: «هم‌اکنون من، کتایون ریاحی در کنیا هستم؛ برای کمک به قحطی زدگان سومالی که بعد از طی روزها، گاه هفته‌ها راهپیمایی، گرسنه و تشنه خود را به کمپ «داداب» می رسانند، هر چند که تعدادی هرگز به مقصد نمی‌رسند. (کمپ داداب بزرگترین کمپ پناهندگان است با حداقل امکانات برای بقا).»
وی در ادامه آورده است: «کنیا خود کشور فقیری است و شهر مرزی کوچک داداب که در فاصله کمی با کمپ داداب قرار دارد جزو فقیرترین شهرهای کنیاست، ولی با این وجود آنها میزبان پناهدگان و قحطی زدگان سومالیایی هستند، نکته تکان دهنده همین بود. آب، بزرگترین مشکل صحرای عظیم آفریقاست؛ چیزی که برای ما قابل درک نیست. یک جرعه آب می‌تواند زندگی‌ای را نجات دهد. من به شکرانه آبی که در سرزمین‌مان ایران وجود دارد، تعدادی تانکر آب برای منطقه خریداری کردم که به کمک سه ایرانی فعال که «چرتی اکتز» را در آنجا فعال کرده‌اند و صلیب سرخ توانستم، کمک‌های خود و «مهرآفرین» را به دست مردم برسانم.
ریاحی در پایان می‌نویسد:‌ «در یکی ار مکان‌هایی که به خانه «ماما هانی» معروف است، بیشتر کودکانی که به هر دلیل خانواده خود را از دست داده‌اند به اینجا آورده می‌شوند. ماما هانی پیرزنی است که با کمک‌های مردمی بیش از ۳۰۰ کودک و نوجوان را که برخی از آنان معلولند، نگهداری می‌کند. بخشی از هدیه مادران و کودکان «مهرآفرین» در این خانه اهدا شد. کودکان اینجا، سومالیایی و کنیایی، مسلمان و مسیحی هستند. هر کس به این خانه درآمد، آبش دهید، نانش دهید و از ایمانش نپرسید.»
به گزارش ایسنا، طبق گزارش برنامه جهانی غذا، خشکسالی زندگی بیش از ۱۱٫۸ میلیون نفر را در منطقه شاخ آفریقا تحت تاثیر قرار داده و مثلثی از قحطی را در محل برخورد مرزهای اتیوپی، کنیا و سومالی ایجاد کرده است.
سومالی بیش از سایر کشورهای شاخ آفریقا از خشکسالی که به عنوان بدترین خشکسالی در ۶۰ سال اخیر در این منطقه توصیف می‌شود، ضربه خورده است.
سازمان ملل متحد هشدار داده است که از هر ۱۰ هزار کودک کمتر از ۵ سال، روزانه بیش از سی کودک در مناطق قحطی زده سومالی جان خود را از دست می‌دهند.
آگوستین ماهیگا، نماینده سازمان ملل در سومالی خطاب به شورای امنیت این سازمان در ۱۰ آگوست اعلام کرد: «این بدین معنی است که ۱۰ درصد از کودکان زیر ۵ سال در هر ۱۱ هفته جان خود را از دست می‌دهند. این آمار و ارقام حقیقتا قلب انسان را به درد می‌آورد.»
دولت سومالی از سال ۱۹۹۱ میلادی به دنبال سقوط حکومت زیاد باره، دیکتاتور سابق این کشور، فاقد یک دولت متمرکز و کارآمد بوده است.

zakari

عضو جدید
دمش گرم ...خوبه آدم وقتی میتونه کاری بکنه...قابل توجه کسایی که جز غرغر کردن و بهونه گیری کار دیگه ای نمیکنن!!!!یاد بگیریم

alborz_3000

اخراجی موقت
بدم میاد از این لوس بازیا. خوبه تو یه تاپیک دیگه، همه متفق القول ، گفتن این سیاه پوستا، فقط موجوداتی کاربردی برای تفریح ما هستن، کمک کردن ما به اونا چه صیغه ایه دیگه

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
جوگیرچیه؟حالا آنجلینا بود همتون میومدید میگفتید آفرین دمش گرم:razz:
تو هم هی بیا اواتار عوض کن

انجلینا فرق میکنه ایشون تو ذاتشون هست!! زندگینامشو بخونین!

کمک کردن در همه حال خوبه اما جوگیر شدن نه!!

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو هم هی بیا اواتار عوض کن

انجلینا فرق میکنه ایشون تو ذاتشون هست!! زندگینامشو بخونین!

کمک کردن در همه حال خوبه اما جوگیر شدن نه!!

چن بار مگه آواتار عوض کردم!
نه بابا زندگی نامشو بخونی که کلا پشیمون میشی از حرفت.....
میشه بگی جوش کجاست؟

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
چن بار مگه آواتار عوض کردم!
نه بابا زندگی نامشو بخونی که کلا پشیمون میشی از حرفت.....
میشه بگی جوش کجاست؟

من هر بار اومدم تو اواتار عوض کردی!!!

اواتار ادم نشانه کاربریه شخصه عوضش نکن

اتفاقا یا نخوندی یا مثل خانوممها نیمه خالیشو دیدی!!

جوش همین عکسهایی که با ژست گرفته

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هر بار اومدم تو اواتار عوض کردی!!!

اواتار ادم نشانه کاربریه شخصه عوضش نکن

اتفاقا یا نخوندی یا مثل خانوممها نیمه خالیشو دیدی!!

جوش همین عکسهایی که با ژست گرفته

بنا به دلایلی آواتار عوض میکنم مشکلیه؟
من کاری با ژستش ندارم ولی بدم میاد الکی سنگ آنجلینا رو به سینه میزنید

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بدلایلی!!!!

انجلینا شیر زنیه;)
سنگشم میزنم به سینه ام!!!:biggrin:
کار خوب رو باید از هر کسی یاد گرفت
خود ادما مهم نیستن بلکه مهم کاریه که انجام میدن.سنگ کسی رو به سینه زدن نشان دهنده سطحی نگریه چون ممکنه اون شخص س ک س ی ترین بازیگر هالیوود باشه اما اینکه ادم خییریه خیلی خوبه و خوبه بازیگرای ماهم این کاراشو یاد بگیرن

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
کار خوب رو باید از هر کسی یاد گرفت
خود ادما مهم نیستن بلکه مهم کاریه که انجام میدن.سنگ کسی رو به سینه زدن نشان دهنده سطحی نگریه چون ممکنه اون شخص س ک س ی ترین بازیگر هالیوود باشه اما اینکه ادم خییریه خیلی خوبه و خوبه بازیگرای ماهم این کاراشو یاد بگیرن

اره قبول دارم حرفتونو
تو زندگینامه اش نوشته که حرف یک خبرنگار کل زندگیشو دگرگون کرده و از اون به بعد همه زندگیشو صرف کمک به مردم کرده
کار کمی نیست بری 2 تا بچه یتیمو به فرزند خوندگی قبول کنی اون هم یکیش سیاه باشه
واقعا من بودم حتی به این کار فکر هم نمیکردم
من خیلی قبولش دارم
شیر زن که سهله برای مردها هم الگو هست

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره قبول دارم حرفتونو
تو زندگینامه اش نوشته که حرف یک خبرنگار کل زندگیشو دگرگون کرده و از اون به بعد همه زندگیشو صرف کمک به مردم کرده

من خیلی قبولش دارم

میرفتی زندگینامه ی 4 تا آدم حسابی رو میخوندی یه چیز یادبگیری لااقل

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره قبول دارم حرفتونو

من خیلی قبولش دارم

:biggrin::biggrin:

خسته نباشید:confused:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره قبول دارم حرفتونو

من خیلی قبولش دارم
من کاری به اعمالش ندارم چون خودش جواب میده و به من ربطی نداره.اگر کاری کرده به خودش ظلم کرده.ولی واقعا زن فوق العاده ایه و منم خوشم میاد ازش.
ولی هیچ وقت سنگ کسیو به سینه نمیزنم.چون معصوم نیس

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
میرفتی زندگینامه ی 4 تا آدم حسابی رو میخوندی یه چیز یادبگیری لااقل
میخواهی برم زندگی نامه تو رو بخونم؟؟؟
ممنونم
منظور من جنبه مثب انسانیت بود!!!

عجب ادم مهای منفی و کوته بینی هستین!!

من کاری به اعمالش ندارم چون خودش جواب میده و به من ربطی نداره.اگر کاری کرده به خودش ظلم کرده.ولی واقعا زن فوق العاده ایه و منم خوشم میاد ازش.
ولی هیچ وقت سنگ کسیو به سینه نمیزنم.چون معصوم نیس

شما بعد از 2 ساعت هنوز نفهمیدین من برای شوخی گفتم سنگشو میزنم به سینه ام؟؟
احتمالا جنبه های س ک... بی خیال وارد حاشیه نشیم

مشکل از شما نیست ذاتتون اینجوریه!!!

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه آقای سیلور لایت تو خوبی فرشته ای فقط جنبه های انسانی رو میپسندی این کتایون بنده خدا هم انگاری جنبه های انسانیش کمتر بوده !...بحث با شما فایده نداره

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میخواهی برم زندگی نامه تو رو بخونم؟؟؟

ممنونم
منظور من جنبه مثب انسانیت بود!!!

عجب ادم مهای منفی و کوته بینی هستین!!

شما بعد از 2 ساعت هنوز نفهمیدین من برای شوخی گفتم سنگشو میزنم به سینه ام؟؟

مشکل از شما نیست ذاتتون اینجوریه!!!
اها خوب زود تر میگفتی من در جریان نبودم
گفتما اینهمه سنگشو به سینه میزنییه موقع دردت میگیره

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه آقای سیلور لایت تو خوبی فرشته ای فقط جنبه های انسانی رو میپسندی این کتایون بنده خدا هم انگاری جنبه های انسانیش کمتر بوده !...بحث با شما فایده نداره
همه اینها رو خودم میدونم!!!

در مورد بحث منم همین نظر رو در مورد شما دارم!!!
سعی کن بی ادبی نکنی البته اگه بتونی!!!
برو ببین چی نوشتی بعد بقیه رو کوته بین تصور کن!!!
من نوشتم و میدونم چی نوشتم

اها خوب زود تر میگفتی من در جریان نبودم
گفتما اینهمه سنگشو به سینه میزنییه موقع دردت میگیره
:smile:

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز

همه اینها رو خودم میدونم!!!

در مورد بحث منم همین نظر رو در مورد شما دارم!!!

من نوشتم و میدونم چی نوشتم

:smile:

بعید می دونم بدونی!!!!
اگه می دونستی درست حرف می زدی!!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
بدم میاد از این لوس بازیا. خوبه تو یه تاپیک دیگه، همه متفق القول ، گفتن این سیاه پوستا، فقط موجوداتی کاربردی برای تفریح ما هستن، کمک کردن ما به اونا چه صیغه ایه دیگه
اه اه اه یعنی همچین خودشیفتگیها و افکار پوسیده هنوز وجود داره؟!!!

شوگا

عضو جدید

میگم افکارت شبیه آدمایی که به برده داری علاقه دارن......
با آقای مسی موافقم شدییییییییییییییییییید............

بالا