سلام به همه دوستان و مهندسن عزیز
این اولین رسال من دراین انجمنه امیدوارم که بتونم تعامل خوبی با همه داشته باشم....
اگر ممکنه کتاب تئوری مقاطع بال آقای ابوت رو در ی سایتی مثل پرشین گیگ آپلود کنید تا راحت تربشه دریافت کرد.این لینکی که گذاشتید مشکل داره....
در مورد ژیروسکوپ یا جایروسکوپ هم کتاب کاملی وجود دارد اما فکر می کنم که جدید چاپ نشده است:
عنوان و نام پديدآور : ژیروسکوپ و نقش آن در سیستمهای هدایت و کنترل/ علی امام جمعه، رامز نجف تومرائی مشخصات نشر : شاهین شهردانشگاه علوم و صنایع دفاعی.
تهران: مجتمع تحقیقاتی صنعتی یا مهدی(عج)، ۱۳۷۴
اگر کتابی در این مورد پیدا کردم به شما معرفی خواهم کرد.
سلام به همه دوستان و مهندسن عزیز
این اولین رسال من دراین انجمنه امیدوارم که بتونم تعامل خوبی با همه داشته باشم....
اگر ممکنه کتاب تئوری مقاطع بال آقای ابوت رو در ی سایتی مثل پرشین گیگ آپلود کنید تا راحت تربشه دریافت کرد.این لینکی که گذاشتید مشکل داره....
سلام دوست عزیز من خیلی تو اینترنت گشتم اما موفق به پیدا کردن این حل کتاب زیر نشدم ممنون می شم کمک کنین کتابش رو دارم اما حلش رو نه برای امتحان لازم دارم Experimental stress analysis,James w.Dally solution manual
حل کتاب اجزا محدود هاتن رو هم می خوام اگر لطف کنین
Hutton: Fundamentals of Finite Element Analysis solution manual
سلام من کتاب Richard, J. A., Buffington, J. M., Sparks, A. G., and Banda,S. S. (1994)
Robust Multivariable Flight Control.
London: Springer-Verlag, 1994. رو احتیاج دارم لطفا اگر کسی داره به منم بدهد.
سلام من کتاب Richard, J. A., Buffington, J. M., Sparks, A. G., and Banda,S. S. (1994)
Robust Multivariable Flight Control.
London: Springer-Verlag, 1994. رو احتیاج دارم لطفا اگر کسی داره به منم بدهد.
با سلام
به دو کناب نیاز مبرم و جدی دازم
Practical Intake Aerodynamic Design
نوشته ی Goldsmith & Seddon
و کتاب
inlet for supersonic missiles
نوشته ی J.Moheny
ممنونم از همتون
با سلام
به دو کناب نیاز مبرم و جدی دازم
Practical Intake Aerodynamic Design
نوشته ی Goldsmith & Seddon