کتاب خوانی دور همی

darya68

عضو جدید
سلام
قبلا چند تا تاپیک اینجوری توی همین باشگاه باعث شد بشدت کتاب خون شم. حالا البته چند وقته بخاطر دانشگاه و ... وقت و حوصلش پیش نیومد. الان که تعطیلات نزدیکه بنظرم وقت خوبی برای یه شروع دوباره است. کتابهاتون رو تا جمعه پیشنهاد بدین. بعدش یه نظرسنجی کنیم و یکیش رو بخونیم و بعد راجع بهش صحبت کنیم.

کتاب های پیشنهادی من:
اینایی که میگم رو خودم هنوز نخوندم البته ولی دلم میخواد بخونم.
وقتی پتی به دانشکده میرفت.........جین وبستر
پرده ...........میلان کوندرا
دون ژوان............میلان کوندرا
دنیای تئو ...............کاترین کلمان

عرفان 444

عضو جدید
کاربر ممتاز
باور کن نداریم:D.......اصلا وقت نیست..کتابای خودمونو ب زور میخونیم....حداقل کتابای خودمونو معرفی کن

darya68

عضو جدید
باور نمی کنم :D اخه بگم مثلا کتابای درسی معماری بخونیم یا پزشکی؟! بزار خب یکم مغزمون استراحت کنه. منم یه عالم کتاب و مقاله دارم باید بخونم ولی دیگه حالم داره از هر چی به درس و دانشگاه مربوط میشه بهم می خوره. زود بیاین پیشنهادتون رو بدین میخوایم شروع کنیم.

عرفان 444

عضو جدید
کاربر ممتاز
باور نمی کنم :D اخه بگم مثلا کتابای درسی معماری بخونیم یا پزشکی؟! بزار خب یکم مغزمون استراحت کنه. منم یه عالم کتاب و مقاله دارم باید بخونم ولی دیگه حالم داره از هر چی به درس و دانشگاه مربوط میشه بهم می خوره. زود بیاین پیشنهادتون رو بدین میخوایم شروع کنیم.

نه ........منظورم کتاب درسی نبود.....منظورم رمان قشنگه یا داستان جالب که نویسندش فارسی باشه....

darya68

عضو جدید
خب من که گفتم ........اینا پیشنهاد منه ........شما کتابای مورد نظرتون رو پیشنهاد کنید، در نهایت یکیش رو انتخاب کنیم.
من تازگی " قلندر و قلعه" رو هم خوندم کتاب خوبیه.داستانی بر اساس زندگی شهاب الدین سهروردی هست.
حالا پیشنهاد شما...

darya68

عضو جدید
عید هم داره تموم میشه اخرش من یه کتاب نخوندم. یه ضرب المثلی هست میگه: به امید همسایه بشینی ، بی شام می خوابی. شده حکایت من. :razz:

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من ک می خونم ... دانشگاهی ... مقاله ... مذهبی و..

sare_r

عضو جدید
بلاخره چی میخواین بخونین؟؟؟
من میخوام سقوط/آلبر کامو رو شروع کنم...

darya68

عضو جدید
نمی دونم. گفتم با هم بخونیم که هیچکی نیومد یه کتاب معرفی کنه با هم شروع کنیم.

لطفا کتاب معرفی کنید می خوام برم بخونم. اصلنم تنهایی می خونم حالا که کسی نمیاد کتابخونی.

hastia89

عضو جدید
من میخوام "مرشد مارگاریتا " شروع کنم.... هر کی حاضره اعلام کنه...

بالا