این همین جوریشم زیبا نیست خدا به داد قبل عملش برسه.
دوست عزیز اشتباه کردی اگه منظورت به منه من گفتم کایرا زیبا نیست بله واقعا زیبا نیست ولی خوبه.
و اینکه اصلا از روی حسادت نظری ندادم من نظر شخصیمو گفتم پس چرا برای بازیکن قزاقیه حسادت نکردم گفتم ملیحه و مهر داره؟پس لطفی کن از این به بعد درمورد بقیه زود قضاوت نکن شاید حرفشون دلیلی داره که نتونستی بفهمی.زود قضاوت کردی که صورت من عملیه و آرایش غلیظ دارم؟و از روی حسادت نظر دادم زیبا نیست.اصلا ربطی نداشت که به چهره خود ما که گفتیم زیبا نیست ربطش دادی.یعنی هلنا جان زشته که اومده تاپیک زده و میگه این زیباست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حاشا نکن که از حرفت این معنی استنباط میشه که نه تنها هلنا که دوستان دیگه هم که نظر موافق دادن زشتن و دوستانی که نظری مخالف دادن خوشگلن و حسادت کردن.من خودم به شادی یه پستی توی این مایه ها گذاشتم و به شوخی گفتم اما شما با عصبانیت اینو میگی.یعنی چی نظر هرکس محترمه خب زوره؟برای ما زیبا نیست.
عجیبه... شما چه به خودت گرفتی! بنده از شما نقل قول نگرفتم و خطاب به همه کسانی که نظراتی از این دست داده بودن جواب دادم. بیخود شلوغش نکن لطفا پای بقیه رو هم وسط نکش. زیبایی نسبیست، برای 2000 امین بار، نمی دونم چه طور این جمله انقدر برخورنده بوده !!! خانم هلنا هم به نظر می رسه از حرف های بنده استنباط غلط نداشتن و جواب هم دادن ولی شما چه اصراری داری از جانب دیگران حرف بزنی نمی دونم !!