کایرا کـریسـتانا نایتـلی

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این همین جوریشم زیبا نیست خدا به داد قبل عملش برسه.
دوست عزیز اشتباه کردی اگه منظورت به منه من گفتم کایرا زیبا نیست بله واقعا زیبا نیست ولی خوبه.
و اینکه اصلا از روی حسادت نظری ندادم من نظر شخصیمو گفتم پس چرا برای بازیکن قزاقیه حسادت نکردم گفتم ملیحه و مهر داره؟پس لطفی کن از این به بعد درمورد بقیه زود قضاوت نکن شاید حرفشون دلیلی داره که نتونستی بفهمی.زود قضاوت کردی که صورت من عملیه و آرایش غلیظ دارم؟و از روی حسادت نظر دادم زیبا نیست.اصلا ربطی نداشت که به چهره خود ما که گفتیم زیبا نیست ربطش دادی.یعنی هلنا جان زشته که اومده تاپیک زده و میگه این زیباست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حاشا نکن که از حرفت این معنی استنباط میشه که نه تنها هلنا که دوستان دیگه هم که نظر موافق دادن زشتن و دوستانی که نظری مخالف دادن خوشگلن و حسادت کردن.من خودم به شادی یه پستی توی این مایه ها گذاشتم و به شوخی گفتم اما شما با عصبانیت اینو میگی.یعنی چی نظر هرکس محترمه خب زوره؟برای ما زیبا نیست.

عجیبه... شما چه به خودت گرفتی! بنده از شما نقل قول نگرفتم و خطاب به همه کسانی که نظراتی از این دست داده بودن جواب دادم. بیخود شلوغش نکن لطفا پای بقیه رو هم وسط نکش. زیبایی نسبیست، برای 2000 امین بار، نمی دونم چه طور این جمله انقدر برخورنده بوده !!! خانم هلنا هم به نظر می رسه از حرف های بنده استنباط غلط نداشتن و جواب هم دادن ولی شما چه اصراری داری از جانب دیگران حرف بزنی نمی دونم !!

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خو راست میگه،این چه قیافه ایه اخه،همه این روزا توخیابون همین شکلی شدن،والله

آره خب، یه عده ای هستن اینجوری که کاملا معلوم الحالن
ولی دلیل نمیشه کسی بخواد به خاطر اینا به همه خانوما توهین کنه؟؟؟ ایشون از کجا میدونه اون کاربرایی که گفتن این بازیگره زیادم خوشگل نیست خودشون این قیافه این؟
بعدشم... مام داریم میبینیم اون آقایون محترم چطور در برابر همینا از خود بیخود میشن...:D اصن ولش کن.... هیچی نگیم بهتره....:D آره...

اوژنی دزیره

عضو جدید
ولی دلیل نمیشه کسی بخواد به خاطر اینا به همه خانوما توهین کنه؟؟؟ ایشون از کجا میدونه اون کاربرایی که گفتن این بازیگره زیادم خوشگل نیست خودشون این قیافه این؟
بعدشم... مام داریم میبینیم اون آقایون محترم چطور در برابر همینا از خود بیخود میشن...:D اصن ولش کن.... هیچی نگیم بهتره....:D آره...

دقیقا من هم همینو گفتم ولی ایشون به من میگن چرا به خودت گرفتی؟جالبه مستقیم داره میگه مخالفین بعد میگه چرا به خودت گرفتی.آره بعضی وقتا فقط باید گفت.هه:Dو بی تفاوت رد شد.

hellenaa

عضو جدید
از خود لی خود شدن بعضی اقایون ک واقعا خخخخخ
اما کسی اینجا ب همه ی خانمها توهینی نکردا

hellenaa

عضو جدید
به قول بابام دختر رو باید صبح که از خواب پا میشه نگاهش کرد

ب البته دخترای ایرانی بعضیهاشونا،ماشالله اینقدر همیشه زیبا تشریف دارن ک بعد بیدار شدن از خوابشونم درست مثل بیرون اومدن از ارایشگاه همه چی تمومن،مثل بازیگرای خارجی نیستن ک با میکاپ بی میکاپشون.....خخخخخخ بله دیگه:)

اوژنی دزیره

عضو جدید
ب البته دخترای ایرانی بعضیهاشونا،ماشالله اینقدر همیشه زیبا تشریف دارن ک بعد بیدار شدن از خوابشونم درست مثل بیرون اومدن از ارایشگاه همه چی تمومن،مثل بازیگرای خارجی نیستن ک با میکاپ بی میکاپشون.....خخخخخخ بله دیگه:)

شما چه اصراری داری بگی بازیگرای خارجی آرایش ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised:

بالا