کاهش حافظه مردان در اثر مصرف سیب زمینی سرخ کرده
مطالعه محققان دانشگاه کالیفرنیای آمریکا نشان می دهد که استفاده از موادغذایی دارای چربی های ترانس مانند سیب زمینی سرخ کرده و غذاهای آماده سبب کاهش حافظه مردان جوان و میانسال می شود.
مطالعه محققان دانشگاه کالیفرنیای آمریکا نشان می دهد که استفاده از موادغذایی دارای چربی های ترانس مانند سیب زمینی سرخ کرده و غذاهای آماده سبب کاهش حافظه مردان جوان و میانسال می شود.
تولیدکنندگان موادغذایی از این چربی برای بهبود طعم، بافت و ماندگاری موادغذایی استفاده می کنند. چربی های ترانس علاوه بر افزایش بیماری های قلبی عروقی، حافظه را نیز تحت تاثیر قرار می دهند. این مطالعه با بررسی هزار و 18 داوطلب نشان می دهد مردانی که در رژیم غذایی خود از چربی های ترانس بیشتری استفاده می کنند، حافظه ضعیف تری دارند.
چندی پیش سازمان غذا و داروی آمریکا استفاده از این چربی ها را غیرمجاز اعلام کرد و بر اساس یک جدول زمانی سه ساله، تولیدکنندگان محصولات غذایی در آمریکا موظف به تغییر دستورالعمل تهیه غذا یا کسب اجازه مستقیم از این سازمان شدند.
همچنین تمام شرکت های موادغذایی آمریکا از آن پس به رعایت این قانون ملزم شدند. متخصصان تغذیه تاکید می کنند که این قانون باید در سراسر دنیا، به منظور حفظ سلامت انسان ها، اجرا شود. نتایج این مطالعه در نشریه PLOS ONE منتشر شده است.
کلمات کليدی: کاهش حافظه،مردان،سیب زمینی،سرخ کرده،غذاهای آماده